a typek ma rovnaku grafu jak ty
GTA 4
-
lekoklatik
VIP
Skús napísať jak máš nastevenú grafiku v hre. Rozlíšenie atď. že vraj neviete prečo mi to seká?dhodho3 napísal:newete preco mi to seka mam Windows XP Sp3 4GB ram graficku mam ATI HD 3850 1GB a procesor Athlon 64 3800+ 2.4 GHz poradte mi co mam robit mam aj najnovsie ovladace a stale mi to seka ked som v dome neseka ale ak vyjdem niekde na ulicu tak seka
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
toto su oni, ale zatial BETAkalosrac napísal:potrebujem sosnut ten driver co vraj ma vist na nVIDIE nemate niekto link? vraj to pomaha na GTA... moja graficka karta je 8600GT
XP - http://download.nvidia.com/downloads/nZ ... h_beta.exe
XP 64 - http://download.nvidia.com/downloads/nZ ... h_beta.exe
Vista - http://download.nvidia.com/downloads/nZ ... h_beta.exe
Vista 64 - http://download.nvidia.com/downloads/nZ ... h_beta.exe
-
AXO
Professional
v tej misii co mate ist na pohovor ku pravnikom, do pravnickej spolocnosti by ste zabili nejakeho blbca, uloha tp je od policajta francisa....
pridem tam na cas, a mam aj oblek, ale stale mi pise, ze potrebujem oblek, mam topanky ku obleku, pise ze potrebujem aj topanky, ku obleku je(alebo jeho sucastou) kravata, takze mam aj tu, ale pise, ze potrebujem kravatu... tak ktore presne oblecenie mam mat na sebe ? pls poslite screen, alebo napiste nejako konkretne.... nazov obleku, topanok a co vsetko treba mat...
odmena K+ za uzitocnu odpoved
pridem tam na cas, a mam aj oblek, ale stale mi pise, ze potrebujem oblek, mam topanky ku obleku, pise ze potrebujem aj topanky, ku obleku je(alebo jeho sucastou) kravata, takze mam aj tu, ale pise, ze potrebujem kravatu... tak ktore presne oblecenie mam mat na sebe ? pls poslite screen, alebo napiste nejako konkretne.... nazov obleku, topanok a co vsetko treba mat...
-
hojko
Site Admin
hatamrc: Toto, nic zlozite:
Step 1: Run Regedit by Clicking on Start -> Run , type in regedit and press enter.
Step 2: Browse to "HKEY_LOCAL_MACHINE>SYSTEM>CurrentControlSet>Control>Windows"
Step 3: Modify the value of "CSDVersion" from "0x00000200" (SP2) to the Windows XP SP3 value of "0x00000300"
Step 4: Close.
Step 5: Restart windows (but in most cases an explorer restart will do).
Step 1: Run Regedit by Clicking on Start -> Run , type in regedit and press enter.
Step 2: Browse to "HKEY_LOCAL_MACHINE>SYSTEM>CurrentControlSet>Control>Windows"
Step 3: Modify the value of "CSDVersion" from "0x00000200" (SP2) to the Windows XP SP3 value of "0x00000300"
Step 4: Close.
Step 5: Restart windows (but in most cases an explorer restart will do).
ERROR ACCES DENIED
Caute ked spustam gta-cko cez social club vyhadzuje mi to tento error: error creating process c:\docume 1\admini 1\LOCALS 1\TEMP\IXP001.TMP\IGTJIZ 1.EXE REASON ACCES DENIED
a a neviem co s tym,skusal som aj vypat firewall a antiwir ale nepomohlo.., win mam 64-kovy , sp2, keby niekto vedel poradit co s tym.. dik
a a neviem co s tym,skusal som aj vypat firewall a antiwir ale nepomohlo.., win mam 64-kovy , sp2, keby niekto vedel poradit co s tym.. dik
-
Achmed
Light Expert
Re: ERROR ACCES DENIED
ak mas xp tak si nainstaluj SP3 a pojde toeject napísal:Caute ked spustam gta-cko cez social club vyhadzuje mi to tento error: error creating process c:\docume 1\admini 1\LOCALS 1\TEMP\IXP001.TMP\IGTJIZ 1.EXE REASON ACCES DENIED
no a existuje sp3 aj na 64-kove windowsi? niekde som cital ze sp3 sa robi len pre 32-kove xp-ckaAchmed napísal:ak mas xp tak si nainstaluj SP3 a pojde to
-
Achmed
Light Expert
tak to uz neviem. ja som sa riadil min. poziadavkamieject napísal:no a existuje sp3 aj na 64-kove windowsi? niekde som cital ze sp3 sa robi len pre 32-kove xp-cka
-
aviceN
Guru
pokial mas veci kupene jednotlivo tak si musis kupit ten co ma v nazve SUIT cize aj oblek aj nohavice...AXO napísal:v tej misii co mate ist na pohovor ku pravnikom, do pravnickej spolocnosti by ste zabili nejakeho blbca, uloha tp je od policajta francisa....