Po poskladani noveho pc a po zapnuti, som cakal ze sa zapne monitor avsak nestalo sa tak Pozrem do skrinky a dioda na grafickej karte svieti na cerveno (presnejsie D1601 OVER TEMP PROTECT). Kartu som zapojil do druheho pc a karta funguje
no podla mna to može byt tym že na doske je integrovana vga "základní deska založená na čipu NVIDIA GeForce 8200" ....a to over temp protec je myslim ochrana pred prehriatim grafiky
Over-temp protect=ochrana pred prehriatim. Proste pecie velmi. Nechaj ju trocha ochladit a potom skus, alebo pozri ci sa toci chladic popripade kup novy.
moosha napísal:Over-temp protect=ochrana pred prehriatim. Proste pecie velmi. Nechaj ju trocha ochladit a potom skus, alebo pozri ci sa toci chladic popripade kup novy.
no ale ved pisal že v druhom pc mu funguje a nemyslim si že by mu hnet po zapnuti pc sa začala prehrievat grafika .. ale všetko je možne
tie komponenty su uplne nove vcera som ich len rozbaloval. Karta je chladna dost, ved bola len v krabici. Mozno ze je problem s doskou ako pisal thovt. Skusim este updatnut bios ale pochybujem ze to pomoze
reno23 napísal:tie komponenty su uplne nove vcera som ich len rozbaloval. Karta je chladna dost, ved bola len v krabici. Mozno ze je problem s doskou ako pisal thovt. Skusim este updatnut bios ale pochybujem ze to pomoze
skus sa stou integrovanou grafikou dostat do biosu a tam by sa malo dat prepinat medzi integrovanou a externou
no stala sa zaujimava vec, po updatnuti biosu sa restartol comp a monitor sa nezapol (teraz zase nesla ta integrovana). Zapojil som tu ATI-nu 4830 a svetlo prestalo svietit a graficka funguje Problem teda ciastocne vyrieseny...