GTA 4
Ja som to uz komusi z fora pisal aj do icq: FPS je akurat tak ukajanie ega na forach, pri hre, kde FPS nie je rozhodujuce (prakticky vsetky okrem FPS(first person shooter)) je to vsetko iba o pocite daneho hraca, mne sa tiez zda, ze GTA 4 u mna v exterieroch ide tak na 20 fps, ale pokial viem auto v pohode riadit a triafat nepriatelov, tak mi ta nizka hodnota nevadi.k-u-l-i napísal:FPS 12 az 15 aa ze sa to da hrat ? tak to ta obdivujem![]()
![]()
mne to ide na 21 FPS a je to absolutne nehratelne pre mna..
Ked si to uz zaplatil, tak to mozes rovno aj vyskusat.micike napísal:Cawte nemá niekto sksenosti s touto grafickou kartou v hre..budem mat stredu novy comp, ale neviem co to rozbehám...moja zostava bude::
E6300 alebo E5200
2x1gb ram (800mhz)
HD3870-.??pls dufam ze ano lebo som kupil origos tak dufam ze som nekupil nadarmo![]()
a na monitore 19LCD...
-
Dude_182
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim Vas ludia.Snazil som sa precitat celu tuto temu aby som nerobil
spam ale nenasiel nic o mojom probleme.Jedna sa o hlasku
SecuLauncher: failed to start application. [2000]
Pregúglil som už 3dni a vsade pisane len hluposti nic nezabralo.Verim
ze tu niekto bude vediet help.Mam win XP SP3 vsetky veci ako NET.framework
a tieto hluposti mam aj C++2005 jednoducho vsetko co kazu k spusteniu hry.
Skusil som ju niekolko krat preinstalovat nic nepomaha absolutne...

spam ale nenasiel nic o mojom probleme.Jedna sa o hlasku
SecuLauncher: failed to start application. [2000]
Pregúglil som už 3dni a vsade pisane len hluposti nic nezabralo.Verim
ze tu niekto bude vediet help.Mam win XP SP3 vsetky veci ako NET.framework
a tieto hluposti mam aj C++2005 jednoducho vsetko co kazu k spusteniu hry.
Skusil som ju niekolko krat preinstalovat nic nepomaha absolutne...
Dude_182 jee to hlasku som mal aj ja este ked som mal prepalene GTA IV to bolo sa mi zda chybnim crackom lebo ked som crack vimenil tak mi hra nabehla no kamera sa kyvala zo strany na stranu to bolo este vtedy ked nebol nato ziaden fix cize cca 1-2dni po vidani hry a uz ma ziadne chyby netrapia kedze mam ORIGOS a hru prejdenu na 56% tento tyzden chcem finishovat na 100% hru 
-
Dude_182
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Ja som skusal vela crackov.Najprv tie co kolisali obrazom a neslo stale ta hlaska potom Fedor ci ako sa volal a nakoniec aj ten RAZOR,,,nic nezaberaNeo113 napísal:Dude_182 jee to hlasku som mal aj ja este ked som mal prepalene GTA IV to bolo sa mi zda chybnim crackom lebo ked som crack vimenil tak mi hra nabehla no kamera sa kyvala zo strany na stranu to bolo este vtedy ked nebol nato ziaden fix cize cca 1-2dni po vidani hry a uz ma ziadne chyby netrapia kedze mam ORIGOS a hru prejdenu na 56% tento tyzden chcem finishovat na 100% hru
1
Cchcel by som vas pekne poprosit o pomoc,Cely den sa uz snazim rozbehat GTA4,ale bez vysledku.
mam otazocku: Pri online alebo Offline aktivacii skade mam zobrat serial alebo ten code?>?
a este toto mi vypise ked to chcem spustit a neda sa mi s tim ani pohnut.
Prosim o radu..
mam otazocku: Pri online alebo Offline aktivacii skade mam zobrat serial alebo ten code?>?
a este toto mi vypise ked to chcem spustit a neda sa mi s tim ani pohnut.
Re: 1
Ak si to ešte neaktivoval, ako to môžeš spúšťať s tou chybou?Stefo1248 napísal:mam otazocku: Pri online alebo Offline aktivacii skade mam zobrat serial alebo ten code?>?
a este toto mi vypise ked to chcem spustit a neda sa mi s tim ani pohnut.Prosim o radu..
Sériové číslo je vzadu na poslednej strane jednej z brožúriek pribalených pri hre..