GTA 4
-
pishta
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
No to je dobre v piichi,ja to akurat stahujem a mam rovnake PC jak ty,len mam E6300@3,2GHZ hmmm...ClicK napísal:no tak to je pekne fpci E6400 2gb ram ati 4850 512mb a seka ... nechapem proste to je co za ultrazverinka hra ked mi to seka
/btw. a to mam orig...
Som ratal ze mi to pojde na full uplne v pohode,este ze som to uz davno presiel na PS3 ale chcel som este raz na PC
-
PeZRuleZV3R
Novice
treba ist na xbox stranku nejaku, a tam si spravit gamertag konto, treba mat aj windows live konto.. potom to len prepojis v tom social clubenosooo napísal:kde vlastne najdem ten multiplayer?
co je to ten gamertag?co s tym mam robit?
furt dokola mi toto vypise:
Live Account Linking
A LIVE Gamertag was not found with the current Live ID. Please press the button below to sign out and then sign back in again with a different Live ID.
mohli by ste mi pls napisat ako na to?
Jameshet: si slepy? ta zostava tu uz bola pisana
add hra: leze mi na nervy streamovanie mesta, vela krat po pol hodine hrania a hlavne v noci, nestihne okolo mna loadnut mesto a idem s autom len vo vzduchu.. okolo vidim len lampy a ine auta.. domy ani cesta - nic.
.. kto to ma, tak si ma pridajte, gamertag : icubesvk
k tym detailom - na low/medium/high mate len moznost textur !
potom sa da nastavit AF(alebo jake to je) filtrovanie
a slidermi nastavite viditelnost a pod.
to znamena, ze rozdiel v tych vasich low a high nastaveniach nie je ako, ako rozdiel napr. v crysis medzi low a high
hra vyzera stale fajn, ide len o tu vidielnost, premavku, ...
http://www.rockstargames.com/support/gt ... ttings.doc
tu je to pekne vysvetlene, co ovplyvnuje co :p
citam vsetko uz druhy den..no stale sa neviem rozhodnut kupim nekupim kupim nekupim originalku..
jednemu to na takom pc ide fajn druhy hovori ze na takom pc mu to ide na ... tak som z toho zmeteny.. vy co mate originalky a mate podobnu zostavu ako tato tu:
Intel Core 2 duo T9300 2,5Ghz
4GB ram
9500m GS 512 MB
ako vam to ide ? na akych nastaveniach grafiky ?
ak to mam hrat na najnizsich detailoch tak to radsej ani nekupujem preto sa pytam.
Ak to objednam z brlohu ta ako dlho to dojde? viem ze sa to tu uz niekt pytal ale nejako som si nevsimol odpoved.
dikyy
jednemu to na takom pc ide fajn druhy hovori ze na takom pc mu to ide na ... tak som z toho zmeteny.. vy co mate originalky a mate podobnu zostavu ako tato tu:
Intel Core 2 duo T9300 2,5Ghz
4GB ram
9500m GS 512 MB
ako vam to ide ? na akych nastaveniach grafiky ?
ak to mam hrat na najnizsich detailoch tak to radsej ani nekupujem preto sa pytam.
Ak to objednam z brlohu ta ako dlho to dojde? viem ze sa to tu uz niekt pytal ale nejako som si nevsimol odpoved.
dikyy
neni to nahodou zle?nema to byt v tom games for windows?a este prosim ta,kde najdem ten multiplayer,kde sa mam nan pripojit,napises mi pls cestu?i-cube napísal:treba ist na xbox stranku nejaku, a tam si spravit gamertag konto, treba mat aj windows live konto.. potom to len prepojis v tom social clube
Jameshet: si slepy? ta zostava tu uz bola pisana
add hra: leze mi na nervy streamovanie mesta, vela krat po pol hodine hrania a hlavne v noci, nestihne okolo mna loadnut mesto a idem s autom len vo vzduchu.. okolo vidim len lampy a ine auta.. domy ani cesta - nic.musim pauznut a ist do win-u a naspat, na 98% sa mi to doloaduje uz...grrr
.. kto to ma, tak si ma pridajte, gamertag : icubesvk
k tym detailom - na low/medium/high mate len moznost textur !
potom sa da nastavit AF(alebo jake to je) filtrovanie
a slidermi nastavite viditelnost a pod.
to znamena, ze rozdiel v tych vasich low a high nastaveniach nie je ako, ako rozdiel napr. v crysis medzi low a high
hra vyzera stale fajn, ide len o tu vidielnost, premavku, ...
http://www.rockstargames.com/support/gt ... ttings.doc
tu je to pekne vysvetlene, co ovplyvnuje co :p
- Prílohy
-
- gta.gif
- (145.99 KiB) 314 stiahnutí