Idem kupovat novy pc a neviem ci si mam dat do tej skrine nejake ventilatory. http://www.alza.cz/acutake-acu-cool-cer ... d84544.htm
Ziadne tam niesu,tak neviem.Ziadne taktovanie suciastiek neplanujem.Este by mohol byt problem s grafickou. Mam objednanu Gigabyte GTX260 216sp a vyskytli sa aj take nazory,ze by sa do tej skrine nemusela zmestit.
Jancuk napísal:Ja by som dal jeden do zadu vedla CPU chladiča aby odvádzal horúci vzduch zo skrine a jeden vpredu dole aby privádzal studený vzduch do skrine
na extrahardware.cz boli super testy ventilatorov 120x120 mm. Pohladaj a porovnaj si..., ja som podla tych testov kupil Acu-Take (presny model si uz nepamatam znacenie, musel by som kuknut ten test ) ventilatory, len jemne som im znizil otacky a som maximalne spokojny, bo su tichucke a skvele odvadzaju pracu a stoja patinu ceny Noctuy..., takze ak chces aj usetrit, tak popozeraj testy a uvidis.
johny_sk napísal:na extrahardware.cz boli super testy ventilatorov 120x120 mm. Pohladaj a porovnaj si..., ja som podla tych testov kupil Acu-Take (presny model si uz nepamatam znacenie, musel by som kuknut ten test ) ventilatory, len jemne som im znizil otacky a som maximalne spokojny, bo su tichucke a skvele odvadzaju pracu a stoja patinu ceny Noctuy..., takze ak chces aj usetrit, tak popozeraj testy a uvidis.
Ked som kupil ten 8×8cm s LED a normalny zo zdroja , tak ten s LED má menej otacok ako ten presne taky isty priemer ako zo zdroja a je napajany na 12 V
Zistil som ze procesor a grafika byvaju chladene dostatocne. moj problem bol v diskoch (ok je ich 5 ) takze ja som pridaval vetraky do skrinky na ich chladenie. ale odporucam nieco velke minimalne 14 cm a pomale otacky. a casto cistit od prachu inak je po case hluk vyrazne vyssi.