prave som ich stiahol a idu...davo2006 napísal:mi nejak nejdu stiahnut,ked dam download tak ma to hodi sem: http://ati.amd.com/403.html
GTA 4
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
prasne aj ja mam ten problem ked dam scan tak mi len rychlo preblikne na obrazovke a nic nevypise a pescnicky mam ulozene v C:\Documents and Settings\Vlastník\Dokumenty\Rockstar Games\GTA IV\User MusicSphinx napísal:a naslo ti vobec tie pesnicky ??, tam ke scanuje hned aj ukaze ze kolko je tam pesniciek..
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
No takze poviem vam moj pribeh...
Dneska som sa rozhodol ze skusim MP a vytvoril som si ucet na LIVE ok live dokonceny...pustim hru dam Home prihlasim sa na online (btw. predtym som hral na OFFLINE kde som mal 45% prejdenu hru...) pustim zahasim vypnem...ok pustim ze dam znova OFFLINE a dam si SP ok pustim a co nevidim new game? mackam Home a co nevidim da sa mi prihlasit iba na LIVE a tam nikde nemam na vyber moj OFFLINE profil? je na dobro zmazany? kde mi ulozilo savy (mam vistu) lebo tam ako mam user music ziadne savy nemam
pls poradte nekto xD
Dneska som sa rozhodol ze skusim MP a vytvoril som si ucet na LIVE ok live dokonceny...pustim hru dam Home prihlasim sa na online (btw. predtym som hral na OFFLINE kde som mal 45% prejdenu hru...) pustim zahasim vypnem...ok pustim ze dam znova OFFLINE a dam si SP ok pustim a co nevidim new game? mackam Home a co nevidim da sa mi prihlasit iba na LIVE a tam nikde nemam na vyber moj OFFLINE profil? je na dobro zmazany? kde mi ulozilo savy (mam vistu) lebo tam ako mam user music ziadne savy nemam
to by aj mna zaujimaloClicK napísal:No takze poviem vam moj pribeh...
Dneska som sa rozhodol ze skusim MP a vytvoril som si ucet na LIVE ok live dokonceny...pustim hru dam Home prihlasim sa na online (btw. predtym som hral na OFFLINE kde som mal 45% prejdenu hru...) pustim zahasim vypnem...ok pustim ze dam znova OFFLINE a dam si SP ok pustim a co nevidim new game? mackam Home a co nevidim da sa mi prihlasit iba na LIVE a tam nikde nemam na vyber moj OFFLINE profil? je na dobro zmazany? kde mi ulozilo savy (mam vistu) lebo tam ako mam user music ziadne savy nemampls poradte nekto xD
a este jednaotazka podarilo sa niekomu z vas ten multiplayer normalne rozbehat ak hej tak napiste ako,mna furt vyhadzuje ked uz mam vybraty nejaky server
-
lekoklatik
VIP
lekoklatik napísal:Zdarec. Niekde v tejto téme boli vypísané tie chybové hlásenia a ich význam. Môžete mi to pls upnúť? Ďakujem
btw verzia od razor ide v poode?
Inak nasiel som aspon ciastocne riesenie toho neskorsieho sekania sposobeneho pravdepodobne nedostatkom RAM - vypol som nahravanie ingame videi, docital som sa totiz, ze si to uklada poslednych 40-50 sekund hrania, tak mi napadlo, ze tym sa trochu pamate usetri a odvtedy mozem hrat o cca 30 minut dlhsie, kym hra zacne neprijemne sekat a vsetko dotahovatMMA10== Zaregistruj sa v Social Klube.
RMN20== Windows Vista: Potrebuješ ma� Service Pack 1 alebo vyšší pre pokraèovanie.
RMN30== Windows XP 64 / Server 2003: Potrebuješ ma� Service Pack 2 alebo vyšší pre pokraèovanie.
RMN40== Windows XP: Potrebuješ ma� Service Pack 3 alebo vyšší pre pokraèovanie.
DD3D50== D3D Error - nutný DirectX 9
TEXP110== D3D Error - Chyba pri vytváraní textúry - Prosím reštartujte hru.
DWIN20 == D3D Error - Chyba pri definovaní pamä�e - Prosím reštartujte hru.
DD3D10== D3D Error - Prosím reštartujte hru.
DD3D10== D3D Error - Prosím reštartujte hru.
DD3D30== D3D Error - Prosím reštartujte hru.
