Prestavba auta..-Bugina
Prestavba auta..-Bugina
no takze s kamosom cez zimu si chceme skratit cas nasledovne v teplej garazi.. kupime stare pojazdne auto.. vsetky plechy,podbehy a strechu dame dole..silou alebo rozumom ? to je jedno..
chcem aby to bolo dvojmiestne aby to hlavne islo..
auto mam predstavu neco male.. 3dverove v hre su fiati a to 126 alebo 127 a lebo olcit.. 127 s papiermi som nasiel za 4 litre dost v pohodicke..
takze potom by som pozvaral taku ochranu kostru kebyze sa to nahodou prevrati nech nas to nezavali.. z lesenarskych rurok.. alebo podobneho materialu...interiet by som chcel neaky sportovy...coz znamena ze volant paku sedacky.. a hlavne co sa tyka bezpecnosti chcem tam dat 4bodove pasy.. viem ze je to drahe ale za tu haluz sa to urcite oplati..
no ma nekdo s takymto neco skusenosti ? plany ? alebo len tak to nekoho zaujima ?
Dakujem za vsetky prispevky.. aj typu ze je to "pi*ov***"
inac videa neco podobne kvoli tomu ma to tak zaujalo..
alebo
je ich tam podobne.. ta druha sa mi viac paci.. jednoznacne to bude chcet dobre plany a dobre ruky..
chcem aby to bolo dvojmiestne aby to hlavne islo..
auto mam predstavu neco male.. 3dverove v hre su fiati a to 126 alebo 127 a lebo olcit.. 127 s papiermi som nasiel za 4 litre dost v pohodicke..
takze potom by som pozvaral taku ochranu kostru kebyze sa to nahodou prevrati nech nas to nezavali.. z lesenarskych rurok.. alebo podobneho materialu...interiet by som chcel neaky sportovy...coz znamena ze volant paku sedacky.. a hlavne co sa tyka bezpecnosti chcem tam dat 4bodove pasy.. viem ze je to drahe ale za tu haluz sa to urcite oplati..
no ma nekdo s takymto neco skusenosti ? plany ? alebo len tak to nekoho zaujima ?
Dakujem za vsetky prispevky.. aj typu ze je to "pi*ov***"
inac videa neco podobne kvoli tomu ma to tak zaujalo..
alebo
je ich tam podobne.. ta druha sa mi viac paci.. jednoznacne to bude chcet dobre plany a dobre ruky..
Plany podla mna ani tak nie, pokial to dobre spevnis, tak pohoda, funkcne a dolezite sucasti ostanu nedotknute, ak som to dobre pochopil 
Ale napisal si, ze mozes zohant auto s papiermi, no to je podla mna zbytocne, lebo takto upravene auto uz aj tak znova neprihlasis a ani ti ho na stary technicak neuznaju.
Ale napisal si, ze mozes zohant auto s papiermi, no to je podla mna zbytocne, lebo takto upravene auto uz aj tak znova neprihlasis a ani ti ho na stary technicak neuznaju.
-
Martinekk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
preco sa bavit nejakym fiatom ked toto by si mal ovela lepsie http://subaru-libero.cz/forum/viewtopic.php?t=595
S majitelom a tvorcom tejto stvorkolky som sa stretol, urobil to do takejto podoby v preibehu dvoch rokov. popri inej praci... jazdi to perfektne, ma to 4WD... a taketo libero mas v DE od jedneho eura... ma to ram, je to bezpecne, nezlomi sa to. je to nezmar. odporucam. jazdim na takom, ale neupravenom
S majitelom a tvorcom tejto stvorkolky som sa stretol, urobil to do takejto podoby v preibehu dvoch rokov. popri inej praci... jazdi to perfektne, ma to 4WD... a taketo libero mas v DE od jedneho eura... ma to ram, je to bezpecne, nezlomi sa to. je to nezmar. odporucam. jazdim na takom, ale neupravenom
no hej pochopil si dobre.. motor mozno zmeni sa tam tak filter..GothaR napísal:Plany podla mna ani tak nie, pokial to dobre spevnis, tak pohoda, funkcne a dolezite sucasti ostanu nedotknute, ak som to dobre pochopil
no mozem.. ale tak neviem ako je to s prihlasenim ale najprv by som to prihlasil ako normalne auto nech sa pozru a potom by som s prihlasenim v ruke zacal montovat a robit.. ale to je asi zbytocne ked s tym budem jazdit iba po lese a po polnych cestach..
Martinekk> vyzera to fajn.. ale dva roky praace uff..
no..prihlasovat to moc nechcem.. boli bz to zbytocne peniaze mas pravdu.. no do podvozku sa moc srat nechcem.. radsej neake vacsie disky.. nez podvozok upravovat.. vacsinou to chcem ze odlahcit alebo troska nech to vyzera..Retsko napísal:Naco to chces prihlasovat ked z toho chces spravit nieco co na cestach nemoze jazdit? To su zbytocne vyhodene peniaze. Najlepsie kupit daco bez PP za 2 tis a mas... Len neviem, ci nebude treba upravovat aj podvozok,... Podla toho co chces...
