Duch na fotke

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...

Co si o tom myslite?

Na take veci neverim
118
64%
Na take veci neverim, ale asi zacnem
14
8%
Verim tomu
51
28%

Celkom hlasov: 183

Stoporko
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

niekedy sa také niečo stane aj mne... stačí aby bolo chladno a skondenzuje ti para v objektíve (je tovrený SÚSTAVOU šošoviek a medzi nimi môžu pri starých vzniknúť mikroskopické medzery) a máš "ducha." Takisto sa mi stalo na dovolenke v grécku špinka na objektíve, ktorá sa neprejavila na bežnách fotkách, no pri záberoch oblohy a veľkých jednofarebných plôch tam bolo "ufo" v strede fotky :)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Zarosit sa ti nemusi len ta cast objektivu, ktora je odkryta, ale aj dnuka lebo sosoviek je vela. Asi si to neupravoval, lebo:

Orientation of image: 1
File change date and time: 0000:00:00 00:00:00
Image description: OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Image input equipment manufacturer: OLYMPUS CORPORATION
Image input equipment model: X250,D560Z,C350Z
Software used: v774-74
Exposure time: 0,0333333
F number: 3,1
Exposure program: 2
ISO speed rating: 128
Exposure bias: 0
Maximum lens aperture: 3,3
Metering mode: 5
Light source: 0
Flash: 25
Lens focal length: 5,8
Custom rendered: 0
Exposure mode: 0
White balance: 0
Digital zoom ratio: 0
Scene capture type: 0
Gain control: 1
Contrast: 0
Saturation: 0
Sharpness: 0
dudo64
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudo64 »

Jj,tak nakoniec by to sedelo na jednu z dvoch hypotéz ktoré som predpokladal :) ,tak dik za potvrdenie.
holenda
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa holenda »

a co poviete na tuto fotku? do prilohy sa mi nedala vlozit tak posielam link, kde som ju uploadoval:
///obrazky pridavajte do priloh
///keby to fungovalo tak by som aj pridal, radsej si rieste aby vam tu fungovali veci normalne a nemazte linky...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

holenda.. a čo s ňou? Priznám sa, že po kliknutí na obrázok som čakal, že po pár sekundách vyskočí nejaká príšera.. ale potom som si uvedomil, že to je jpg.. :)

Povedal by som, že zadrbaný objektív? :)
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

brm napísal:holenda.. a čo s ňou? Priznám sa, že po kliknutí na obrázok som čakal, že po pár sekundách vyskočí nejaká príšera.. ale potom som si uvedomil, že to je jpg.. :)

Povedal by som, že zadrbaný objektív? :)
to napravo zad.bany objektiv ? hmm, tato fotka posledna je dost "namotavajuca" . este aj tak snehova vlocka je v popredi a to dievca v pozadi...
holenda
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa holenda »

no a svanda je ze to bolo fotene prednedavnom a nepochybujem o autenticite... no cakam na vyjadrenia ostatnych co si o tom myslia...
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

To duchovia su uz aj na SR ?? :lol: Jednoznacne na take neverim lebo to su len ocne klamy a vsetky tie srandy kym sa mi duch neozve alebo neukaze nazivo(i ked je vraj mrtvy) tak neverim :)
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

holenda napísal:no a svanda je ze to bolo fotene prednedavnom a nepochybujem o autenticite... no cakam na vyjadrenia ostatnych co si o tom myslia...
Aj slepy vidi ze je to tam pridane v niakom programe + ta holka ma asi vrh tej tasticky prilepeny u ruku :D
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

dalsi podvrh, verim na duchov(osobna skusenost) aj na fotke moze byt, ale taktiez verim na podvodnikov (osobne skusenosti) :D
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

ja som nedavno fotil kamrata a skoro som sa pokakal ked som sa pozrel na to co som odfotil nech sa paci vobec to nieje upravovane tak ako som to odfotil tak to tu je co si mam o tom mysliet ? a nebolo to tak davno po ocovej smrti :cry:
Prílohy
ffff.jpg
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Mathews napísal:ja som nedavno fotil kamrata a skoro som sa pokakal ked som sa pozrel na to co som odfotil nech sa paci vobec to nieje upravovane tak ako som to odfotil tak to tu je co si mam o tom mysliet ? a nebolo to tak davno po ocovej smrti :cry:
Čo je na tom ? To si sa pos*al z dymu ?:D
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