DWIN30== D3D Error - Prosím reštartujte hru.
DD3D20== D3D Error - Prosím preinštalujte hru a/alebo preinštalujte DirectX.
DWIN10 == D3D Error - Prosím reštartujte hru.
DD3D60== D3D Error - Shader Model 3.0 alebo vyšší pre pokraèovanie.
DD3D70== D3D Error - Nemožno vyvola� D3D prístroj. Prosím reštartujte systém.
GPUP10 == D3D Error - Nemožno vyvola� D3D prístroj. Prosím reštartujte systém.
TEXP20== D3D Error - Nemožno vyvola� D3D prístroj. Prosím reštartujte systém.
TEXP30 == D3D Error - Nemožno vyvola� D3D prístroj. Prosím reštartujte systém.
TEXP80 == D3D Error - Nemožno vyvola� D3D prístroj. Prosím reštartujte systém.
DD3D40== D3D Error - Nemožno navrátit prístrojové spracovanie. Prosím nainštalujte si posledné grafické ovládaèe a/alebo preinštalujte DirectX.
TEXP10== D3D Error - Nemožno navrátit prístrojové spracovanie. Prosím nainštalujte si posledné grafické ovládaèe a/alebo preinštalujte DirectX.
DD3D80== D3D reset failed - Prosím reštartujte hru.
STRB10 == Failed to delete file - Prosím reštartujte systém.
RMN10== Failed to read file - Prosím reštartujte systém.
STRM10== Failed to read file - Prosím reštartujte systém.
STRM20== Failed to read file - Prosím reštartujte systém.
BNDL10 == Failed to write file – PProsím reštartujte systém.
STBF10 == Failed to write file – Prosím reštartujte systém.
VOIC10 == Fatal voice chat error - Prosím reštartujte hru.
RESC10 == Out of video memory - Prosím reštartujte systém.
BA10== Out of virtual memory - Prosím reštartujte systém.
EA10 == Out of virtual memory - Prosím reštartujte systém.
TEXP60== Unable to create color render target - Prosím nainštalujte si posledné grafické ovládaèe a/alebo preinštalujte DirectX.
TEXP70== Unable to create depth render target - Prosím nainštalujte si posledné grafické ovládaèe a/alebo preinštalujte DirectX.
AE10== Insufficient Memory to Start Game - Prosím zatvorte aplikácie a reštartujte hru.
PC10== Unable to retrieve D3D Device - Prosím reštartujte Váš poèítaè alebo preinstalujte ovládaè od monitora.
TF10== Unable to write to disk - Prosím reštartujte hru
WS20== InitWinSock failed - Prosím reštartujte systém a/alebo preinštaujte hru.
WS30 == InitWinSock failed - Prosím reštartujte systém a/alebo preinštaujte hru.
___
Amateur transtation to Slovak Language by Keïo 2
Amatérsky preklad do slovenského jazyka by Keïo 2
celkom fajn hra, trosku nacrtnem moje prve pocity z hrania:
samotna isntalacia mi spapkala 4GB pamate a PC bol uplne nepouzitelny (bug?). vhupnutie do pribehu bolo polda mna super. ziadne nekonecne video a rozoberanie toho co sa stalo a ako to nadvazuje. dost ma prekvapil cas za aky sa hra nacitava. ked sa tam striedaju postavicky pri loadingu a nikde nie je nic napisane, tak som to najprv parkrat aj vypol v domneni, ze to seklo (aspon slovo loading tam mohli dat). grafika ma dost zarazila. nie, ze by sa mi nepacila, ale vyzera to zvlastne ked su prepracovane uplne detaily a vsetko je nastavene na medium. plynulost je pojem neznamy (C2Q 8200, EN 9800 GTX+, 4GB RAM). pri mojej konfiguracii by som ocakaval plne detaily a uplnu plynulost. omyl. na druhej strane sa neda ale nevsimnut si nove vykreslovanie na dlhsie vzdialenosti. konecne sa mi nevynaraju auta len tak hala bala a dokonca sa da aj poskodit auto na vacsiu vzdialenost, co bolo v predoslych dieloch nemozne. kamera zostala stale nezmenena. jazdenie v aute bez pouzitia mysky znamena pohlad na zadok auta a velmi maleho kusku cesty. za dalsie negativum by som povazoval aj to podivne ovladanie.
