Nezname nazvy na MB

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Rattata
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Nezname nazvy na MB

Príspevok od používateľa Rattata »

snopy napísal:tak toto mi napisal kamos co sa DOOST dotoho vyznaa :D tak touto cestou by som ta chcel pozdravit :D :D :D :D LOL :D

(Pise Snopyho kamos a spoluziak...)
tak chlapci moji mily... mate to tu niektory dost pomylene.....

Vstupy a výstupy:
1x IEEE1394a - FireWire (ano, je to daco ako USB, ale lepsie ako USB 2.0 bo nestracate kvalitu HD obrazua pod.... je to profi sfera... v ziadnom pripade nie Wi-Fi, tie antenky maju ist do sietovej karty !!!)
1x RJ45 (je to vstup pre siet, ak neviete ako to vyzera tak sa chodte pozriet na pevnu linku telefonnu , je to uplne rovnake)

Radiče diskov:
1x UltraDMA - radič pre IDE/PATA disky (spravne, kvoli tomu ze starsie dosky mali iny a vlastne radice, ale P-ATA je zastaraly a HDDcky uz su setky S-ATA / S-ATA2)
FireWire:
LSI L-FW3227 1394a - to bude asi chip ktorý zaobstaráva Firewire (tiez spravne... je to obsuha FireWare portu, maly chip na zakladnej doske, ktory sa stara o prenos udajov z tohoto portu)

Príslušenstvo:
UltraDMA 133/100/66 kabel - dátový kábel pre IDE/PATA disky (starsi datovy kabel pres tarsie disky)
Serial ATA napájací kábel - je to klasicky napajaci kabel (ale datovy nie zdrojovy)... klasicky datovy napajaci konektor pre S-ATA disky... strcis jedno o HDD a druhe do maticnej)
3 in 1 Q-connector - násada pre lahšie pripojenie Power, reset tlačítka, PC Speakeru a pod (spravne, patent od ASUSu, aby ste si pri napajani konektorov z celnej masky skrinky nepomylili kable, je to tam krasne popisane co kam ide...)
ASUS Q-Shield - kus plechu ktorý dáš dozadu ku konektorom na doske, aby nebolo vidno zozadu dnu (odborne nazyvany zaslepka.... je to kus plechu dodavany k maticnej... bo kazda doska ma ine vstupy a preto si kazdy vyrobca dava k vlastnej doske aj vlastnu zaslepku... aby vam zo zadu nebolo vidno priamo dnu a naopak aby ste nemali zakryty vystup zo zadnych USB...)

ak niecomu nerozumiete, ujo Google vam pomoze.. a ked tak mi napiste cez Snopyho
akoze teraz som sa fakt dobre nasmial....
snopy akoze respekt aj ja cem takehoto kamarata "co sa do toho DOOST vyzna"....
Radeon
Light Expert
Light Expert

Re: Nezname nazvy na MB

Príspevok od používateľa Radeon »

snopy napísal:Serial ATA napájací kábel - je to klasicky napajaci kabel (ale datovy nie zdrojovy)... klasicky datovy napajaci konektor pre S-ATA disky... strcis jedno o HDD a druhe do maticnej)
Okej tak aký je tu rozdiel:
Serial ATA káble
Serial ATA napájací kábel

Nebude to tak že to prvé je dátový kábel a to druhé redukcia z Molex na Sata power ;)

A čo sa týka toho že RJ-45 je rovnaký ako telefóny, tak k tomu sa nevyjadrujem... Ako písal Šu-Do RJ-45 je kus väčší :P
Napísať odpoveď