To je pre moderatorovLub0$ napísal:Stale mi nedoslo naco je tam ta kolonka 'Kto'Aby som zistil, ze danu karmu som odovzdal ja ci co? Omfg....
Pripomienky ku KARME
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Tak uz som zacal pracovat na spisovani zaujimavych hlasok z karmy, no samozrejme nie je v mojich silach prechadzat karmu kazdemu, preto vas prosim - ak mate v svojej karme nejake zaujimave vyroky, tak mi prosim napiste spravu s datumom danej karmy a jej textom.
Zaroven vas prosim, aby ste podla moznosti posielali radsej prijate karmy, pretoze dost casto sa vlastny humor precenuje.
Zaroven vas prosim, aby ste podla moznosti posielali radsej prijate karmy, pretoze dost casto sa vlastny humor precenuje.
-
andylarkin0
Medium Expert
-
Sagittarius
Guru
Diky za info........ Reagoval som na karmu od jedného pána trochu ostro, ale keď na mňa niekto vulgárne zaútočí, tak musí počítať s tým, že mu to oplatím rovnako..... Len tento dotyčný sa hneď asi s tou reakciou pochválil adminovi....... čo už, chrapúni ešte nevymreli.......
Ešte jedna drobnosť........ Ako dlho ten ban bude trvať??????
On ta nebonzol, bol som to ja, pretoze nemam rad nadavanie na rodinu a ty si mu nadaval na otca. Medzi sebou si nadavajte kolko chcete, ale urazky rodiny sem netahajte, na to som alergicky.Pinhead napísal:Diky za info........ Reagoval som na karmu od jedného pána trochu ostro, ale keď na mňa niekto vulgárne zaútočí, tak musí počítať s tým, že mu to oplatím rovnako..... Len tento dotyčný sa hneď asi s tou reakciou pochválil adminovi....... čo už, chrapúni ešte nevymreli.......
//ak by niekto nevedel- v karme je zakazane akurat oplacanie, urazanie rodiny a nadmerne mnozstvo nadavok, inak si medzi sebou mozete vymienat pozdravy ako napriklad "si k*kot", no ked je to skoro v kazdej karme, tak to tiez riesime.
GothaR,
no jo, tak ďakujem za úprimnosť, to sa cení.........
K tomu nadávaniu, viacmenej sa mu vyhýbam, ale pokiaľ niekto začne (čo dotyčný aj bez dôvodu začal), vždy reagujem zodpovedajúco (okrem oprávnenej odpovede na jeho urážky som tam ešte dodal nech nabudúce argumentuje) a niekedy aj tými narážkami na rodinu (ľudia sú na to citliví, ale práve to jeden z dôvodov plus väčšina ľudí je obrazom svojej rodiny)........
//GothaR: doriesime cez SS
no jo, tak ďakujem za úprimnosť, to sa cení.........
K tomu nadávaniu, viacmenej sa mu vyhýbam, ale pokiaľ niekto začne (čo dotyčný aj bez dôvodu začal), vždy reagujem zodpovedajúco (okrem oprávnenej odpovede na jeho urážky som tam ešte dodal nech nabudúce argumentuje) a niekedy aj tými narážkami na rodinu (ľudia sú na to citliví, ale práve to jeden z dôvodov plus väčšina ľudí je obrazom svojej rodiny)........
//GothaR: doriesime cez SS
No vsetci na mna kaslete
Zatial som nazbieral 21 hlasok z karmy a aj z toho je vacsina od 3ch ludi
Ak nieco mate, tak piste SS, pomoze mi to.
Priklad vtipnych hlasok: http://www.hojko.com/post808637.html#808637
//No uz to mam hotove...dokopy nieco vyse 60 hlasok za cely rok 2008
Ale musim povedat, ze posledne 3 mesiace boli slabsie. 
Zatial som nazbieral 21 hlasok z karmy a aj z toho je vacsina od 3ch ludi
Ak nieco mate, tak piste SS, pomoze mi to.
Priklad vtipnych hlasok: http://www.hojko.com/post808637.html#808637
//No uz to mam hotove...dokopy nieco vyse 60 hlasok za cely rok 2008
No mas to tu: http://www.hojko.com/hlasky-z-karmy-t109699.htmlSoviet napísal:A kedy ze sa dostanu na verejnost?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa: