Win XP home edition install problem

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
h0rac
Novice
Novice

Win XP home edition install problem

Príspevok od používateľa h0rac »

zdravicko zaskocil ma mrkvosoft akoze tazko . Stala sa mi takato " prijemna " vec .... Kamos mi doniesol trosku starsi notas kde bol XP home edition a chcel ho reinstalnut na ten isty. ... dal mi do ruk origo Wxp he do ruky tak som zacal instalaciu .. vybral disk naformatoval sa vsetko v poho vyhodilo mi okno to ked uz cakate 39 minut co sa vam instaluje win a zrazu bum .. okno ze nemoze kopirovat subor z I386 ci ako sa to vola na disk dake subory ... wtf ??? skusal som cely I386 subor cca 500 mb skopriovat na disk a napalit ... uspesne dam do Cdromky nech si to tam najde bum chyba neda sa kopirovat .. co s tym ??? dal som ignorovat chybu ale stale mi vyhadzovalo ze sa s toho neda ujst ... tak som ho vypol vybral CD XP he a dal tam normalne XP prof instalacne Cdcko ... dal som boot menu bootovat z CD a ono mi to pustilo win dalo hlasku ze "windows was restarted " a napisalo mi ze vlozte do mechaniky win XP he service pack 2 do cd rom aby ste mohli pokracovat :-D a teraz som trosku zufali bo kamos potrebuje do piatku notas lebo ide na vycvikovy kurz na SNB na cely tyzden a ja neviem ako tam vlastne dat bud ten XP he alebo Xp prof ... mozete mi dako poradit pls ??? dost surne diq 8)
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PeterCA »

splas ine instalacne CD Home verzie a skus nainstalovat tak... to stiahni aj hocikde z netu.. a pouzi iba instalacny kod, kt. mas z predosleho CD.. malo by to pomoct
h0rac
Novice
Novice

Príspevok od používateľa h0rac »

fuh nemas dake linky na win home ?? popripade PM?? alebo dako naformatovat Ccko aby som mohol nahodit Xpcko aelbo tak .... budem musiet stiahnut asi tu home edition ale je to skoda ze original CD a takto mi robi starosti ..
Napísať odpoveď