Od nedele mam problem, ze PC mi zmrzne a neodzmrze
Mrznutie PC
-
nejakymarko
Addict
Mrznutie PC
Servus ludia
musim ho na nejaky cas cca 10-15vypnut, zapnem a ide o5 v pohodke ako kedy niekedy pol hodky niekedy aj 4 hodky. Virus to asi nebude, lebo mi pc raz zmrzlo este pred bootovanim winu. skor si myslim, ze mam problem s chladenim, aj ked pocitovo nie je ziadny HW nejaky teply. neviete mi poradit kde moze byt chyba? Mam stary typ dosky (socket A) cize teploty asi moc nezistim. Pc ma prave 4 roky, tak asi to uz bude vekom, ale cez to vsetko neviete kde by mohla byt chyba?
Re: Mrznutie PC
A skúšal si vôbec zistiť tie teploty? Napríklad cez program Everest.Skolacik napísal:Mam stary typ dosky (socket A) cize teploty asi moc nezistim.
S najväčšou pravdepodobnosťou sa niečo prehrieva.. otvor skriňu, riadne z nej povysávaj prach, skontroluj, či sa točia všetky ventilátori..
-
nejakymarko
Addict
viem ze sa to neda..everest som skusal davnejsie, teploty zistim max cez bios a to je pc este nerozbehnuty...
bednu mam momentalne otvorenu, tocit sa toci vsetko, prach som z ventilatorov a pasivu na CPU "vystriekal" sprejom na odstranovanie necistot a prachu na elektroniku (nieco ako vzduch v spreji -50°C) ale nejak to nepomohlo
bednu mam momentalne otvorenu, tocit sa toci vsetko, prach som z ventilatorov a pasivu na CPU "vystriekal" sprejom na odstranovanie necistot a prachu na elektroniku (nieco ako vzduch v spreji -50°C) ale nejak to nepomohlo
-
nejakymarko
Addict
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
nejakymarko
Addict
-
nejakymarko