že to nejde otvorit alebo prehrať.neviem čo dalej.Plz poradte čo mám robiť.
Napaľovanie PS2 hier
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Napaľovanie PS2 hier
Mám PS2 aj s chipom a kedže niektore hry nemuožem najsť ani napáliť od kamošov chcel som si nejake hry stiahnut z internetu, ale neviem ako to napaliť.Ked som skušal napalit jednu hru tak pri spuštaní (na ps2) mi napisalo
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Stiahol som si NFS Prostreet na ps2 bolo to v divnom formate dgr-nfspsp.001 az po dgr-nfspsp.061 a som to nakoniec rozbalil cez total comander a vypalil cez ImgBurn ked som to spustil tak neukazalo nic na obrazovke ked som to spustaal.bezne ked nieco nejde tak nhapise unable to read disc alebo cannot be played ale tu len nic len cierna obrazovka.
//autoeditácia príspevku ( 01 Dec 2008, 14:05 )
po dlhsom case mam problem.Stiahol som si cod 5 na ps2 a nejde mi to. ked som to rozbalil bolo to vo formate iso a vedla toho bolo mds.napaloval som to cez img burn aked som to spustal tak to neslo ma to 6.9 gb tak som pouzil dvojuvrstvove dvd.
//autoeditácia príspevku ( 01 Dec 2008, 14:05 )
po dlhsom case mam problem.Stiahol som si cod 5 na ps2 a nejde mi to. ked som to rozbalil bolo to vo formate iso a vedla toho bolo mds.napaloval som to cez img burn aked som to spustal tak to neslo ma to 6.9 gb tak som pouzil dvojuvrstvove dvd.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
mal som nero a oco ho odinstaloval ked som ho tam po dlhej dobe chcel nahodit spat 7.9 tak mi to neslo lebo ta verzia pred tim bola zle odinstalovana. a teras neviem co dalej 7.9 sa neda nainstalovat lebo stale to najde tu staru veriu co bola zle oinstalovana a ja ju neviem odstranit.Mne totizto najviac sadla verzia 7.9 lebo tam bolo vipalit image na disk.skusal som aj clone dvd ja sa totizto snazim napalit hry na ps2 a to je vo formate iso a. co som vtedy mal to nero to bola 8 tak tam som to nevedel najst takisto som mal aj img burn ale to mi tiez nesedelo. vedeli by stemi poradit nejaky novy program kde by sa dalo vypalit iso na disk ak to bolo v nero 7.9? alebo pomôct s odinstalaciou stareho?
-
carolrobert
Novice
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
napalovanie hier na PS2
co je to tešn bootrecord?
//autoeditácia príspevku ( 24 Feb 2009, 7:28 )
a ako to mozem napalit na CD ak po rozbaleni to ma 3,5 GB???
//autoeditácia príspevku ( 24 Feb 2009, 7:28 )
a ako to mozem napalit na CD ak po rozbaleni to ma 3,5 GB???
napalovanie hier na PS2
ale ja som si stiahol crasha a iso som vypalis cez imgburn rychlostou 2x a aj tak mi to nede