nosooo napísal:pocuj a ty si nemal problemy s tym,ze ked si sa pripajal na nejaky server ze ta z neho vyhodilo?neni na to nejaky fix,abo co?bo mne to stale nejde spustit,cize zbytocne som si kupoval originalku,kedze som ju kupoval hlavne kvoli MP
ja tiez som kupoval hlavne kvoli MP a tiez mam problem sa pripojit, vcera som nastavoval router (otvaral porty, nastavoval DMZ) stale nic, myslel som, ze to poriesi ten patch ale nic, proste je to v....
//autoeditácia príspevku ( 25 Dec 2008, 11:29 )
jumper napísal:lutoval som ze hru takto posraly pre pc takze som si doprial na vianoce xboxa a gta4 uz je objednane takze cakam kedy to priiiide este si idem pondelok kuptit monitor nejaky full hd a si uzijem
ale podla mna je lepsie hrat klavesnica + mys, preto nemam rad konzoly aj ked ResidentEvil 5 to mozno zmeni
dobre,dajme tomu ale grafika je podla mna lepšia na konzole ...možte pisat že ma blbu grafiku na koznole ked to hrate na nejakej malej telke ...si to zahrajte na nejakej FullHD a uvidite čo to je pekna grafika
ale chapes Toy nejde vzdy len o rozlisenie a grafiku zase...nehovorim o tebe co tebe idu hry bez seknutia na PC ale 95 % ludi taky komp nema....ja mam sice aj PS3 aj pomerne nadupane PC ale hovorim o vetsine
Caute,
mam problem, mam original hru,mam aj ucet na games for windows,prelinkovany so social klubom ale ked v hre zapnem mobil a chcem sa pripojit na multiplayer mi vypise ze musim byt prihlaseny v games for windows,a ja som prihlaseny
neviete cim to moze byt?
PiDi napísal:Caute,
mam problem, mam original hru,mam aj ucet na games for windows,prelinkovany so social klubom ale ked v hre zapnem mobil a chcem sa pripojit na multiplayer mi vypise ze musim byt prihlaseny v games for windows,a ja som prihlaseny
neviete cim to moze byt?
no mozno si sa prihlasil na LIVE na ich stranke ,musis sa prihlasit v hre,teda musis mat online profil
DeJF napísal:dobre,dajme tomu ale grafika je podla mna lepšia na konzole ...možte pisat že ma blbu grafiku na koznole ked to hrate na nejakej malej telke ...si to zahrajte na nejakej FullHD a uvidite čo to je pekna grafika
na tiscali pisali, ze na defaultnych nastaveniach je GTA IV na PC uz krajsie a plnsie detailov...
ide vam ten aktualizator cestiny?
na gta4.cz pisali ze updates budu kazdy den ni mne pise ze bud mam aktualnu verziu alebo it´s not a valid GPU xml
Co s tym?
nemate to niekto kupene cez steam ??? len kupim, stihanem a hram ??? bo som dostal celkom slusny obnos penazi k nasmu materialnemu sviatku, tak uvazujem, ze by som si to kupil
Mrk napísal:nemate to niekto kupene cez steam ??? len kupim, stihanem a hram ??? bo som dostal celkom slusny obnos penazi k nasmu materialnemu sviatku, tak uvazujem, ze by som si to kupil
ak nemas kde vrazat peniaze tak si kup steam evrziu ktora stoji cca 1600SK krabicova stoji omnoho menej, cez steam sa oplati len ak ams kamosa v UK