GTA 4
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Uz som to vyriesil na cistu hru treba dat patch potom Crack od Fedora a funguje.No mam dalsi problem ked sa pohybujem nerobi to akonahle sa pomhnem tak mys mi vybehne nad hlavnu postavu a citim sa ako za cias prvych GTA.Snazil som sa hocico ponastavovat ale neslo to nijako zmenit.Nevie niekto poradit?nejaky fix na tu mys?No skor myslim ze je to nejaky fix na kameru 
-
James13579
Star
-
zdenko.xxxx
Light Star
Re: GTA IV
Tak ako to je s tými 64-bitovými vistami??? pojde to GTA IV lepšie alebo horšie??? a ked zväčším pamäť ram zmení sa niečo ???Šu-Do napísal:to vobec nie je pravda
-
Šu-Do
Redeemer
Re: GTA IV
ak ti zere mrte ram, tolko, ze uz nemas volnu a mas viac ako 3.3GB, tak ano pomoze to, kazdopadne v nicom inom ti Vista X64 v tomto pripade nepomozezdenko.xxxx napísal:Tak ako to je s tými 64-bitovými vistami??? pojde to GTA IV lepšie alebo horšie??? a ked zväčším pamäť ram zmení sa niečo ???![]()
Dik:D
presne toto mi spravilo ked som si nahodil patch, som sa zlakol, ze to je nejaky figel, ale potom som vypol hru, odpojil gamepad, zapol hru a vsetko bezi perfektneskuki napísal:Uz som to vyriesil na cistu hru treba dat patch potom Crack od Fedora a funguje.No mam dalsi problem ked sa pohybujem nerobi to akonahle sa pomhnem tak mys mi vybehne nad hlavnu postavu a citim sa ako za cias prvych GTA.Snazil som sa hocico ponastavovat ale neslo to nijako zmenit.Nevie niekto poradit?nejaky fix na tu mys?No skor myslim ze je to nejaky fix na kameru
cavte
mam maly problem. hra mi bezi v pohode(relativne) ale jedna vec ma stve. ked vojdem do internetovej kaviarne tak mam rozbitu grafiku... proste niektore pismenka nevidno, ciary cez text a tak.
pred patchom a novymi drivrami som mal problem s texturami(mam Ati Radeon X1950GT 512MB drivre tie najnovsie) ale to sa vyriesilo.
ma niekto nejaky napad co by mohlo pomoct?
inak liecivo pouzivam od Fedora
Thx za odpovede
Cav
Max87
mam maly problem. hra mi bezi v pohode(relativne) ale jedna vec ma stve. ked vojdem do internetovej kaviarne tak mam rozbitu grafiku... proste niektore pismenka nevidno, ciary cez text a tak.
pred patchom a novymi drivrami som mal problem s texturami(mam Ati Radeon X1950GT 512MB drivre tie najnovsie) ale to sa vyriesilo.
ma niekto nejaky napad co by mohlo pomoct?
inak liecivo pouzivam od Fedora
Thx za odpovede
Cav
Max87
to nie je v mysi... je to "Shaking Camera Problem" a ziadny fix na to neexistuje... crack od Razora je lepsi... Fedor smrdiskuki napísal:Uz som to vyriesil na cistu hru treba dat patch potom Crack od Fedora a funguje.No mam dalsi problem ked sa pohybujem nerobi to akonahle sa pomhnem tak mys mi vybehne nad hlavnu postavu a citim sa ako za cias prvych GTA.Snazil som sa hocico ponastavovat ale neslo to nijako zmenit.Nevie niekto poradit?nejaky fix na tu mys?No skor myslim ze je to nejaky fix na kameru
/edit: Fedor nesmrdi, skombinoval sem Razora s Fedorom, a v pohode to ide, ziadny problem...
-
gattuso1327
Medium Expert
-
webmasterr
Medium Professional
-
Mrk
Professional
hmm , nahodil som patch, potom som vyskusal 3 miliony crackom, vsemozne som to zkombinoval aby som nemal, "ws10" a ked som sa tak dostal do hry, tak hra ide o dost plynulejsie...ale v hre jedine zvuky co pocujem su zvuky z videi a radio, zbrane a ostatne SFX nieje vobec pocut
nemal niekto podobny problem ?
-
Daggertail
Light Professional
-
Achmed
Light Expert
jj ja som mal mne pomohlo len vypnutie hry na tvrdo alt+f4 a spustenie hry znova dufam ze som ti pomoholMrk napísal:hmm , nahodil som patch, potom som vyskusal 3 miliony crackom, vsemozne som to zkombinoval aby som nemal, "ws10" a ked som sa tak dostal do hry, tak hra ide o dost plynulejsie...ale v hre jedine zvuky co pocujem su zvuky z videi a radio, zbrane a ostatne SFX nieje vobec pocutnemal niekto podobny problem ?