Alza nákup, zmeskanie tovaru

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Alza nákup, zmeskanie tovaru

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Cawte vsetci..Utorok som objednal vecy z alzi vecer okolo 18:30.Na stranke som sa docital ze dorucuju do 48h, ale este mi ani nevolali, ani npisali ziadny mail...Mám dneska este sancu,..v kosiku je stav AKTIVNI :cry: :?:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Alza nákup, zmeskanie tovaru

Príspevok od používateľa cORP. »

micike napísal:Cawte vsetci..Utorok som objednal vecy z alzi vecer okolo 18:30.Na stranke som sa docital ze dorucuju do 48h, ale este mi ani nevolali, ani npisali ziadny mail...Mám dneska este sancu,..v kosiku je stav AKTIVNI :cry: :?:
hh neprisiel ti este ? :D skus zavolad do dpd
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

na stranke alzy mas moznost sledovat stav objednavky a aj to ci uz bola vyexpedovana ... v tom pripade je moznost sledovat aj samotny balik na strankach prepravcu
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

hm no kuriery z DPD pred tym ako idu k tebe ti zavolaju takze urcite by ti volali a najlepsie je si sledovat svoju zasielku na strankde DPD sak na alze mas odkaz tam klikni a zadaj tie udaje co tam pytaju,,
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

gwixt napísal:na stranke alzy mas moznost sledovat stav objednavky a aj to ci uz bola vyexpedovana ... v tom pripade je moznost sledovat aj samotny balik na strankach prepravcu
Ahoj pise mi tam STAV:: Nabidka..? :cry:
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Alza neposiela maily o tom, ze objednavku odoslali?
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Ved som dostal ze mam objednavku prielili mi aj cislo ale prec..ani mi este nevolali z DPD:::..... :cry: ved expeduju len do siestej nie.,?....HEELPP
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

micike napísal:Ved som dostal ze mam objednavku prielili mi aj cislo ale prec..ani mi este nevolali z DPD:::..... :cry: ved expeduju len do siestej nie.,?....HEELPP
hm ak objednas do 15 hodiny tak to mas do 24 hodin ak to objednas neskorsie ako do 15 hodiny tak to poslu na druhy den a preto to pride az do 48 hodin.. noo aa preco ti nevolali neviem vola sofer ktory ti ma ten tovar ma priviezt.. aaa kolko si toho objednaval teda v akej cenovej hodnote?
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Suffel napísal:hm ak objednas do 15 hodiny tak to mas do 24 hodin ak to objednas neskorsie ako do 15 hodiny tak to poslu na druhy den a preto to pride az do 48 hodin.. noo aa preco ti nevolali neviem vola sofer ktory ti ma ten tovar ma priviezt.. aaa kolko si toho objednaval teda v akej cenovej hodnote?
Cena je 11.360-sk
miso.kubachy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miso.kubachy »

V prvom maily ti pošlu číslo objednávky, čo som pochopil, že si dostal. Tam sa nič nepíše, že bola odoslaná, takže čakať možeš kolko chceš...

V druhom maily ti napíšu, že Vaša objednávka č. XXXXXXX (alebo jej časť) bola vybavená a je pripravovaná na odoslanie. Stále môžeš čakať, koľko chceš...

Až keď ti príde tretí mail, že Vaša objednávka č. XXXXXXX bola dnes vyexpedovaná, potom si možeš začať počítať podľa mailu zrejme 24 od.

To, že tovar doručujú do 48 hod. neznamená, že to čo si objednáš budeš mať doma do 48 hod. Kým tvoju objednávku spracujú, vybavia a pripravaja na odoslanie, može to byť aj niekoľko dní.
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Cawte..NO NEUVERITE ale este mi neposlali vecy.??co mám teraz robyt.? kukal som stav a teraz mam vsetko rezervovano...ja uz fakt som nasrani.. :evil:
Schyl2o
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schyl2o »

dvihni telefon a zavolaj tam ne :lol: tu ti nikto nepomoze
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vrtulnik »

micike napísal:Cawte..NO NEUVERITE ale este mi neposlali vecy.??co mám teraz robyt.? kukal som stav a teraz mam vsetko rezervovano...ja uz fakt som nasrani.. :evil:
Ako dlho to uz je ?LEbo pred tyzdnom som si objednal tovar z TNtrade a cakal som 7dni..
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

vrtulnik napísal:Ako dlho to uz je ?LEbo pred tyzdnom som si objednal tovar z TNtrade a cakal som 7dni..
Objednaval som to dna 9.12.... :?
miso.kubachy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miso.kubachy »

micike napísal:Cawte..NO NEUVERITE ale este mi neposlali vecy.??co mám teraz robyt.? kukal som stav a teraz mam vsetko rezervovano...ja uz fakt som nasrani.. :evil:
ked to mas rezervovane tak predpokladam, ze ten tvoj tovar nemali na sklade...

ked si nieco kupujes tak si treba aj pozriet dostupnost danej veci, objednas si tovar, ktory prave nemaju na sklade a potom si nasraty, ze musis cakat. nato tam je ta dostuponost.
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Tak tak treba davat pozor pri objednavani z alzy. Tovar na sklade, Do 5 dni, Na ceste a pod. Ja som zatial problem nemal. Ak som nieco objednal na druhy den do obeda som to mal doma. Ci uz velku LCD telku alebo male HDD. 100% spokojnost.
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

A este jednu vec nechapem, obchodnik mi poslal mail aby som mu odoslal karticku o platcovstve dph a vypis z OR no a aj som mu poslal a pisal ze tovar bol vyfakturovani a este aj s dph.kde moze byt problem:??Najprv som to mal vsetko bez dph, vtedy ked som mal stav na ceste.... :? :cry:
Napísať odpoveď