trojský kôň v operačnej pamäti - pomôžte
trojský kôň v operačnej pamäti - pomôžte
mam v operačnej pamäti trojského koňa WIN32/MEBROOT. NOD 32 ho registruje ale nedokáže ho odstrániť. skúšal som aj trojanremover ale nepomohlo. nepoznáte nejaký spôsob ako sa ho zbaviť? za pomoc moc ďakujem!!!
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
taketo viri funguju tak, ze po vypnuti PC sa presunie z RAM na HDD vsak ? ma tak napadlo, ze by sa taketo veci dali riesit odpojenim HDD za chodu a potom vypnut PC z elektriky aby sa ramky vybili..
aspon si mysli, ze by to tak mohlo ist.. samozrejme lepsie riesenie je to ako postol krija
// toto bola iba teoria
// toto bola iba teoria
-
Cyrus666
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
takze podla teba sa napr. explorer.exe po nacitani do ram vymaze z hdd??Šu-Do napísal:taketo viri funguju tak, ze po vypnuti PC sa presunie z RAM na HDD vsak ? ma tak napadlo, ze by sa taketo veci dali riesit odpojenim HDD za chodu a potom vypnut PC z elektriky aby sa ramky vybili..aspon si mysli, ze by to tak mohlo ist.. samozrejme lepsie riesenie je to ako postol krija
virus je v pamäti tak isto ako na hdd....a odpojit HDD za chodu?? no vsak nech vyskusa mozno sa mu neodpali
ja som mal minule virus v pamäti....s hdd som ho vymazal ale po restarte tam bol znova takze jedine co pomohlo je scan este pred bootom winuMGSnake napísal:a vies ho ty najst v HDD???