hra obanasa samozrejme aj (z mojho pohladu) pozitiv ako prepracovanost detailov. pri vstupe do budovy sa sa nenacitava interier a vsetko je dostupne hned. tak isto aj casti mesta. perfektne su spravene detaily auta. kazde oskretie je premyslene. svetla uz nesluzia len na okrasu, ale dokonca sa spravaju aj trosku realisticky. konecne pribudli normalne tiene. mesto je podla mna uplne perfektne. velke budovy, dielnica (dokonca je potrebne aj platit za prejazd). co by ani vo sne nenapadlo, ze do hry zakomponuju aj nieco ako vyletenie z auta pri naraze. co ma prekvapilo este viac je zaujimavy jav. pri vysokej rychlosti a celnom naraze do stojaceho auta, vypadne clovek zo stojaceho auta. ked sa auto hybe, tak sofer je na mieste mrtvy (teda aspon sa tak tvaril. najprv vypadol, postavil sa a potom ho "kleplo" a padol na zem. zvlastny ukaz). dalsi vtipny bug je spravanie sa policajtov. ked policajt nema co soferovat, zoberie hocake auto, co je v blizkosti. dalsia vec, co ma pobavila je novy "typ utoku" na policajta. skusil som sa rozbehnut v aute a vystupit. samozrejme som z auta vypadol a letel este kus. moj let prerusil policajt na chodniku. ten vytiahol pistol, zacal nieco blabolit a naskocila mi policajna hviezdicka. tak clovek skoro zomrie, trafi pri tom flojda a este ho idu zabasnut
zaverom: kiez by to tak nesekalo.
samotna isntalacia mi spapkala 4GB pamate a PC bol uplne nepouzitelny (bug?). vhupnutie do pribehu bolo polda mna super. ziadne nekonecne video a rozoberanie toho co sa stalo a ako to nadvazuje. dost ma prekvapil cas za aky sa hra nacitava. ked sa tam striedaju postavicky pri loadingu a nikde nie je nic napisane, tak som to najprv parkrat aj vypol v domneni, ze to seklo (aspon slovo loading tam mohli dat). grafika ma dost zarazila. nie, ze by sa mi nepacila, ale vyzera to zvlastne ked su prepracovane uplne detaily a vsetko je nastavene na medium. plynulost je pojem neznamy (C2Q 8200, EN 9800 GTX+, 4GB RAM). pri mojej konfiguracii by som ocakaval plne detaily a uplnu plynulost. omyl. na druhej strane sa neda ale nevsimnut si nove vykreslovanie na dlhsie vzdialenosti. konecne sa mi nevynaraju auta len tak hala bala a dokonca sa da aj poskodit auto na vacsiu vzdialenost, co bolo v predoslych dieloch nemozne. kamera zostala stale nezmenena. jazdenie v aute bez pouzitia mysky znamena pohlad na zadok auta a velmi maleho kusku cesty. za dalsie negativum by som povazoval aj to podivne ovladanie.
hra obanasa samozrejme aj (z mojho pohladu) pozitiv ako prepracovanost detailov. pri vstupe do budovy sa sa nenacitava interier a vsetko je dostupne hned. tak isto aj casti mesta. perfektne su spravene detaily auta. kazde oskretie je premyslene. svetla uz nesluzia len na okrasu, ale dokonca sa spravaju aj trosku realisticky. konecne pribudli normalne tiene. mesto je podla mna uplne perfektne. velke budovy, dielnica (dokonca je potrebne aj platit za prejazd). co by ani vo sne nenapadlo, ze do hry zakomponuju aj nieco ako vyletenie z auta pri naraze. co ma prekvapilo este viac je zaujimavy jav. pri vysokej rychlosti a celnom naraze do stojaceho auta, vypadne clovek zo stojaceho auta. ked sa auto hybe, tak sofer je na mieste mrtvy (teda aspon sa tak tvaril. najprv vypadol, postavil sa a potom ho "kleplo" a padol na zem. zvlastny ukaz). dalsi vtipny bug je spravanie sa policajtov. ked policajt nema co soferovat, zoberie hocake auto, co je v blizkosti. dalsia vec, co ma pobavila je novy "typ utoku" na policajta. skusil som sa rozbehnut v aute a vystupit. samozrejme som z auta vypadol a letel este kus. moj let prerusil policajt na chodniku. ten vytiahol pistol, zacal nieco blabolit a naskocila mi policajna hviezdicka. tak clovek skoro zomrie, trafi pri tom flojda a este ho idu zabasnut