GTA 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Supersonic
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Supersonic »

no ja som to zacal hrat uz mam 20% ale ma to nejak nebavi sa mi zda ze je to take jednotvarne stale to iste dakoho zabit, sledovat auto potom zabit , sledovat vlak zabit.. :?
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Uz som to vyriesil na cistu hru treba dat patch potom Crack od Fedora a funguje.No mam dalsi problem ked sa pohybujem nerobi to akonahle sa pomhnem tak mys mi vybehne nad hlavnu postavu a citim sa ako za cias prvych GTA.Snazil som sa hocico ponastavovat ale neslo to nijako zmenit.Nevie niekto poradit?nejaky fix na tu mys?No skor myslim ze je to nejaky fix na kameru :(
James13579
Star
Star

Príspevok od používateľa James13579 »

Tato hra je daka debilna. buze**** z Rockstar Games co nevedia optimalizovat hru.
zdenko.xxxx
Light Star
Light Star

Re: GTA IV

Príspevok od používateľa zdenko.xxxx »

Šu-Do napísal:to vobec nie je pravda
Tak ako to je s tými 64-bitovými vistami??? pojde to GTA IV lepšie alebo horšie??? a ked zväčším pamäť ram zmení sa niečo ??? :? :? Dik:D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Re: GTA IV

Príspevok od používateľa Šu-Do »

zdenko.xxxx napísal:Tak ako to je s tými 64-bitovými vistami??? pojde to GTA IV lepšie alebo horšie??? a ked zväčším pamäť ram zmení sa niečo ??? :? :? Dik:D
ak ti zere mrte ram, tolko, ze uz nemas volnu a mas viac ako 3.3GB, tak ano pomoze to, kazdopadne v nicom inom ti Vista X64 v tomto pripade nepomoze
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

skuki->nemas gamepad?ak ano, skus ho vypojit, mne robilo to iste, ibaze mi kamera nesla nad, ale pod postavu..
vypojil som gamepad a ide to normalne..
dumont
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dumont »

skuki napísal:Uz som to vyriesil na cistu hru treba dat patch potom Crack od Fedora a funguje.No mam dalsi problem ked sa pohybujem nerobi to akonahle sa pomhnem tak mys mi vybehne nad hlavnu postavu a citim sa ako za cias prvych GTA.Snazil som sa hocico ponastavovat ale neslo to nijako zmenit.Nevie niekto poradit?nejaky fix na tu mys?No skor myslim ze je to nejaky fix na kameru :(
presne toto mi spravilo ked som si nahodil patch, som sa zlakol, ze to je nejaky figel, ale potom som vypol hru, odpojil gamepad, zapol hru a vsetko bezi perfektne :)) vraj to R* nechtiac dokaslali (zase)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Je rozdiel medzi tým crackom od fedora a od razora?dik
majik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa majik »

cavte
mam maly problem. hra mi bezi v pohode(relativne) ale jedna vec ma stve. ked vojdem do internetovej kaviarne tak mam rozbitu grafiku... proste niektore pismenka nevidno, ciary cez text a tak.
pred patchom a novymi drivrami som mal problem s texturami(mam Ati Radeon X1950GT 512MB drivre tie najnovsie) ale to sa vyriesilo.
ma niekto nejaky napad co by mohlo pomoct?
inak liecivo pouzivam od Fedora

Thx za odpovede
Cav
Max87
Stanlezz
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stanlezz »

skuki napísal:Uz som to vyriesil na cistu hru treba dat patch potom Crack od Fedora a funguje.No mam dalsi problem ked sa pohybujem nerobi to akonahle sa pomhnem tak mys mi vybehne nad hlavnu postavu a citim sa ako za cias prvych GTA.Snazil som sa hocico ponastavovat ale neslo to nijako zmenit.Nevie niekto poradit?nejaky fix na tu mys?No skor myslim ze je to nejaky fix na kameru :(
to nie je v mysi... je to "Shaking Camera Problem" a ziadny fix na to neexistuje... crack od Razora je lepsi... Fedor smrdi :D

/edit: Fedor nesmrdi, skombinoval sem Razora s Fedorom, a v pohode to ide, ziadny problem...
gattuso1327
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa gattuso1327 »

mam 64 bitovu vistu, a stahol som si GTA ae neislo mi to, pls jako zistim ze kera je na 64 bitovy windows ??? :?:
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

marcus-16 napísal:skuki->nemas gamepad?ak ano, skus ho vypojit, mne robilo to iste, ibaze mi kamera nesla nad, ale pod postavu..
vypojil som gamepad a ide to normalne..
nemam gamepad ale volant :) skusim ho odpojit a dam vediet :)
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

gattuso1327 napísal:mam 64 bitovu vistu, a stahol som si GTA ae neislo mi to, pls jako zistim ze kera je na 64 bitovy windows ??? :?:
na viste 64bit to ide v pohode, a co chces zistovat? :))
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

gattuso1327 napísal:mam 64 bitovu vistu, a stahol som si GTA ae neislo mi to, pls jako zistim ze kera je na 64 bitovy windows ??? :?:
jasne ze to funguje aj na 64bit viste,ja ju pouzivam tiez a ide mi to bezproblemov
Smokey
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Smokey »

neviete preco mi ukazuje na gta4 pri spusteni ze fatal error RMN40
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

hmm , nahodil som patch, potom som vyskusal 3 miliony crackom, vsemozne som to zkombinoval aby som nemal, "ws10" a ked som sa tak dostal do hry, tak hra ide o dost plynulejsie...ale v hre jedine zvuky co pocujem su zvuky z videi a radio, zbrane a ostatne SFX nieje vobec pocut :( nemal niekto podobny problem ?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Smokey napísal:neviete preco mi ukazuje na gta4 pri spusteni ze fatal error RMN40
Pozri prvý príspevok v tejto téme..
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

Smokey napísal:neviete preco mi ukazuje na gta4 pri spusteni ze fatal error RMN40
service pack 3
Achmed
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Achmed »

Mrk napísal:hmm , nahodil som patch, potom som vyskusal 3 miliony crackom, vsemozne som to zkombinoval aby som nemal, "ws10" a ked som sa tak dostal do hry, tak hra ide o dost plynulejsie...ale v hre jedine zvuky co pocujem su zvuky z videi a radio, zbrane a ostatne SFX nieje vobec pocut :( nemal niekto podobny problem ?
jj ja som mal mne pomohlo len vypnutie hry na tvrdo alt+f4 a spustenie hry znova dufam ze som ti pomohol
Yevin
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Yevin »

Ludia a nejde sa to nejak spravit aby to islo aj na SP 2 musi byt mutno SP3, lebo sa mi to nejak nehodi. :cry:
Napísať odpoveď