Cakam vase navrhy ako by som najlepsie skopiroval udaje zo stareho disku na novy,mam totiz objednany pc ktory ale dva roky nemozem otvorit lebo mi padne zaruka.Ale to co mam na starom disku jednoznacne potrebujem mat aj na novom.Ako by sa to dalo spravit?Mam len jeden monitor....
...na stary pc zaruka uz neni
najlepsie je potom prepojit, ak nemas doma siet, 2 PC krizenym sietovym kablom, je to asi najrychlejsi prenos, monitor tolko prepnes, myslim si ze sa neoplati kupovat na tuto jednu operaciu externy box
napr. http://www.alza.sk/kabel-utp-patch-krizeny-d47779.htm , radsej skus zohnat kusok kablu, 2 koncovky, niekoho kto ma lisovacie klieste, mas to lacnejsie, alebo ak mas nepotrebny kabel, na tu chvilu letovackou prekriz zily, daj pozor na skrat, pozri prilohu
mmv38 napísal:krbik13 pisal, ze ma len jeden monitor v prvom prispevku
A kde je problem? Ved ja som odpovedal, ze to nie je problem!!! Aj za jazdy ho moze prepajat a nic sa nedeje, ked to potrebuje. Monitor nema absolutne ziadny vplyv na moznost ci nemoznost prenosu dat. Na co sa pytal, na to som odpovedal.
sprav to cez ten sietovy kabel a tak ze nastartujes stary pc aj s monitorom, tam nastavis to co chces skopirovat na zdielanie, napr celu particiu disku (cele c alebo d) nastavis ip adresu napr na 192.168.0.2 a odpojis monitor. Ten teraz napojis na novy pc, nasledne zmenic ip na 192.168.0.1 (opat priklad, hlavne aby boli z toho isteho rozsahu, a nezabudni masku, staci stlacit vzdy pir napisani posledneho cisla IP tab a kurzor skoci o riadok nizsie a samo sa vyplni to policko s maskou). Teraz skontroluj ci si zapojil sietovy kabel do oboch pc. No a teraz staci ak otvoris hociake okno, napr tento pocitac, a do adresoveho riadku hore napis ip toho stareho pc cize 192.168.0.2, a objavi sa ti v okne ten zdielany disk alebo priecinok. Staci teraz uz len kopirovat a je to (ctrl+c a ctrl+v)