TELEFON z akutalnej ponuky TMOBILE

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Lord ANAKIN
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

TELEFON z akutalnej ponuky TMOBILE

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

Potreboval by som radu ktory telefon zobrat z aktualnej ponuky T-mobile pre pausal Vo velkom 100... ftrik dostal nejaku poukazku na 50% zlavu tak rozmyslam o tom ze by som zobral tento pausal a k tomu nejaky solidny telefon ... nechcem sa mi velmi do telefonu mometalne investovat a velmi nieje z coho takze nieco za korunku... bude ako doplnkovy telefon k N6120C takze bol by som rad keby mal hlavne poriadny fotak lebo ta moja nokiocka vela nepofoti a dost ma to hneva .... este neviem ako to je s tou zlavou lebo ked plati neobmedzene tak mozno by nebolo od veci este pockat co prinesie januar .... mam v tom zmetok tak bol by som rad kazdemu postrehu a rade ..... dakujem ...
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

k770i, U600
ale pockal by som
Lord ANAKIN
Professional
Professional

- U600 nie ten sa mi nejako nepaci ...

rozmyslam hlavne nad K770i alebo Lg Kc550
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Vezmi radšej SE-K770i ako ten LG Kc550 a U600. Alebo počkaj na Január, aj keď si myslím, že nič revolučné neprinesie.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Clean_Up napísal:Vezmi radšej SE-K770i ako ten LG Kc550 a U600. Alebo počkaj na Január, aj keď si myslím, že nič revolučné neprinesie.
Ja by som brala skor ten LG kc550
+lepsi display
+lepsi fotak
+EDGE
:)
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

zober radšej ten LG, ja som chcel zobrať 6220 ale odradilo ma spracovanie tak som chcel nokiu 6650 ale nemali ju a zobral som si KC 550, aj ked som nechcel nikdy LG tento telefon ma prekvapil, vela ludí ma predsudky proti telefonom LG aj ludia z môjho okolia vraveli že by nikdy nechceli LG ale ked ho skúsili zapáčil sa im, a ešte by som ako plus pridal
+ akcelerometer (polohový senzor)
+ spracovanie
minusov nema vela asi najväčším je rýchlosť, ale je to v pohode, bude to asi 2gb kartou dodavanou spôsobené, inak je v pohode všetko
Lord ANAKIN
Professional
Professional

- tak chcem skor detaily fotit a tym su SE zname ze to dokazu paradne aj nizsie verzie - myslim starsie telefony ...

- ja by som jednoznacne bral N6220 kvoli funkciam ... mam N6120c a toto je vylepseny bracek ale asi s horsim spracovanim co citam tu aj aj recenzie ...

- mam rad velky displey ved aj ta nokia co mam ma silidny dispely a hlavne 320x240 a to robi svoje ...

- na tej LG ma dost hneva T9 ale ani SE na tom nieje lepsie najlepsie ohladom T9 boli na tom nokie ale tato uz skracuje ... hold povedal by som jedna s mala nevyhod symbianu len nech este pekne zoberie 4GB kartu a nech ide v pohode ako doteraz a budem spokojny ...

- no tak to je tiez pravda januar tiez mozno nic neporiesi ... musim zisti hlavne dokedy ta 50% zlava plati ...

- zatial vyhrava LG ... este mozno by nebolo od veci zistit aku ma akciu Orange a ake telefony ...
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

ako poviem ti 6220 ku som mal minule možnosť vyskúšať, ale to spracovanie to je fakt horšie cítit na vlastnej "koži" ako o tom čítať, nevravím ešte o klávesnici, mohol by som si ju aj nechať ale určite nie, s LG som si už padol do oka..xD a funkcie, čo ja viem ma to naviac len symbian,
3G, a GPS...a ked chceš tak fotit tak si radšej kup normalny fotak, s mobilom aj tak toho vela nevykúzliš
Lord ANAKIN
Professional
Professional

- fotak sa mi straaasne nechce nosit a na to ze nosim telefon som zvyknuty ... a dalsi ma dufam nezabije a fotim len raz za cas a ked chcem nieco odfotit tak chcem aby to spravilo aspon solidne necakam umelecke fotky ale aspon trosku kvality ...

- N6220 som chcel ale tak no trosku som po tych recenziach od nej upustil ... ale este stale ma taha qwerty klavesnica , velky displey a net ... to bude ale riesit az dalsi telefon alebo smartphone skor ...
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jatmz »

Lord ANAKIN napísal:- tak chcem skor detaily fotit a tym su SE zname ze to dokazu paradne aj nizsie verzie - myslim starsie telefony ...

