Smoake napísal:Slow-a-net su neskutocne k*rvy, keby mne takto obmedzili net tak ja ich pobijem setkych< ja mam nanestastie tiez slvanet ale obmedzeny na 1GB cez prac dni a neobmedz. cez veekendy.ja s mojim netom stiahnem mesacne vyse 80GB a keby mi to zredukovali na 15GB tak ma asi j*bne >>>SLOW-A-NET<<< FÚÚÚÚÚJ!!!
hm tak mas slovanet a mesacne stiahnes 80 GB so sluzbou, ktora ma obmedzenie na 1GB cez pracovne dni. To sa chvalis alebo stazujes? v tvojom pripade by si mal slovanetu byt vdacny, ze za cenu 1GB mas 80GB
stanulik - ani na DSL od slovanetu najprv nebola FUP. potom si ju oni zaviedli a ty si s tym nemohol nic robit. takze byt tebov, velmi by som sa netesil. nikdy nevies ako so slovanet zachova o par mesiacov. vobec by som sa nedivil, keby sa o par mesiacov "v ramci skvalitnenia sluzieb pre vsetkych zakaznikov" to spominane FUP zaviedlo. uvidis, ze potom ti to nadsenie z 32Mb linky velmi rychlo opadne. kazdopadne Vam drzim palce, aby Vam to FUP nezaviedli. ja som sa uz nastastie vyhadal a vyslobodil zo zovretia tejto firmy a uz nikdy v zivote od nich nic nehcem. ani zadarmo !!!