Šťastné a veselé Vianoce!!! Odkaz od Arthasa
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
je to v /c/progam files / world of warcraft/data/Enus/RainbowSix napísal:chalani vyskytol sa mi problem s lich kingom nainstaloval som ho a dal som to na 3.0.3 a v hre som nenasiel real list je to normalne alebo nie ?
a tam dole ho mas
//autoeditácia príspevku ( 23 Dec 2008, 20:15 )
ty vole tohle je husty addon !! dik aj ked som ho nechel ja_hOOk!_ napísal:QH je oničom, stiahni si CarboniteGarantujem ti, že budeš spokojný
![]()
Šťastné a veselé Vianoce!!! Odkaz od Arthasa
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
co sa mi stalo
v thousand needles ma zacal nahanat level ?? death knight, no tak ja ze bublinka a som si to skocil dole, on dal nejaky spell(taky fialovy ako keby blesk) a ma to vratilo naspat hore(som bol cca v polke letu), tak kedze mi bublina trvala, tak ze si skocim este raz, no tak som si skocil a on za mnou
a ja som dopadol a ze immune a on zomrel a som dostal 64 honoru na to ze som sa snazil utiect
tak som sa fajne bavil na tom...
som lvl 52 retri/holy paladin(koli guilde a dungom ten holy, inak prevazne retri zatial)
som lvl 52 retri/holy paladin(koli guilde a dungom ten holy, inak prevazne retri zatial)
-
_hOOk!_
Medium Expert
Ty vole, to je debilitaAXO napísal:co sa mi stalov thousand needles ma zacal nahanat level ?? death knight, no tak ja ze bublinka a som si to skocil dole, on dal nejaky spell(taky fialovy ako keby blesk) a ma to vratilo naspat hore(som bol cca v polke letu), tak kedze mi bublina trvala, tak ze si skocim este raz, no tak som si skocil a on za mnou
a ja som dopadol a ze immune a on zomrel a som dostal 64 honoru na to ze som sa snazil utiect
lepsi pripad sa stal mne, v tanarise v tom malom mestecku domna zacal hustit nejaky hordak, tiez vysoky level ale kedze je tam zakazne PVP hned sa do neho pustili straze a zacali ho byt, no a on sa bil s nimi tak som sa vratil ku memu, pockal kym zasvieti execute a honor bol na sveteAXO napísal:co sa mi stalov thousand needles ma zacal nahanat level ?? death knight, no tak ja ze bublinka a som si to skocil dole, on dal nejaky spell(taky fialovy ako keby blesk) a ma to vratilo naspat hore(som bol cca v polke letu), tak kedze mi bublina trvala, tak ze si skocim este raz, no tak som si skocil a on za mnou
-
Royalflush
Guru wannabe
tym len zrusis predplatitelstvo, herne konto sa vymazat neda, cize ked tam znova napises cislo kreditky tak znova mozes hratPok3R napísal:Poradi mi prosim niekdo ? Dal som v Account Management na wow-europe zrusit ucet uz davno... a ten ucet tam stale este je .. a ja chcem aby sa nezrusil. Da sa to nejak spravit? alebo ked sa zrusi .. obnovi sa znova CD key?
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Royalflush
Guru wannabe
-
vendo
Guru
-
Mrk
Professional
kua a ja tie achievementy stale nemam, budem muset zohnat niaky random
...si pamtam jak sme sa to pokusali urobit pred datacom, vsetko tyzden planovana, potom sme davali thralla a na niakych 18% evade a horda nas potom rozdrbala....ale tato akcia sa mi fakt pacila
3 alici nad OG, summnu lockov a ty potom nasummonuju dalsich 80 ? 90? ludi a ide na
si pamatam ja s pvp equipom som thrallovi nedal ani jednu ranu
vsetko to davali full pve hraci a aj ti missovali, reistovali atd atd...teraz to je uz imho ovela lahsie, sak si to dava 25-30 hracov
-
Fatall
Medium Star
hh thx, inac vcera sme vymlatili zaradom vsetky mesta ,Orgimar, Thunder Bluff, UnderCity a nakoniec Silvermoon, horda mala vesele vianocearuN napísal:teraz sa mesta vybijaju len kvoli achievementom, pre nic ins, vybija as to pomaly kazdy den, gz anyway
ten mount je imba zato.
jj Mrk mas pravdu, teraz to bolo ovela lahsie, skusal som tieto raidy par krat pred datadiskom ale to nebola sanca dat, raz sa pametam ako sme bili toho paladina v Silvermoone, tankovi daval sajby za 1Ok skoro nic sme mu neubrali, ja som tiez mal PVP gear nasebe ale to som ho ani netrafil.
