NEbezpecne PC hry?
NEbezpecne PC hry?
hry sa stale zlepsuju...o par rokou budu podla mna uplne realisticky spravene...a ty ludia co to budu hrat , nebudu mat problem zabit aj v realite...o takychto pripadoch som uz pocul viac krat...
http://www.hojko.com/rodicia-mu-vzali-p ... 08620.html
podla vas mam len velku fantaziu alebo sa mam obavat o svoje buduce deti?
podla vas mam len velku fantaziu alebo sa mam obavat o svoje buduce deti?
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
vsetko je to dane vychovou, ked sme boli spunti, nemali sme moznost presediet pred PC 10 hodin... ked prisli PC a normalne hry, do ktorych sa dalo vzit, presedel som aj ja nejednu noc, ale ked som tyzden nesiel na PC, nemal som triasku a abstak. Kamoska ma maleho syna a viac ako dve hodiny denne mu na compe nedovoli sediet (ked odratame pripadne domace ulohy) Na jednej strane to ma efekt ten, ze mlady si na to nenavykne, ale na druhej strane to zas moze mat efekt ako v tom clanku, lebo bude po tom bazit, ale tu zas narazame na silnu rodicovksu ruku a kolko ste ochotni svojim detom tolerovat ich vystrelky
Aj ludia co hraju trebarz airsoft, to maju celkom realne.A ak pozerate filmy kde a dokonale zzijete s hrdinom, ktory vyvrazdi kopu ludi?
Nechcem teraz nikoho oznacovat za potencialneho vraha, ani si nemyslite, ze som paranoidny, ale kazda takato vecicka tu hranicu v nasom vnutri trochu posunie smerom tomu, ze sa nam to zda coraz normalnejsie.
Nechcem teraz nikoho oznacovat za potencialneho vraha, ani si nemyslite, ze som paranoidny, ale kazda takato vecicka tu hranicu v nasom vnutri trochu posunie smerom tomu, ze sa nam to zda coraz normalnejsie.
-
Flinstone
Light Professional
aj tak tomu nezabrániš jedine ako rodic ze mu taketo hry nebudes kupovat problem je ten ze stale existuju a budu existovat nezodpovedny rodicia ktorym su ich deti ukradnute ... ako teraz myslm to co niekedy robia
nemozes porovnavat airsoft tam sa nezabija a nieje tam krv iba farebne gulicky a zda sa mi ze to mozzu iba nad 15 aj to s dozorom dospeleho
nemozes porovnavat airsoft tam sa nezabija a nieje tam krv iba farebne gulicky a zda sa mi ze to mozzu iba nad 15 aj to s dozorom dospeleho
-
Jancuk
Professional
Inac tato tema uz je tuna ale aj tak nechapem preco to bolo v Vtipoch :
absolutna kktina s tym ze za to ze je dieta narusene a nahodou hra hru a neico spravi obvinia rodicia hru ... jasne moze ho to vies k veciam ale pokial je to zdrave decko tak nebude nic napodobnovat, a ak je dieta chore, retardovane, alebo ludovo povedane pr1jebane tak mu prepne skor ci neskor ... ja hram hry vsetkych zanrov od jasiel a nikdy som nechcel niekomu ustrelit palicu na ulici alebo tak...
