ubytovanie v cesku

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
lucas03
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

ubytovanie v cesku

Príspevok od používateľa lucas03 »

Chcem ist na vysku v Cesku, Brno alebo Praha.

chcem sa spytat na cenu intrakov, pre dvoch, zmiesanych alebo bytov. Na nejake vase skusenosti co tam studujete atd.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

ceny intrakov su velmi variabilne, najdes tu ubytko za 1500-1800/mesiac, ale od toho by som nic necakal, ale aj intrak za 3000 a to uz su pekne izby, aj s kuchynkou, kupelnou, balkonom,... privaty su tiez variabilne, vseobecne plati, ze cim dalej od centra, tym lacnejsi, ja osobne byvam za 2400Kc/mesiac, no spolubyvajuca to ma za 4000, lebo je sama v izbe a sme priamo v centre. a to je este dobra cena. tie privaty su vacsinou v cene 10000Kc za 2+kk, co je pre 4 ideal. vydedukoval som, ze chces byt s niekym sam, takze to radim najdite si nejaky privat kde budete mat vlastnu izbu alebo tak nejak. ceske univerzity tiez davaju na semester ubytovacie stipendium, takze v konecnom dosledku sa nejaka suma vrati. co sa platby tyka, tak vyhoda intrakov je ta, ze platis iba za akademicky rok, zatial co privat musis platit aj cez prazdniny
lucas03
Darca
Darca

dik za odozvu, a v brne by to malo byt o cosi lacnejsie ci ani nie?
ades
Guru
Guru

neviem, podla mna to ale velky rozdiel oproti prahe nebude... musi ti povedat nejaky prazak
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Praha Strahov - mala izba, 2 postele, spolocna kupelna a kuchynka pre cele poschodie - 2200 kc na mesiac.
Inak potom ked uz su bunky a spolocna alebo vlastna kuchynka, tak to ide medzi 2500-2800 kc, zalezi vsak aj na polohe. Chalani z jizaku by mohli rozpravat :) Pekne internaty, velke izby, ale strasne daleko od vsetkeho, no na druhej strane za dobru cenu.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

no tak to je porovnatelne s cenami v Brne ... ja byvam na intrakoch Pod Palackeho vrchom co su jedny z tych povedzme lepsich ( fitko, obchod, kino, dve krcmy, kadernik ... hned pod rukou a na strojarnu, chemicku, podnikatelku a elektro fakultu je to fakt ze 10 minut peso ) izba pre 3 s vlastnou kupelkou a WC a novym nabytkom, akurat bez kuchynskeho vybavenia (iba nova chladnicka) ma vyjde aj s netom (dooost rychlym + DC sietou, co na private neni sance) 2800CZK mesacne ... niekde su tam aj dvojky izby, ale tie vyjdu tak na 3000 mesacne ... inde su lacnejsie ale neviem ako tie izby vyzeraju ...

inak skus sa popozerat po tychto dvoch strankach
cennik ubytka na VUT
popis internatov VUT
lucas03
Darca
Darca

a privaty pre dvoch?
ades
Guru
Guru

no ono byt aj ked ste iba dvaja v nom musis platit cely, to je vzdy tak okolo 8-10k na mesiac... zalezi od lokality a vybavenia. ako mozes mat aj lacnejsi, ale budes tam mat 4 hole steny
Napísať odpoveď