-
AXO
Professional
ako sa to vezme, ale asi kazdyclass expi nudne, pretoze ak nieco vidis uz po 500ty raz, tak to omrzi, takze napr za maga frost bolt, alebo nejaka obdoba spomalovaca(popripade pyroblast ako prvy), a uz len fire blast a tak podobne, potom zase pit flasku, zase to iste, zase pit manu a tak dokola...Pok3R napísal:Je pravda ze sa paladin expi nudne a pomaly?
rogue asi nejak takto: stealth, sap, ambush, napr sinister strike na koniec eviscerate...
warlock a hunt poslu peta dopredu a strielaju...
ja hram za paladina, je to nudne, ale to aj za priesta a shamana co mam tiez dost rozrobenych, preto ich striedam lebo by ma to omrzelo za jedneho... ako retri paladin mi to idem celkom rychle, lebo po 20 moboch hodime jeden holy light(heal) a pokracujem dalej dalsimi 20timi... myslim, ze do 80 to je nuda za kazdeho... skus si vybrat taku class, za ktoru by to to mohlo bavyt na max lvl... a uplatnenie, napr ak ides pve ci pvp..
na raidy co kukam general chat tak len pytaju holy paladin, holy priest, resto druid alebo resto shaman...
//autoeditácia príspevku ( 25 Dec 2008, 21:20 )
na drak´thule by ste to asi nedokazali co, vela ludi, to by bolo tak, ze by sa "poraidovali" nabehli by magovia a spravili portaly... no a uz by tam bolo hordakov pekne narobenych...Fatall napísal:hh thx, inac vcera sme vymlatili zaradom vsetky mesta ,Orgimar, Thunder Bluff, UnderCity a nakoniec Silvermoon, horda mala vesele vianoce
ten mount je imba zato.
jj Mrk mas pravdu, teraz to bolo ovela lahsie, skusal som tieto raidy par krat pred datadiskom ale to nebola sanca dat, raz sa pametam ako sme bili toho paladina v Silvermoone, tankovi daval sajby za 1Ok skoro nic sme mu neubrali, ja som tiez mal PVP gear nasebe ale to som ho ani netrafil.
samozrejme toto vsetko plati ak by nehrali deti, lebo som stretol dostatocne vela lockov co nevedia pouzit summ, a o magoch nevravim: ja pisem:"sprav portal silvermoon"....... "to co je?" .......
//autoeditácia príspevku ( 25 Dec 2008, 21:27 )
este by som sa chcel opytat jednu vec tebavendo napísal:nudne? rozhodne nienizke lvly nepocitaj a na vyssich si uzijes
a expi sa este aj sakra rychlo
vyssie levely su od kedy ?
-
Wishmaster
Medium Professional
Dost diskutabilna otazka, ze ci sa za palacha expi pomaly, resp. naopak za tu alebo onu klasu. Vsetko je len na samotnom hracovi, ze aky system si najde pri expeni, co sa mu hodi, co ho zase naopak bude zdrziavat a pod. Sposobom zoberiem q, zbijem 5tich mobov, odovzdam q a ked odovzdavam, som zisitl, ze z pri tych moboch mam iny q, dost na figu 
Pridem, poberiem max q, a hajde, pobijem 5mobov, pozbieram q itemy, zbijem elite moba atd atd.. A bum, 10q som zrobil ani neviem ako, pokracujem dalej..
Vsetko jeto len o systeme expenia, ktory si najdes/vytvoris/vybudujes pocas tvojej "kariery"
Pridem, poberiem max q, a hajde, pobijem 5mobov, pozbieram q itemy, zbijem elite moba atd atd.. A bum, 10q som zrobil ani neviem ako, pokracujem dalej..
Vsetko jeto len o systeme expenia, ktory si najdes/vytvoris/vybudujes pocas tvojej "kariery"