jukel napísal:Mam crack od Razora a hra mi ide plynule na plných detailoch
Tu je dôkaz:
Statistics
Average FPS: 43.26
Delka trvani: 37.03 sec
CPU Usage: 93%
System memory usage: 63%
Video memory usage: 95%
Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: Vysoke
Render Quality: Velmi vysoke
View Distance: 32
Detail Distance: 31
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce GTX 260
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz
toto by som nanazval plnymi detailami, skus dat tieto dve polozky na 100 a potom povedz ako to ide
View Distance: 32
Detail Distance: 31
ClicK napísal:jezis prestante sem uz davat tie bechmarky...dobre mate dobru zostavu...chvastat sa nemusite...
Nezavid. To je len dobre, ze davaju benchmarky, aspon sa da porovnat, kto ma na akej masine hru hratelnu. Pre niekoho je to uzitocne info hlavne, ak rozmysla o kupe noveho PC. A ja som jeden z nich prave kvoli GTA IV. Ked sa ti to nepaci, necitaj si.
[quote="jukel"]Mam crack od Razora a hra mi ide plynule na plných detailoch
cuj chlape ako zistim ze ci mam razora alebo fedora? hra mi ide celkom v pohode, ale vzdy po nejakych 10 minutach +- sa vytratia textury a ja sa vznasam v lufte
eject napísal:Mam crack od Razora a hra mi ide plynule na plných detailoch
cuj chlape ako zistim ze ci mam razora alebo fedora? hra mi ide celkom v pohode, ale vzdy po nejakych 10 minutach +- sa vytratia textury a ja sa vznasam v lufte
sak ked sa ti spusti CMD co pise FEDOR alebo hodi obrazok rzr ?
Sklamany som touto hrou ako cakal som ze ked to ten rok pre pc-cka drzaly tak ze to vyjde normalne a ne oni tam ako vidim hodili ps3 alebo xbox emulator a trosku to pozmenily v ovladani ale nic viac, hral som to chilku a dobre to vyzeralo len trosku ze narocna pitxha ..
čo myslíte??? Teraz na Vianoce budem mať A-Daty Vitesty 2x2GB ram presne také aké mam v PC, do mojej zostavy Athlon64 X2 6000+,A-Data Vitesta Extreme Edition 2x1024MB DDR2 800MHz ,Asus 8800GT 512MB, MB -ASUS M2N-E SLI. Teraz hrám GTA IV na redukovanej VISTE, kde mám 1.6 GB volnej pamete v pokoji. Myslíte, že mi GTA-čko pojde lepšie ked nahodím Vistu Ultimate 64-bitovu pochopitelne z dôvodu 6GB Ramky a či bude mať na to vplyv 64-bitový procesor na 64-bitovom operačnom systéme. Very Happy Very Happy Díky
tak som skusal nahodit patch a nasledne crack do razora....a voila "error ws10" wtf ? taky ani na zozname nieje
pri tom patchi je este jeden suborik naky updater ci enco take tak este na to poklikaj a este raz crackni a pojde to mne to islo ale preinstaloval som celu hru bo to nic nepomohlo
zdenko.xxxx napísal:. Myslíte, že mi GTA-čko pojde lepšie ked nahodím Vistu Ultimate 64-bitovu pochopitelne z dôvodu 6GB Ramky a či bude mať na to vplyv 64-bitový procesor na 64-bitovom operačnom systéme. Very Happy Very Happy Díky
64 bit. procesor podáva vačší výkon iba v 64 bitových aplikáciach a tebe pôjde GTA 4 v emulácií,takže tipujem,že by to malo ísť trocha horšie a viacej RAMky ti na výkone nič nepridá,pre hru je potrebný 4 jadrový procesor,alebo 3 GHz C2D,takže ak chceš,aby ti išla hra lepšie,tak treba investovať do CPU a nie do RAMky.
64 bit. procesor podáva vačší výkon iba v 64 bitových aplikáciach a tebe pôjde GTA 4 v emulácií,takže tipujem,že by to malo ísť trocha horšie a viacej RAMky ti na výkone nič nepridá,pre hru je potrebný 4 jadrový procesor,alebo 3 GHz C2D,takže ak chceš,aby ti išla hra lepšie,tak treba investovať do CPU a nie do RAMky.
sak hento ej tusim 3.0 alebo 3.1 dokonca teraz nevim
Zdravim, práve som čítal minimálne požiadavnky na GTA IV a splnam všetko až na grafiku. Treba tam MInimálne 7900gt a ja mám 7300gt. Je v tých grafikách velký rozdiel? Spustím to???
xJEDIKNIGHTx napísal:64 bit. procesor podáva vačší výkon iba v 64 bitových aplikáciach a tebe pôjde GTA 4 v emulácií,takže tipujem,že by to malo ísť trocha horšie a viacej RAMky ti na výkone nič nepridá,pre hru je potrebný 4 jadrový procesor,alebo 3 GHz C2D,takže ak chceš,aby ti išla hra lepšie,tak treba investovať do CPU a nie do RAMky.
lekoklatik napísal:Už je to tu písané mnoho krát. btw Blazer si saves tiež zálohoval pretože teraz nvm čo robil a keď kcel nahodiť saves naspäť tak mu nefungovali
Presne tak preinstalloval som win a Offline Profil som si zalohoval, celu zlozku rockstar games z dokumentov kde su sejvy a nic neda sa to nacitat teraz. Googlil som vselico, ale viac ludi ma tento problem a nic sa nikde nevyriesilo. Priklad: http://forums.gamesforwindows.com/p/828/7674.aspx
ejo6 napísal:Zdravim, práve som čítal minimálne požiadavnky na GTA IV a splnam všetko až na grafiku. Treba tam MInimálne 7900gt a ja mám 7300gt. Je v tých grafikách velký rozdiel? Spustím to???
DAMON88 napísal:tak som skusal nahodit patch a nasledne crack do razora....a voila "error ws10" wtf ? taky ani na zozname nieje
pri tom patchi je este jeden suborik naky updater ci enco take tak este na to poklikaj a este raz crackni a pojde to mne to islo ale preinstaloval som celu hru bo to nic nepomohlo
Skusal som CRACK od RAZORa aj od FEDORA ajtak tu chybnu hlasku WS10 vyhadzuje.Co s tym?Nechce sa mi preinstaluvavat celu hru