moja DVD napalovačka napaluje niekedy chybne

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
zdenko.xxxx
Light Star
Light Star

moja DVD napalovačka napaluje niekedy chybne

Príspevok od používateľa zdenko.xxxx »

je to normálne že občas v poslednom čase dosť často ked napalujem nejaký väčší súbor na DVD že tomu druhemu vypíše Cyklická Kontrola Nadbytočních údajov a sekne kopírovanie. Mám novú zhruba trištvrte roka starú napalovačku LG H55N, som čítal že to je zväčša maximalnou rychlosťou napalovania je to pravda???? :cry:
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Ak sa táto chyba nevyskytne pri napaľovaní nižšou rýchlosťou, tak to pravda bude..

;)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

je to zle napalene DVD... chyba je v napalovacke ktora to napalovala, je mozne ze ti to precita napriklad ina mechanika
D43R3
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D43R3 »

možno je to DVDčkami, niektore nové napaľovačky blbo napaľuju na DVD-R ale s DVD+R nemajú problem, alebo kamarat mal tiež taky problem a on musel stale ked šiel niečo napaliť a chcel aby mu to dobre napalilo musel vypnuť zvukovku (bizardne riešenie ale fungovalo) :D
zdenko.xxxx
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zdenko.xxxx »

:D 1. krat som to spozoroval ked mi kamoš napaloval hru a ked som kopčil tak mi na dvoch DVD zo štyroch vyskočila ta chyba našťastie na tých DVD-čkach boli party takže na každom som stiahol iba ten part čo nešlo nakopírovať do PC len teraz nwm ale asi moja chyba to nebola naopak o niekoľko týžnov napalujem kamošom DVD a tiež im to vyhodí ale iba myslím zas na 2 DVD z 4 :D zaujímave toľko som už napalil toho ale zväčša sebe a problem som ešte nezaregistroval
Napísať odpoveď