Duch na fotke

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...

Co si o tom myslite?

Na take veci neverim
118
64%
Na take veci neverim, ale asi zacnem
14
8%
Verim tomu
51
28%

Celkom hlasov: 183

Haslerka
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Haslerka »

Ked fotak namierim proti slnku heej tak musi byt kolko duchov!
//to bolo zo srandy
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

je vseobecne zname ze fotak moze zachytit to co ludske oko nie. .teda ducha.. na duchov verim. .ale je otazne ci tam vobec nejaky je alebo nieje..tak ako je to otazne pri kazdej fotke kde je udajne duch..
Haslerka
Light Star
Light Star

Masaker napísal:je vseobecne zname ze fotak moze zachytit to co ludske oko nie. .teda ducha.. na duchov verim. .ale je otazne ci tam vobec nejaky je alebo nieje..tak ako je to otazne pri kazdej fotke kde je udajne duch..
a to je nejako vedecky dokazane? lebo ja som o tom este nepocula :oops:
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

vseobecne zname neznamena vedecky dokazane...a extremne skepticky clovek take veci skratka nechce prijat..
Haslerka
Light Star
Light Star

Masaker napísal:vseobecne zname neznamena vedecky dokazane...a extremne skepticky clovek take veci skratka nechce prijat..
vsak ano ale tym som uz nenarazala na to ze je to vseobecne zname...takze este raz je to nejak vedecky dokazane? alebo je to iba urban legend?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Haslerka napísal:a to je nejako vedecky dokazane? lebo ja som o tom este nepocula :oops:
Ze moze zachytit to co ludske oko nie? Ano, napriklad prirychlo rozkmitane objekty. Ze moze zachytit ducha? No skus si odpovedat sama :roll:
Haslerka
Light Star
Light Star

Gangy napísal:Ze moze zachytit to co ludske oko nie? Ano, napriklad prirychlo rozkmitane objekty. Ze moze zachytit ducha? No skus si odpovedat sama :roll:
ehm to viem ;) narazala som na toto cele "je vseobecne zname ze fotak moze zachytit to co ludske oko nie. .teda ducha" ale to sme zase na zaciatku...btw videl si na nejakej fotke (nie z medii) ducha?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Myslim ze som ti odpovedal dost jasne.
Haslerka
Light Star
Light Star

Gangy napísal:Myslim ze som ti odpovedal dost jasne.
okej,chapem...
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

zasa ma kompromitujete.. vseobecne zname. .som myslel v zmysle ze ludia si myslia, al. o tom vedia.. alebo ja neviem.. ale sak vy si na tom zakladate hladat v kazdom prispevku strbinky.. a chybicky
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Masaker napísal:vseobecne zname neznamena vedecky dokazane...a extremne skepticky clovek take veci skratka nechce prijat..
extremne skepticky = so zdravým rozumom?
Masaker napísal:zasa ma kompromitujete.. vseobecne zname. .som myslel v zmysle ze ludia si myslia, al. o tom vedia.. alebo ja neviem.. ale sak vy si na tom zakladate hladat v kazdom prispevku strbinky.. a chybicky
Podľa mňa je úplne logické, že veci, ktoré neboli (nedokážu byť) potvrdené relevantnými dôkazmi, nebudem považovať za 100% isté ako ty, (keď teda už nepíšem, že je to 100% hlúposť - čo si myslím že je) kor keď sa jedna o takúto debilinu mimo reálneho sveta.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Mateq napísal:extremne skepticky = so zdravým rozumom?
To si myslíš asi len ty, kedže medzi nich pravdepodobne patríš.... ale budiž
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Dunlop napísal:To si myslíš asi len ty, kedže medzi nich pravdepodobne patríš.... ale budiž
presne tak.. za kazdu ncenu sa snazis presadit svoj nazor tym ze vyvracias mienku inych
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Masaker napísal:presne tak.. za kazdu ncenu sa snazis presadit svoj nazor tym ze vyvracias mienku inych
Tvoja mienka nie je ničím podložená. Nie je tu čo vyvracať, pretože nestojí na žiadnych základoch. Podkladov sa určite nedočkám, zaujímali by ma teda dôvody, prečo tomu tak veríš...
K- ti oplácať nebudem :flower:
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Masaker napísal:presne tak.. za kazdu ncenu sa snazis presadit svoj nazor tym ze vyvracias mienku inych
Práveže vy vyvraciate náš názor a robíte znás debilov čo veria a patria na psychiatriu
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Dunlop napísal:Práveže vy vyvraciate náš názor a robíte znás debilov čo veria a patria na psychiatriu
presne tak!
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

