Wifi problem

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
dado17
Medium Expert
Medium Expert

Wifi problem

Príspevok od používateľa dado17 »

Dobry vecer.
Prave som spojazdnil wifi siet doma. Na notebooku, na ktorom som aj konfiguroval wifi router(belkin) mi straaaasne dlho nacitava stranku-hocijaku. Na pc, kde som instaloval usb klienta, ide net v pohode. Na n95 mi ide tiez ta wifi ok. Ale na tom notebooku to ide strasne pomaly. Neviete niekto ako to odstranit? Moooc dakujem...
A stastne a vesele :P
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

DHCP ci pevne IPcky pouizvas??? Skus zmenit, resp. na pevno nastavit DNS servre na notebooku.
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FABi2 »

Hm a nemáš na notebooku zapnutý "power save mode"? Vtedy sa zvykne strácať ping a tým pádom ide kvalita pripojenia dole...

Skús pingovať AP-čko aký budeš mať ping. V DNS by to nemalo byť pokiaľ ich máš správne nastavené v AP a máš zapnuté DHCP...
dado17
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dado17 »

Mam dsl,takze na pevno nastavovat nemusim. A tym to nemoze byt,lebo na desktop-pc je to rovnako nastavene. Nemoze to byt tym,ze na notebooku som konfiguroval wifi router? Lebo odvtedy mi to ide pomaly...

//power save mode nie je aktivny.

//Pingmeter

Test zaznamenal 10 vrátených paketov z 10 všetkých paketov, čo predstavuje 0.00% packet loss.

Priemerný nameraný ping predstavoval 15 ms.

Takze asi ani tu nebude chyba :(

//autoeditácia príspevku ( 25 Dec 2008, 11:31 )
hodil som ip na zrychlenie odozvy, podla navodu Open DNS a teraz to frci lepsie ako predtym :) takze problem mozme povazovat z casti za vyrieseny, aj ked asi viem, co by nasledovalo, keby nastavim adresy DNS zase na automaticke :) nevadi. Stastne a vesele :P
Napísať odpoveď