osobne by som si na prestavbu netrufol podla mna nato treba viac nez vediet rezat s flexou a zvarat
kamos odrezal na starej skodovke strechu a zlomila sa mu na polovicu
a co ak sa ti zmenia klucove vlastnosti auta vaha stabilita a vsetko s tym spojene ak sa nahodou v zakrute prevrhnete na strechu a nebudete mat poriadne pozvaranu aspon ochrannu konstrukciu tak ste mrtvy
je to harard bacha na to

kamos odrezal na starej skodovke strechu a zlomila sa mu na polovicu
a co ak sa ti zmenia klucove vlastnosti auta vaha stabilita a vsetko s tym spojene ak sa nahodou v zakrute prevrhnete na strechu a nebudete mat poriadne pozvaranu aspon ochrannu konstrukciu tak ste mrtvy
je to harard bacha na to
tak toto je pekny napad... taketo veci ja vrelo odporucam a uznavam
ale mal by si tam hodit aspon napravy... aspon zo samurai-a. na kasni z fiatky budu akurat rozsirene, nakolko samurai nie ja az taky xtra siroky. ak by si tam dal tie napravy, tak uz aj prevodovku... a potom nejako prisposobit motor. ale z fiatky ti asi nepostaci. to je ale na tebe... budes musiet prespekulovat chladenie, lebo ak das tu prevodovku a pojdes na malej rychlosti do kopceka, tak sa ti to bude hriat jak hovado. ten ram z lesenarskych rur, to je podla mna taky normal stred... ked chces aby to nebolo take studene, tak kup izolaciu co sa dava na rury teplej vody. take sive molitanove rurky
my sme to pouzili ked sme robili z "kila" kabriolet
tie pasy su dobra vec. ale viac by sa ti tam hodili asi pasy zo stihacky (alebo ineho lietadielka - stareho) a rovnako aj vypinace... tie proste nemaju chybu
a gumy tam obuj aspon Vranik T4 nech to paradne trcha polosy 
-
Martinekk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Vytahujete rok staru temu. Ale sak dobre... kuk sem http://www.youtube.com/watch?v=6wAJoSm9d34
Trocha musi prerobit predne pruziny, lebo teraz su moc tvrde... ale jazdi to ako drak, otec sa na tom vozil tiez, je to sila. neviem naco riesite zvaranie novehor amu ked auto kupite za par tisic maximalne, ma to ram, aj vsetko. 4x4 je ako bonus... a jazdi sa. tak co riesite smejdy ako su skodivky a fijaty? ja proste nemozem... to je pohlad netechnikov co vedia ibadatlovat do klavesnice a nie ludi co videli auto s nosnym ramom zospodu.
Bezpecnost je prvorada, ram nadvarit, spravit klietku a pasy samozrejmostou.
Ades, ano, kukni si obcas ebay... pripadne na slovensku cez inzerat do 10tky kupis jedno, bez papierov a je to...
Toz tak to vidim ja, pani a damy.
Trocha musi prerobit predne pruziny, lebo teraz su moc tvrde... ale jazdi to ako drak, otec sa na tom vozil tiez, je to sila. neviem naco riesite zvaranie novehor amu ked auto kupite za par tisic maximalne, ma to ram, aj vsetko. 4x4 je ako bonus... a jazdi sa. tak co riesite smejdy ako su skodivky a fijaty? ja proste nemozem... to je pohlad netechnikov co vedia ibadatlovat do klavesnice a nie ludi co videli auto s nosnym ramom zospodu.
Bezpecnost je prvorada, ram nadvarit, spravit klietku a pasy samozrejmostou.
Ades, ano, kukni si obcas ebay... pripadne na slovensku cez inzerat do 10tky kupis jedno, bez papierov a je to...
Toz tak to vidim ja, pani a damy.
ja to vidim tak, ze ked si nieco spravis sam, tak sa tesis zo svojho "uspechu" a mas radost ze to nieco aj jazdi... nie je umenie kupit kktinu z inzeratu... sa na tom povozis den a nieco ti odide... tak dakujem. a podla mna, ked si to spravi aj z fiatky. co je na tom? hadam vie co si na tom bude moct dovolit a nebude to opierat v terene ako UAZ napriklad...
Ja viem, že to nie je lacné, ale čo radšej vyskúšať kvalitnú buginu ? http://www.uzisito.sk/BUGINY_g394.html
za 3tisícky na hodinu ....
alebo trochu lacnejšie
http://www.actionland.sk/Page/sk/offroad/offroad.htm
ja mám kamaráta a on vravel že sú super, a bol v actionlande (druhy odkaz)
za 3tisícky na hodinu ....
alebo trochu lacnejšie
http://www.actionland.sk/Page/sk/offroad/offroad.htm
ja mám kamaráta a on vravel že sú super, a bol v actionlande (druhy odkaz)
-
Začiatok Konca
Professional
Buginka
Nieje nič lepšie ako si postaviť buginu
..Toľko srandy počas jazdy som ešte nezažil
Ja mam doma už dve
A je tam motor zo škodovky a žiaden problém.Vyškriabem sa všade
Netreba špekulovat. Väčší motor veľa papka a na ľahkej bugine to nieje výhra ale samovražda.Neverili by ste čo dokáže motor zo škody v bugine keď ma sotva 400kg.A daľšia výhoda:taký motor opraví aj malé dieťa
súčiastky sú lacné a je ich veľa.