SKORO nie uz :D som sa troska zlakol no :D ale ta tvar uff heh
ja to nebyl
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ja to nebyl »

prosim vas tu prvu foto co je tu od 2007 si zvacsite na maximum ked sa to spravi a pozriete sa tam kam ukazuje je tam cely clovek s limcom bundov a so svieckou ktora je tiez z dymu pred nim FAKE !
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

ja tomu prave preto verim , cloveka by bolo vidiet zretelnejsie nemyslis ? btw. co vravite na toto ?? :D http://www.aktuality.sk/koktejl/pikosky ... tili-ducha :cry:
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

RoQa napísal:ja tomu prave preto verim , cloveka by bolo vidiet zretelnejsie nemyslis ? btw. co vravite na toto ?? :D http://www.aktuality.sk/koktejl/pikosky ... tili-ducha :cry:
Keď by to bolo vo väčšom rozlíšení, tak by som ti mohol poukázať na body dokazujúze že je to fake, takto len suché konštatovanie...
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Mateq napísal:Keď by to bolo vo väčšom rozlíšení, tak by som ti mohol poukázať na body dokazujúze že je to fake, takto len suché konštatovanie...
http://www.richardwiseman.com/hauntings ... Castle.jpg
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

Runes napísal:pystek neda mi to reagoval som nateba v SS ale heh co natom ze mas lcd za 8 litrov ja mam lcd zadarmo od otca z roboty a jak to pekne vidim :-)
v prilohe zosvetlena tvoja fotka a obtiahnuta silueta celeho tela

tu anonimitu som ti vysvetlil v SS ale vseci hadam chapali ze som mal na mysli v komentari ku karme napisat dovod a nick a ja s mojim kamosom no :-) veru musime :-D ale aby sme rozoznali profi falzifikat. lebo toto mas pravdu neni falzifikat toto je dost ubohy podvrh to sa ani falzifikatom neda nazvat.To uz vacsi falzifikat su peniaze z monopoly hadam tie by mi predavacka skor zobrala ako daky fotograf tuto fotku. Inak starsne sa mi lubia takyto ludia ako ty ktori nevedia priznat porazku a podobne, najradsej ma mked pridu na jeden nemenovany velky chat na SVK a zacnu tam provokovat ja sa nanich bavim a oni po 5 minutach odchadzaju z rovnakymi reakciami len su troska vulgarnejsi :-)
runes ano vidim mu tam golier vetrovky poriadne nasiroko ropnuty
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

RoQa napísal:ja tomu prave preto verim , cloveka by bolo vidiet zretelnejsie nemyslis ? btw. co vravite na toto ?? :D http://www.aktuality.sk/koktejl/pikosky ... tili-ducha :cry:
Všimni si uhol, pod akým je ten otvor, resp. okno, sfotené na veľkej fotke a potom na tom zväčšenom výseku.. Je to iný uhol, inak sfotené, jednoznačne je to FAKE. A nikto ma nepresvedčí, že nie. A na tom veľkom obrázku to niekto dorobil, to Ti vo Photoshope spravím aj ja a odborníci si môžu hovoriť čo len chcú.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Mathews napísal:ja som nedavno fotil kamrata a skoro som sa pokakal ked som sa pozrel na to co som odfotil nech sa paci vobec to nieje upravovane tak ako som to odfotil tak to tu je co si mam o tom mysliet ? a nebolo to tak davno po ocovej smrti :cry:
Nie je to upravovane?

Orientation of image: 1
File change date and time: 2008:11:10 23:36:13
Software used: Adobe Photoshop CS2 Windows
Napísať odpoveď