- ja by som jednoznacne bral N6220 kvoli funkciam ... mam N6120c a toto je vylepseny bracek ale asi s horsim spracovanim co citam tu aj aj recenzie ...

- mam rad velky displey ved aj ta nokia co mam ma silidny dispely a hlavne 320x240 a to robi svoje ...

- na tej LG ma dost hneva T9 ale ani SE na tom nieje lepsie najlepsie ohladom T9 boli na tom nokie ale tato uz skracuje ... hold povedal by som jedna s mala nevyhod symbianu len nech este pekne zoberie 4GB kartu a nech ide v pohode ako doteraz a budem spokojny ...

- no tak to je tiez pravda januar tiez mozno nic neporiesi ... musim zisti hlavne dokedy ta 50% zlava plati ...

- zatial vyhrava LG ... este mozno by nebolo od veci zistit aku ma akciu Orange a ake telefony ...
nie vsetky SE tak dokazu fotit, ked chces fotit detaily hladaj nieco s autofokusom, co viem tak stara K750i bola v tom macher :)
osobne by som kupil K770i, ale asi by som pockal do noveho roka
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Lord ANAKIN napísal:- fotak sa mi straaasne nechce nosit a na to ze nosim telefon som zvyknuty ... a dalsi ma dufam nezabije a fotim len raz za cas a ked chcem nieco odfotit tak chcem aby to spravilo aspon solidne necakam umelecke fotky ale aspon trosku kvality ...

- N6220 som chcel ale tak no trosku som po tych recenziach od nej upustil ... ale este stale ma taha qwerty klavesnica , velky displey a net ... to bude ale riesit az dalsi telefon alebo smartphone skor ...
tak jasne že nemusíš vždy fotak nosiť so sebou, ale ked vieš že dačo ideš fotit zobereš fotak, a ked len vidíš niečo a v rychlosti si to chceš zvečniť mobl ti bude stačiť...ako ja mam celý plavecký v chorvatsku nafoteny 6288-čkou a všetky fotky mam vytlačene vo fotoalbume, a je to v pohode....
Lord ANAKIN
Professional
Professional

- ako aj na N6120c fotak by stacil ako tak na fotky ale pride tma a nefoti ako mobil ale ako debil ...

- a tak ked idem niekam kde viem ze si budem nieco chciet odfotit tak si zoberem fotak od sestry a teraz si konecne kupila vecsiu pametovku takze pohoda ...

- ten kupon na 50% zlavu nieje asi nijak obmedzeny aspon zatial som nezistil takze mozem pockat aj pol roka asi v podstate... :lol:
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

ja som mal kupon na 75% zlavu a ten iba mesiac platil a ked chceš foťak do tmy to ti nebude dobra ani n95 lebo nema xenon, ale iba ledku obyčajnu....
Lord ANAKIN
Professional
Professional

- tak teda ktory najlacnejsi mobilo-fotak ma xenon ??? viem ze najaky SE s vyssej rady ho ma ale neviem ktory .... tak ale videl som fotit aj ine telefony v tme - skor by som povedal v sere a nie totalne tme a fotili lepsie ako moja nokia a o to mi ide ... a potrebujem ten autofocus a ten ma aj LG ....
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

tá 6220-ka má xenon, ale zas jeden plus na päť mínusou, ako jaa ked fotím dačo za tmy tak mi to nespraví takú zrnitú fotku, ale do väčšej dialky nič moc nevidno, musíš si to dobre ponastavovať, nevem či je v T-Mobile ešte iný telefon s xenonom teraz, možno c902 ale neviem, to ma nezauima, sony ericson by som už nechcel, aj ked som ho mal možnosť zobrať za 1Sk, ale vybral som si LG, a ty mi už pripadáš privelmi náročný na ten foťák, ja neviem čo chcceš fotit svatby s tým alebo čo? lebo nemal by sa podla mna vyberať mobil len podla fotáku,to si radšej necaj tu 6120-ku a kup si dajaky fotak za 3-4 tisíc a bude ti fotit lepšie ako hociktorý mobil čo majú v T-Mobile...
Lord ANAKIN
Professional
Professional

- nie ja som mal vzdy prehnane naroky na vsetko :D
- zoberiem LGinu ... a fotak kupim pred letnymi prazdninami ...
Napísať odpoveď