loool chlapci uz to nefetujte ... najvacsim problemom u fotiek je to, ze prevadzaju 3 dimenzie do dvoch - teda nedokazu podat presny obraz reality a clovek si pri pohlade na ne tretiu dimenziu len podvedome dotvara. tym padom su lahko manipulovatelne, troska prehnane sa da povedat, ze pod spravnym svetlom, na spravnom pozadi a pri spravnom uhle moze aj spendlikova hlavicka vyzerat ako ufo. iny priklad moze byt napriklad to, ze osoba na nejakej fotke sa na vas brutalne podoba, no v realite vas nie je problem rozlisit (vlastna skusenost) ... teda ak niekto povazuje fotku za jasny a nevyvratitelny dokaz, zvlast co sa tyka niecoho transcendentneho tak je (aspon u mna) debil a patri na psychiatriu...

inac ako napisal mateq - vy ste nepredlozili ziadny dokaz a nadavate ostatnym, ze z vas robia debilov lebo nesuhlasia s vasimi nepodlozenymi nazormi ... omg wtf? :roll:
dudo64
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Divná foto

Príspevok od používateľa dudo64 »

Ahoj,

kedže ako čerstvý majitel (staro)noveho foťaku musím fotiť každú hovadinu,podaril sa mi jeden zaujímavy kúsok :) každopádne,chcel by som Vás poprosiť len ciste technické vysvetlenie,ako može daný ukaz vzniknut :),kedže som "fotograf" uplny zaciatocnik(pokial to bude skutočne úplna hlúposť,tak sorry :oops: )
P.S.viem že tu je téma "Duch na fotke" ,rozhodol som sa však vytvoriť vlastnú tému,kedže by to nemalo byť nič podobne :wink:
P.P.S.Fotka neni skutočne nijak upravovaná,nikto v okoli nefajcil,ani som nefunel do objektivu,bolo uplne jasno,ziadna hmla,ani nic v okoli,z kade by mohla unikat para a na žiadnej inej fotke nič podobné nebolo.

Fotene starcekom Olympus C-350 ZOOM
Prílohy
Foto
Foto
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

najskor mas zad.bany objektiv
dudo64
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudo64 »

Nazdar,
nemyslim,lebo som robil aj ďalšie fotky a na žiadnej to nebolo.

P.S.Ja som vážne veril že sa to sem nepresunie :lol:

//GothaR: uz som unaveny, nechcelo sa mi to cele citat, videl som iba machulu na fotke a obvykly zaciatok pribehu (na inych fotkach to nebolo, este s fotakom len zacinam...). Zhodou okolnosti som preskocil to prve PS, snad ti to tu nevadi :)

//To Gothar: jasné,aj ta fotka svateho urcite robi svoje :D Fotil som cele namestie a toto je len jedna z mnohých.Takže ešte raz,fakt tam neočakavam ducha ani nič podobne :wink:

//GothaR: no aj ta socha...to hej :) Ale svojim sposobom, je to v tejto teme spravne, aspon budeme mat vysvetlenie tychto ukazov na jednom mieste, ak by sem niekto hodil podobnu fotku s tym, ze to musi byt duch.
Napísať odpoveď