repro 5.1

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Pajtaš
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

repro 5.1

Príspevok od používateľa Pajtaš »

caute....
mam jeden problem...zapojil som vsetko ako som mal..este mi aj na doske pisu ze mam 5.1 kanal...neviem kde je problem...ako mam na doske iba tri vystupy ale tam mi aj pise ze stredne repro, predne repro, zadne repro....takze uz netusim ci to treba desi vo windowse nastavit alebo co....mam zvukovu kartu integrovanu...sigmaTel
tu je doska:

http://www.intel.com/cd/products/servic ... 308472.htm

tu je repro:

http://www.alza.sk/reproduktory-genius- ... d70808.htm

neviem ci som to dobre rozpisal....
dik
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Re: repro 5.1

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

Pajtaš napísal:caute....
mam jeden problem...zapojil som vsetko ako som mal..este mi aj na doske pisu ze mam 5.1 kanal...neviem kde je problem...ako mam na doske iba tri vystupy ale tam mi aj pise ze stredne repro, predne repro, zadne repro....takze uz netusim ci to treba desi vo windowse nastavit alebo co....mam zvukovu kartu integrovanu...sigmaTel
tu je doska:

http://www.intel.com/cd/products/servic ... 308472.htm

tu je repro:

http://www.alza.sk/reproduktory-genius- ... d70808.htm

neviem ci som to dobre rozpisal....
dik
za prve chlapce 1500w ani za svet to nebude mat max tak 10W a to mozno aj navsujem a treba to popripajat len do zelenej dierky a potom si dat ovladaci panell/ zvuk / najdes zvukovku nastvenie/ a tam vyberies kolko reprier je pripojenych
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

Dj-XxX napísal:za prve chlapce 1500w ani za svet to nebude mat max tak 10W a to mozno aj navsujem a treba to popripajat len do zelenej dierky a potom si dat ovladaci panell/ zvuk / najdes zvukovku nastvenie/ a tam vyberies kolko reprier je pripojenych
ale pocuj ked zapojim len do zelenej dierky tak mi pojdu iba predne-lavy,pravy....dostal som ku tomu 3kable kde je na kazdom kabli jeden jack...a ten jack sa rozdeluje potom na 2cinche na pripojenie do subwoofera, takze musim si myslim zapojit vsetky tie kable aby to slo ako ma........aj ked som to nastavil uz na 5.1, tak ked som dal test slo vsetko... a ked zapnem daky prehravac nejde to ako ma...cize idu iba predne-lavy, pravy
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

dak mi nahot foto neviem ako to je urobene
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

nj zapojit musis vsetky tri , tak ale priestorovy zvuk ti pojde len pri 5.1 filmoch , pri hudbe a obycajnych DivX filmoch nie iba predne dva a center,sub
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

PAuLi3 napísal:nj zapojit musis vsetky tri , tak ale priestorovy zvuk ti pojde len pri 5.1 filmoch , pri hudbe a obycajnych DivX filmoch nie iba predne dva a center,sub
ked ma xp tak mu pojde 5.1 zvuk aj keby hral solitare......aspon ja som to tak mal s tou zvukovkou...vo viste treba nastavit vyplnenie reproduktorov a kazdy stereo zvuk sa mu zmeni na 5.1
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Pajtaš napísal:...
Zapojene musis mat vsetky 3 konektory.Ak ti v testoch bezi 5.1 a v niektorych prehravacoch len stereo,tak to moze byt nastaveniami samotneho softveru.Popr.by som skusil reinstal ovladaca zvukovej karty-instalacia najnovsieho.
Padawan napísal:ked ma xp tak mu pojde 5.1 zvuk aj keby hral solitare......aspon ja som to tak mal s tou zvukovkou...vo viste treba nastavit vyplnenie reproduktorov a kazdy stereo zvuk sa mu zmeni na 5.1
To nie je pravda.To ze ti hraju vsetky repraky,neznamena,ze mas zvuk 5.1(priestorovy).Hra ti to normalne stereo,ibaze v 4 reproduktoroch.
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

no pri filmoch to frci v pohode...hry, prehravace idu zle..iba tie predne...skusil som dat vyplnenie reproduktorov....slo vsetko (center,predne,zadne) okrem subwooferu....co mam spravit aby uz konecne frcal aj ten subwoofer?? lebo bez neho to sa neda ani pocuvat...
PAuLi3 napísal:nj zapojit musis vsetky tri , tak ale priestorovy zvuk ti pojde len pri 5.1 filmoch , pri hudbe a obycajnych DivX filmoch nie iba predne dva a center,sub
no predne mi sli..ale ako pises ze by mal ist aj center, sub to praveze nejde...
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

dudo02 napísal:To nie je pravda.To ze ti hraju vsetky repraky,neznamena,ze mas zvuk 5.1(priestorovy).Hra ti to normalne stereo,ibaze v 4 reproduktoroch.
vsak nie ved vravim ze virtualny surround....zo sterea asi tazko dostanes 5.1.....len sa ten zvuk prehrava vo vsetkych.......
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Nj-asi som ta zle pochopil :) .
Napísať odpoveď