poprve-to je vo vtipoch a toto je vazna temaJancuk napísal:Inac tato tema uz je tuna ale aj tak nechapem preco to bolo v Vtipoch :
podruhe-tu by sa tomu malo viac venova , a vo vtipoch je tema hned zatvorena
potretie-autor tej temy sa na tom smial a mne sa to nezda vobech smiesne a myslim si o nom ze je chory a preto som nechcel aby sa ta debata rozvijala tam
postvrte-este urcite daco je ale nenapada ma
-
Jancuk
Professional
preto som sa cudoval ze to bolo v tipoch podla mna je to uz dost zvratene ze sa hrame na nieco kim niesme nevieme preco tak chlapec zareagoval mozno tam bol aj iny podnet okrem tej hry mozno mu aj ty rodiacia prilis zasahovali do zivota teda aspon ja neviem ale podla mna to co spravil urcite nebolo kvoly tej hreboborko napísal:poprve-to je vo vtipoch a toto je vazna tema
podruhe-tu by sa tomu malo viac venova , a vo vtipoch je tema hned zatvorena
potretie-autor tej temy sa na tom smial a mne sa to nezda vobech smiesne a myslim si o nom ze je chory a preto som nechcel aby sa ta debata rozvijala tam
postvrte-este urcite daco je ale nenapada ma
-
MakeFake
Spammer
To je blbosti ,ze hry vedu deti k agresivite. A este vacsia blbost ked konanie deti zvalia na ich rodicov . Ved dnes nie je problem stiahnut hoci aku hru s internetu a rodicov kolko krat ani nezaujima co ich deti hraju alebo robia na pocitaci.
Ja uz ked som bol male decko som hraval akcne hry a nevyrastol zo mna agresivny zabijak.
A niektore deti boli vzdy agresivne, aj v minulosti ked este neboli rozsirene PC hry, predtym sa to zvalovalo na filmy...
K tej buducnosti je jedno aku bude ma hra grafiku a ako bude realna, normalny clovek rozlisi co je dobre a co je zle a co je skutocnost a fikcia.
Ja uz ked som bol male decko som hraval akcne hry a nevyrastol zo mna agresivny zabijak.
A niektore deti boli vzdy agresivne, aj v minulosti ked este neboli rozsirene PC hry, predtym sa to zvalovalo na filmy...
K tej buducnosti je jedno aku bude ma hra grafiku a ako bude realna, normalny clovek rozlisi co je dobre a co je zle a co je skutocnost a fikcia.
-
The Calvin
Star
Nj lenze clovek co dokaze zabijat, len preto, ze to vydel v hre alebo vo filme je bud naruseny od narodenia, alebo len proste nieje vychovany....dost zalezi na okoli v akom vyrasta....niekomu netreba ani pocitacove hry, ale ked ho vychovavala ulica tak to potom aj tak vyzera....kolko krat citam rano cestou do skoly v novinach o vojnach gangov v UK, hlavne v Londyne.....a je to vrchol, ked sa 18 rocny zasrani prevazaju na Qckovych audinach a na ulici po sebe strielaju a zomieraju pri tom kopu krat nevinny ludia....
Podla mna fakt len zalezi od rodicov....poznam ludi, ktory maju male dieta a povedali si, nechcu mat zbytocne problemi tak doma nemaju ziaden PC ani book...proste nic....
A ked rodic svojmu dietatu povoli hrat tie hry, alebo na dieta nema cas a mlo sa mu venuje tak to potom tak aj vyzera....ale ked s dietatom vela rozprava a obmedzuje ho aj na PC tak to by malo byt v pohode.....
Podla mna fakt len zalezi od rodicov....poznam ludi, ktory maju male dieta a povedali si, nechcu mat zbytocne problemi tak doma nemaju ziaden PC ani book...proste nic....
A ked rodic svojmu dietatu povoli hrat tie hry, alebo na dieta nema cas a mlo sa mu venuje tak to potom tak aj vyzera....ale ked s dietatom vela rozprava a obmedzuje ho aj na PC tak to by malo byt v pohode.....
-
The Calvin
Star
Počuj, hned ako som napísal prvý riadok v jazyku python tak som si začal robit vlastnú PC hru. Síce by nemali moc času na hry ale mali by moc času na to aby hry robili. Dnes axistujú mnohé vývojové prostredia daka ktorým si hru urobíš dost ahko. Od shitného game maker až po špičkový blender game engine. Som zvedavý ako by to vyzeralo 
-
tomasito13
Star