RS trafficshare
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
RS trafficshare
Zdarte , mozno sa to tu uz riesilo, neviem ale ako mozem premenit body na volne megabajty? predtym tam bola funkcia ze som si zadal kolko bodov chcem a ono mi to prekonvertovalo na megabajty, ale teraz to tam neni
-
miso.kubachy
Light Expert
-
miso.kubachy
Light Expert
ja som si to tam nastavil pred niekolkymi dnami a bezproblemov mi to potahalo takmer vsetky body, uz mam len nieco pod 100 pointov...
akurat, ze som sa prave teraz pozrel do nastaveni a mal som to automaticke menenie bodov na MB vypnute, tak som to znova zapol... neviem mozno rapid to convertovanie vypina ked sa ti tam nazbera viac MB z denneho limitu
akurat, ze som sa prave teraz pozrel do nastaveni a mal som to automaticke menenie bodov na MB vypnute, tak som to znova zapol... neviem mozno rapid to convertovanie vypina ked sa ti tam nazbera viac MB z denneho limitu
-
miso.kubachy
Light Expert
to: miso.kubachy
Musis mat minimalne 150 bodov, inak ti to nezmeni. Meni to 150 bodov za 1GB.
to: pauli3
S tym ze ti to neulozi nechapem, ja som si dal tu moznost aby mi to najskor menilo trafficshare a az potom body(Use TrafficShare and afterwards RapidPoints) a vsetko ide. Teda rychlo som to prehodil naspat, aby to nemenilo, ked som zistil ten pomer. To si radsej pockam den navyse.
Musis mat minimalne 150 bodov, inak ti to nezmeni. Meni to 150 bodov za 1GB.
to: pauli3
S tym ze ti to neulozi nechapem, ja som si dal tu moznost aby mi to najskor menilo trafficshare a az potom body(Use TrafficShare and afterwards RapidPoints) a vsetko ide. Teda rychlo som to prehodil naspat, aby to nemenilo, ked som zistil ten pomer. To si radsej pockam den navyse.
-
miso.kubachy
Light Expert