DSL problem
DSL problem
Nazdar........mam taky proble........ze dostal som wifi router DSL.......vsetko ide v poho, az nato, ze nemozem stahovat z upload. serverov, ako napr......rapidshare..uloz.to...bagruj.cz a pod......ale inak vsetko ide ok 
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
Don_Pipino
Darca
-
Don_Pipino
Darca
Pravdepodobne to nebude chyba na tvojej strane, mozno len z casti, ale aj tak ty s tym nic nespravis. Sam som to skusal stiahnut presne ten isty obrazok ako ty a nehorazne dlho sa z toho spamataval, az som mal pocit, ze mi to spadne , tak ako tebe na timeoute. Takze by som to skor videl na chybu servera uloz.to a taktiez podobnu chybu mozu mat ostatne servre, co si spominal. Bud rad ze ti teda ide rapidshare, popripade pouzivaj edisk.sk.
z uloz.to mi tiez nejde nijak stahovat. Ale myslim si, ze chyba je v uloz.to a deli pristup podla IP adries. Z mojej normalnej IP adresy to nejde, ale staci zadat adresu anonymizatora, napr:
a do riadku na tej stranke napisat adresu na uloz.to. Potok kliknut na "Surf" a dostanes sa znovu na stranku uloz.to ale uz ten subor ide stiahnut.
Takze rada pre uloz.to je, pouzivaj ANONYMIZATOR
Kód: Vybrať všetko
http://anonymouse.cz/anonymizer/Takze rada pre uloz.to je, pouzivaj ANONYMIZATOR