Olympus FE-210

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
tibor76
Novice
Novice

Olympus FE-210

Príspevok od používateľa tibor76 »

Dobrý večer ,ahojte.obraciam sa na vás s prosbou,mám digitálni fotoaparát olimpus FE-210.keď zapnem fotoaparát všetko funguje bez problémov ale po prvom fotení sa display vypne čiže na displayi sa nezobrazí to čo chcem odfotiť.Zatial to riešim tak že resetujem fotoaparát vypnem a znovu zapnem po prvom fotení sa opakuje chyba.Poprosím ak máte neaký nápad,čo to môže spôsobovať napíšte.Ďakujem
vikko78
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vikko78 »

reklamacia...mne tento isty fotoaparat ukazoval stale vybitu bateriu..dali mi novy
tibor76
Novice
Novice

Olympus FE-210

Príspevok od používateľa tibor76 »

žial mne reklamáciu asi neuznajú,raz mi foťák padol a vidiet škrabanec na rohu,ale po páde mi ešte dlhší čas fungoval normálne až teraz sa objavila táto chyba.Ale ďakujem že ste mi odpísali
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Aj google si mysli ze:
Prílohy
google.png
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Olimpus FE-210

Príspevok od používateľa Pilifo »

tibor76 napísal:žial mne reklamáciu asi neuznajú,raz mi foťák padol a vidiet škrabanec na rohu,ale po páde mi ešte dlhší čas fungoval normálne až teraz sa objavila táto chyba.Ale ďakujem že ste mi odpísali
Ale s tou reklamáciou by si to mal skúsiť, lebo inak svoj problém asi nevyriešiš.

Inak ja mám FE - 270 a tiež mi trochu blbne, lebo pri zapnutí niekedy vypíše, že sú vybité baterky, ale keď ho zapnem znova, už nabehne. Takže s týmto keď prídem do obchodu, tak mi ho v pohode vymenia? :) Lebo to nie je až taká veľká závada...
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa vikko78 »

mne ho vymenili a tiež som mal škrabanec. jednoducho som povedal, že to je od manželky od prstienka a bolo. zobrali ho a po týzdni mi zavolali a dali mi novy
Napísať odpoveď