GTA 4
No dnes som si to konečne stiahol, nainštaloval..najprv som tam hodil patch crack, niečo som porobil a hru mi spustit nechcelo..potom som ju preinštaloval,ponahazdoval dake veci,slahol crack a slape..Hrám to na Medium-High detailoch...fps okolo 45+- (v bencharku)..trochu mi vadia tie tiene..ale dako to prezijem..potom nikde tam nevidim nastavenie Anti-aliasingu..da sa to tam nastaviť?inač ta cestina je akurat na dve veci..zatial sa mi to celkom lubi len si musim na to este zvyknut 
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
trošku mi vadí, že v hre nefungujú taxíky, v nejakej recenzii som čítal že to má fungovať podobne ako vlaky, keď si stopnem taxik, tak píše to tak isto ako pri vlaku, že F pre nasadnutie ako pasažier, ale dám F, a niko vyhodí vodiča a sadne si za volant - neviem či to je bug hry, alebo razor rls, ale otravuje to život, keď to nefunguje.
aha
som lama, dik blazer
aha
tak zo 14 fps a low detaily som to vytiahol na 22 fps a medium detaily.
presiel som z visty na XP sp2. podla hojkovho navodu prepisany na sp3
zdalo sa mi to dost nezive tak som pridal digitalne ozivenie farieb, hned to krajsie vyzera. (vid. screen)
ps: nejde mi dat novsi ovladac ako v167.58
mam GF 9500M GS 512MB
presiel som z visty na XP sp2. podla hojkovho navodu prepisany na sp3
zdalo sa mi to dost nezive tak som pridal digitalne ozivenie farieb, hned to krajsie vyzera. (vid. screen)
ps: nejde mi dat novsi ovladac ako v167.58
mam GF 9500M GS 512MB
Kód: Vybrať všetko
Statistics
Average FPS: 22.35
Duration: 37.59 sec
CPU Usage: 86%
System memory usage: 58%
Video memory usage: 84%
Graphics Settings
Video Mode: 800 x 600 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Medium
View Distance: 50
Detail Distance: 50
Hardware
Systém Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9500M GS
Video Driver version: 167.58
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Procesor Intel Pentium III Xeon
Procesor Intel Pentium III Xeon
File ID: benchmark.cliak ste niekto niekedyvideli premakanejsiu hru sem s nazvom lebo ja zatial ee.. ako fakt uplne uzasne, svet je po piici zrobeny, ludia, grafika vsetko.. pribeh to neviem daleko som este zatial nie. len si musim zvyknu na ovladanie auta.. oproti inym gtackam je to cudne 
inak mam c2d 2333, 2gb ddr2 800 mhz, ati radeon x1950 pro 512mb
slape mi to na maxime okrem textur, tie mi grafika na maximum ani nepovoli, view distance mam 40 a v pohode bez sekania akurat ket sa nieco vela zomelie tak sem tam to sekne..
inak mam c2d 2333, 2gb ddr2 800 mhz, ati radeon x1950 pro 512mb
slape mi to na maxime okrem textur, tie mi grafika na maximum ani nepovoli, view distance mam 40 a v pohode bez sekania akurat ket sa nieco vela zomelie tak sem tam to sekne..
social club
hru som crackol, ale aj tak mi to nechce spustit, stale mi tam vypisuje
RGSC.exe. cnnot start! RGSC must be present and running for game to run.
a neviem ci sa mam zaregistrovat alebo nie, ale ked sa nezaregistrujem tak mi to nejde, vie nikto co je to
[/img]
RGSC.exe. cnnot start! RGSC must be present and running for game to run.
a neviem ci sa mam zaregistrovat alebo nie, ale ked sa nezaregistrujem tak mi to nejde, vie nikto co je to