GTA 4
cawte. Chcel by som sa spytat, ako vam to ide na zostave, rovnakej alebo vykonovo podobnej ako tejto:
CPU: Intel Q9300 Quad 2,5GHZ
GPU: MSI 260GTX 896MB DDR3
RAM: 4GB A-Data Vista Retail
MB: Asus P5Q
Pisem to len preto, lebo niektorym to seka aj na 280GTX, a zasa niektory sa chvalia ze im to poho facha na High detailoch na 8800GT a hra im ide plynulo.
Ak niekto hrate na zostave takej ako mam ja, alebo podobnej tak pls povedzte ako vam to ide.
dakujem
Pisem to len preto, lebo niektorym to seka aj na 280GTX, a zasa niektory sa chvalia ze im to poho facha na High detailoch na 8800GT a hra im ide plynulo.
Ak niekto hrate na zostave takej ako mam ja, alebo podobnej tak pls povedzte ako vam to ide.
dakujem
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
mam presne taky isty, len lepsi procak a fici na high 40 fps. spokojnostfifty88 napísal:cawte. Chcel by som sa spytat, ako vam to ide na zostave, rovnakej alebo vykonovo podobnej ako tejto:
dakujem
//autoeditácia príspevku ( 06 Dec 2008, 19:33 )
klavesu nastavujes v game mapping ci jak sa tomu nadava / v optionsŠu-Do napísal:ano.. je tam vidno iba joystick.. autori sa moc s konverziou na PC nesrali
Takže pri spustení hry mi na obrazovku monitora ( 17CRT, max. 1280x1024) vyhodí hlášku OUT OF RANGE a potom nejaké čísla 29.9K a ešte niečo. Screenuť to nemôžem lebo je to hláška monitorového prostredia, ktorá sa na screene nezobrazí. V pozadí hry počuť len hudbu, obraz je čierny až na tú hlášku
No, mam X1950XT,DirectX z DVD, catalysty 8.11 a cerstvo nainstalovany Service pack 3 ( upgrade z SP2 ). So zostavou som inak dobre, tým to nebude
Mám niečo preinštalovať? Drivery, X-ko ... ?
Alebo ako to nastaviť aby ma to poslúchlo ?
Za rady všetkým ďakujem, snáď mi niekto pomôže ( karma )
No, mam X1950XT,DirectX z DVD, catalysty 8.11 a cerstvo nainstalovany Service pack 3 ( upgrade z SP2 ). So zostavou som inak dobre, tým to nebude
Mám niečo preinštalovať? Drivery, X-ko ... ?
Alebo ako to nastaviť aby ma to poslúchlo ?
Za rady všetkým ďakujem, snáď mi niekto pomôže ( karma )
Zrejme ti to hodilo najvyssie rozlisenie, ktore monitor nezvlada.Luxo napísal:...
Vytvori si preto v korenovom adresari hry subor s nazvom commandline.txt a do neho napis:
Kód: Vybrať všetko
-safemodeKoho by to zaujimalo, tak tu su vsetky prikazy:
Kód: Vybrať všetko
Command Line Parameters
Tools
-benchmark: Runs the benchmark tool and immediately exits game.
-help: Display list of all command line options
Graphics
-renderquality: Set the render quality of the game. (0-4)
-shadowdensity: Set the shadow density of the game. (0-16)
-texturequality: Set the texture quality of the game. (0-2)
-viewdistance: Set the view distance of the game (0-99)
-detailquality: Set the detail quality of the game. (0-99)
-novblank: Disable wait for vblank (No Vsync)
-norestrictions: Do not limit graphics settings
-width: Set width of main render window (default is 800)
-height: Set height of main render window (default is 600)
-safemode: Run the graphics in the lowest setting possible
-frameLimit: Limit frame to interval of refresh rate (ex If refreshrate is 60HZ –frameLimit 1 = Locks down to 60HZ)
-refreshrate: Set the refresh rate of main render window – Warning - Monitor must support (ex. –refreshrate 60)
-fullscreen: Force fullscreen mode
-windowed: Force windowed mode
-availablevidmem: Set amount of physical Video Memory(ex. –availablevidmem 0.9)
-percentvidmem: Percentage of video memory to make available to GTA
Audio
-fullspecaudio: Force high-end CPU audio footprint
-minspecaudio: Force low-end CPU audio footprint
System
-noprecache: Disable precache of resources
-nomemrestrict: Disable memory restrictions
Drivre mam tieto:
http://rapidshare.com/files/170341544/v ... T-8-12.exe
Neni to moj upload. Nasiel som ich na jednom fore (nie warez) tak som ich skusil vsak nic za to nedam a co nevidim, hra mi ide uplne skvele. Vtedy to sekalo skoro stale teraz vobec a to hram cca 2hod. Tieto drivre su na vistu ale mam aj na XP a su to drivre od ATI.
Neni to moj upload. Nasiel som ich na jednom fore (nie warez) tak som ich skusil vsak nic za to nedam a co nevidim, hra mi ide uplne skvele. Vtedy to sekalo skoro stale teraz vobec a to hram cca 2hod. Tieto drivre su na vistu ale mam aj na XP a su to drivre od ATI.
ide vam prihlasit??? mne ne http://www.xbox.com/sk-SK/
No sak lebo to su najnovsie drivre,este ani na oficialnej stranke nejsu...bodo07 napísal:Drivre mam tieto:
videa z hry ? ja na nahravanie videii z hry pouzivam FRAPS ! + potom si to prekonvertujem programom co mam o hodne to zmensi ako kapacitou a som max spokojny uz mam par videiii co som si natocil pre skusku noYos napísal:ako (cez co) mam skonvertovat videa z hry?
subor CLI
FRAPS nahrava do cisteho nekomprimovaneho AVI ale ked si to zkomprimujes tak video ma o dost menej MB
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
sak to viem..ale v hre ti nahrava urcitu pasaz a vytvori to v subore CLI ..Neo113 napísal:videa z hry ? ja na nahravanie videii z hry pouzivam FRAPS ! + potom si to prekonvertujem programom co mam o hodne to zmensi ako kapacitou a som max spokojny uz mam par videiii co som si natocil pre skusku no
FRAPS nahrava do cisteho nekomprimovaneho AVI ale ked si to zkomprimujes tak video ma o dost menej MB
no sak ano ten videoeditor co to ma to ja nepouzivam a naco ked mam FRAPS to mas o hodne lepsie ak chces len take obycajne videjko bez dakych vilepseniYos napísal:sak to viem..ale v hre ti nahrava urcitu pasaz a vytvori to v subore CLI ..
//autoeditácia príspevku ( 06 Dec 2008, 23:47 )
tak nakoniec som nasiel kde su ulozene SAVIDaNiX64 napísal:Neviete ako si zálohujem savy ?? Kde sa ukladajú?
C:\Documents and Settings\ tvoje meno\Local Settings\Data Aplikaci\Rockstar Games tam ich najdes
ďakujem Neo.
btw, takto mi to vyťažuje môj C2D trosku pretaktovany na 3,00 GHz
http://dc2.file.qip.ru/download/6573215 ... 6-a3bd2241
btw, takto mi to vyťažuje môj C2D trosku pretaktovany na 3,00 GHz
http://dc2.file.qip.ru/download/6573215 ... 6-a3bd2241