CS 1.6 Server hojko.com
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: ds
Jedine na 47/48, kedy idu obidva, pretoze s cistym protocolom 48 by sme stratili vsetkych hracov s protocolom 47, co 48 nemaju (95% hracov). Ale tak treba pockat, hojkovi som navod dal, hadam si po novom roku uz cas najde, alebo nam hracom so steamom, alebo patchom v36 da pekny vianocny darcekDinoso napísal:ale bolo by uz nacase updatnut server na protocol 48 pls
-
lekoklatik
VIP
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
blazer
Professional
NS hracom? Si robis srandu nie? NS hracov to nijak neovplyvnilo doplatili sme na to len my co mame steam, pretoze ked chceme teraz hrat na NS, tak si nezahrame. NS hraci si dalej hraju na NS serveroch ani o nicom nevedia. Proste Valve spravilo fakt "uzasny" krok v ustrety svojim hracom ktori si za cs zaplatili.Hellboy248 napísal:na 47 sme doteraz hrali...lenze mudri steam chlapci sa nudili tak vydali 48 aby zneprijemnili zivot NS hracom...inak to obsahuje nejake vymazanie bugov ...
-
Hellboy248
Guru wannabe
jo steam som zle napisalblazer napísal:NS hracom? Si robis srandu nie? NS hracov to nijak neovplyvnilo doplatili sme na to len my co mame steam, pretoze ked chceme teraz hrat na NS, tak si nezahrame. NS hraci si dalej hraju na NS serveroch ani o nicom nevedia. Proste Valve spravilo fakt "uzasny" krok v ustrety svojim hracom ktori si za cs zaplatili.
-
Hellboy248
Guru wannabe
pri 48 sa tam mozu napojit uz aj steam...ale NS si musia nainstalovat novy patch 36 ci aka kktina to vysla...Beybo napísal:aha takze keby ste dali na hojko ten protokol 48 tak by tam ostali len Ns hraci? cize by tam bolo menej skillov?:D:D:D za predpokladu ze steam si kupia ti co uz csko hraju dlhsie:D
-
lekoklatik
VIP
Pretože nie. Nebuďte nedočkaví. Keď bude mať hojko čas všetko bude. Hlavne kľud.
btw prečo by si steam-áci ktorých je na NS serveroch asi menšina nemohli do PC nainštalovať NS CSko ktoré im pofičí na hojkovi? Urobil to tak Blazer, tuším aj fruxo. Všetci nadávate na server nech sa spraví toto tamto, ale vy pre to hovno robíte.
omfg
btw prečo by si steam-áci ktorých je na NS serveroch asi menšina nemohli do PC nainštalovať NS CSko ktoré im pofičí na hojkovi? Urobil to tak Blazer, tuším aj fruxo. Všetci nadávate na server nech sa spraví toto tamto, ale vy pre to hovno robíte.
omfg
-
GIGABYTE
King
Mne je to osobne jedno, ak chcem hrať na hojku spustím NS ak nie ide steam... Čo je na tom komplikované ? Akurát ma rozčulujú niektorý hráči, včera sa pripojím pozerám, hrá sa fy_snow a je nás 9 on 9, dobre votuje sa a votne sa awp_india zase 9 on 9.. To sa ešte dá, ale už ma fakt dorazí, keď sa votuje znovu a oni si navotujú fy_alinohe či čo to bolo.. Ani sekundu som neváhal a už som písal do konzole exit... Nechápem ako niekto môže hrať takéto mapy 9 on 9 a už vôbec nechápem odôvodnenie "bude to sranda". Tak asi budem votovať neakú väčšiu mapu...