už dlhšie mám v pláne si kúpiť nejaký buďto nový alebo ojazdený procesor. Lenže problém je ten, že počítač už mám nejaký 6. alebo 7. rok (procesor AMD Athlon 1,1 GHz, matičná doska MSI 745 Ultra (MS6561) ver. 10).
Určite by som si chcel kúpiť nejaký lepší procesor, pretože tento už na moje pomery vôbec nestačí a celú zostavu nechcem meniť.
No na tu dosku uz nic , jedine kupit novu ale to by si uz potom prakticky musel menit vsetko, takze na tvojom mieste by som setril a potom kupil novy comp
do 745 sa tusim dvojjadra nerobili (radsej si to ale over), aj ked sa planovali..., robili sa az na 939 sockety. A jednojadro moc velky vykon uz neziskas...
teoreticky by mal sediet a prakticky to uz neviem , vyskusas uvidis , zalezi to od toho ci ta tvoja doska ho podporuje , pozeral cpu support liost ale na tvoju dosku som ho nenasiel takze neviem povedat, ak by cpu nenaskocil tak by si este update-ol BIOS
do tak stareho stroja uz neinvestuj......ja som do podobnej zostavy capol cez prazdniny cca 5k a este do teraz si trieskam hlavu o stenu.....proste na ten komp zabudni a nasetri si na nieco lepsie.....