Cawte mam taki problemze ked zapnem pc a po 10min. sa kuknem v spedfane a mam takito obraz.....z coho to moze byt...na cpu vetrak pohode fachca, uplne nova pasta plus vetrak z predu, ktory chalid HDD....
podla mna by nasledoval uz restart pocitaca... zrejme ti to iba zle ukazuje.. kazdopadne radsej by som zistil ci je to tak v skutocnosti a chyt pasiv chladica od CPU ci ta dobre popali ak ma mat CPU taku teplotu
Cooo...to je kktina nie..aj tak keby som mal MB tak hned by sa dialo ResTart...no neviem teraz som vypol na minutu comp a zapol som CPU nebolo prehriate len mierne ale to nic..teraz vidim ze po zapnuti mam na 43C... vzdy sa to extremne menii HELP
micike napísal:Cooo...to je kktina nie..aj tak keby som mal MB tak hned by sa dialo ResTart...no neviem teraz som vypol na minutu comp a zapol som CPU nebolo prehriate len mierne ale to nic..teraz vidim ze po zapnuti mam na 43C... vzdy sa to extremne menii HELP
micike napísal:KEBY SI PORIADNE precital vsetko tak by si zistil ze mne neide o to aby som mal vzdy 43 ale aby nemal 90C
Skus sa chytit chladica na procesore a potom uvidis ci ta to popali ,ked nie tak to bude zlý senzor , aj ja som mal s tym problemi mne tiez CPU ukazovalo 90°C a dosku 112°C ,chytil som sa chladica zakladnej drzal som ju tam aj 2 min. a nic som skoro necitil
pozri, preventivne oddekluj boky, pozri ci tam mas kilo a pol prachu, ked hej precisti a nepouzivaj speedfan, ukazuje kraviny
everest je urcite presnejsi v tejto oblasti
Kibo napísal:pozri, preventivne oddekluj boky, pozri ci tam mas kilo a pol prachu, ked hej precisti a nepouzivaj speedfan, ukazuje kraviny
everest je urcite presnejsi v tejto oblasti
SORRY no "preventivne oddekluj boky, pozri ci tam mas kilo a pol prachu" ako si pisal nemam lebo vcera sme skladali PC a v evereste mam to iste...plus minus 3C
vsetko bude fungovat, ale mozes to ist reklamovat, mali by ti dat novu MB. mne sa stalo asi tri roky dozadu nieco podobne. kupili sme MB, ukazovalo taketo chu****, RMA - novy kus a tento kolotoc sme otocili 3x. potom som vypytal love naspat a vzal inu znacku. vraj to bola cela taka vadna seria..