Najhorsi film

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
TomAss
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa TomAss »

lekoklatik napísal:Čo presne sa ti na tom filme nepozdáva?
taktiez ma to totalne nudilo a v polke som to vypol co sa mi nestava..
satan
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa satan »

Retne napísal:Kukacka ci Kukucka sa to volalo... pozeral som to asi pred 5 rokmi s otcom... no a teraz ked sa bavime o filmoch a pride na nejaky brak, tak prirovnanie ku Kukucke musi byt.. 8)
Ak myslíš Kukušku, tak s tebou nemôžem súhlasiť, pretože to je vynikajúci film :) a najhorší film podľa mňa je Hory majú oči, Saw a podobné "horory"
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

http://www.imdb.com/title/tt0167427/ Superstar

slo to v sobotu na markize.:D:D:D akoze zase typicky film americka stredna skola..skupinkovanie , akurat ze herci mali asi 40.:D:D:D a bolo to dost posahane cele..take parodia..no proste totalna blbost.:D
wewka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa wewka »

hodvabna cesta-akurat som to dopozerala s rodicmi a vecsinu filmu som predriemala :D
Swayne
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Swayne »

Všetky trápne pseudoteenagerské komédie posledných rokov - hádam jediná výnimka je pre mňa Girl Next Door... Tento film spolu s prvými dvoma dielmi Prci je to jediné čo myslím, že ujde v tomto žánri...

No jednoznačne najhorší film poslednej doby je Meet the Spartans a Superhero Movie... to netuším ako na niečo také vôbec dostali rozpočet od štúdia :roll:
Thrash/Death
Star
Star

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

lekoklatik napísal:Čo presne sa ti na tom filme nepozdáva?

//hmm. Ale určite to nebol najhorší film. Mne sa to celkom páčilo :)
čo sa mi nepozdáva? taká ko*ot sa len tak ľahko nevidí a vrchol toho všetkého bolo posledných cca 20 min. Niečo neskutočné! :smt096
makoss
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makoss »

v poslednom case co som videl vedie v zlych filmoch jednoznacne Mamma Mia ! to bolo podla mna fakt, velmi zle.

BTW: izba 1408 je podla mna velmi dobry film, akurat som ho predvcerom pozeral a dost sa mi pacil...
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Najhorsie su tie "teenagerske komedie", ktorym sa vyhybam velkym oblukom.
No a medzi najhorsie filmy - ale z tych, ktore som ani nedopozeral do konca - sa zaraduju filmy:
"Masaker v texase" - toto mal byt "horor" prizivujuci sa na znamejsom horore skoro rovnakeho nazvu, ale vysla z toho brakova americka popkornova komedia :aasmile19:
"Univerzalna upratovacka" - zacinalo sa to velmi slubne, ale postupom casu to bolo taaaak extremne nudne, ze som pri tom zaspal :lol: (a to sa mi teda casto nestava).
To su tak dva filmy, ktorym som si spomenul na nazov. Bolo by ich viac, len kto si ma pamatat tie nazvy...
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Jednoznačne The Hottie & the Nottie.
Nancy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Nancy »

neviem co mate proti house of wax.. to bol celkom okej film, zatracovany len kvoli tomu ze tam hra hiltonka. ved tam skoncila s dierou v hlave, tak co. ja som sa bavila a rozhodne som sa nenudila ako napr. pri Katakombach, ktore boli maximalne o nicom a uznavam sa ze som ich vobec dokazala dopozerat az do konca:p
tangaran
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa tangaran »

No ludia u mňa jednoznačne Prepadnutie v Pacifiku..tento film je blud škoda že pre naše televízie asi jeden z najdôležitejších filmov,hlavne ked ide každé dva týždne..apropo televízie pamätáte na slovenskú VTV?Tam,hlavne posledné 2 roky vysielania,ked už mleli z posledného, išli neskutočné MEGAFILMY,ba dokonca ste mohli za ne hlasovat!! a zo seriálov ALF,a najmä pre Markízu najdôležitejší KOMISáR REX-kktina 3.stupňa
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Dnes mi nedá, aby som nevarovala tých z vás, ktorí zamýšľajú vyplniť si večer návštevou kina a zhliadnutím filmu Moje čučoriedkové noci.
Bohužiaľ som sa dnes na tento film zašla bez toho, aby som si najprv na neho prečítala recenzie. Bola to nuda od začiatku do konca, myšlienku film buď vôbec nemal, alebo moje vnímanie bolo príliš otupené šokom spôsobeným z toho, že som svoj voľný večer mohla stráviť teda aj oveľa lepšie....
Asi za všetko stačí konštatovanie, že som niekoľkokrát počas filmu zaspala...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Journey To The Centre Of The Earth...neskutocna hlupost s totalne slabymi hereckymi vykonmi a primitivnym dejom, dokonca este aj tie efekty vyzeraju milionkrat horsie ako tie, ktore sme mali moznost vidiet v Jurskom Parku v roku 1993...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pineapple Express - na IMDB hodnotenie 7.6, cize som ocakaval vyborny film, ved komedia/kriminalka s takymto hodnotenim sa tak casto nevidi. Film bol vsak nudny od prvej minuty, odohraval sa okolo travy a hoci som sa premahal dva dni, nedokazal som ho pozriet. Prvy den som pozrel nieco okolo 22 minut, dalsi den som vydrzal len par minut a musel som to vypnut. Doporucujem vyhnut sa tomuto filmu z daleka.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Open Season 2....tazka konina, recenziu napisem hadam zajtra...
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

momentalne u mna vedie Tropical Thunder
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

Speedracer a Tropic Thunder u oboch som pozeral snad 10x na cas a nevedel som sa dockat konca. U Speed Racera som nechapal jak to moze mat tak vysoke hodnotenie, dej bol priehladny a zbytocne natahovany
Schyl2o
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schyl2o »

u mna jednoznačne auto zabijak
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tak dnes v noci som zbytocne zabil zopar hodin dvoma hlupostami s Jasonom Stathamom. Transporter 3 a Death Race. Oba kardinalne blbosti, jedine obrovske plus je zenska predstavitelka v Transporterovi, Natalya Rudakova, ta je fakt pekna...

//jj stala, velmi sa mi paci :D Jo A pozeral som to aj preto, aby som mal pravo kritizovat. Pretoze ak niekto nieco nevidel, to pravo nema...takze som si oba pekne s premahanim pozrel a teraz mozem kedykolvek plut ohen :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

To ti ako stala za tie dve hodiny? A ten atlas svalov pre rok 2008 (to mam z csfd :D ) veru tie filmy nezachranil
Napísať odpoveď