Potrebujem to cim skor.......dakujem za akukolvek snahu o pomoc.
Hra v C++
-
neutronmind
Expert
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
V skole sme robili nieco ako jednoduchu kalkucku na scitanie a odcitanie, alebo piškvorky 3X3. Tak nieco mozno na tejto alebo trochu vyssej urovni. Mohlo by to byt aj pexeso... to mam naprogramovane v Delphi keby to pomohlo.
//autoeditácia príspevku ( 26 Dec 2008, 23:48 )
Som ochotna hru zaplatit...samozrejme s nejakou studentskou zlavou
//autoeditácia príspevku ( 26 Dec 2008, 23:48 )
Som ochotna hru zaplatit...samozrejme s nejakou studentskou zlavou
-
existpierre
Medium Star
http://disk.jabbim.cz/existpierre@jabbi ... kvorky.zip
tu som robil piskorky je to trosku chaosne napisane, ale hadam sa da z toho vysomarit, sak kukni... momentalne pracujem na piskorkach robenych v OOP, uz to mam v podstate hotove len musim doriesit jeden velky bug a to je ze mi zarata v istej situacii jednu, ktoru zaratat nemusi
ale toto ide dobre. Mozes si nastavit lubovolnu velkost pola (teda max 26, aby to nebolo priliz velke) aj na kolko sa bude hrat
je to v priecinku hra piskorky, a su tam aj riesene samostatne diagonaly a tak, takze tam by sa to dalo lahsie pochopit...
tu som robil piskorky je to trosku chaosne napisane, ale hadam sa da z toho vysomarit, sak kukni... momentalne pracujem na piskorkach robenych v OOP, uz to mam v podstate hotove len musim doriesit jeden velky bug a to je ze mi zarata v istej situacii jednu, ktoru zaratat nemusi
je to v priecinku hra piskorky, a su tam aj riesene samostatne diagonaly a tak, takze tam by sa to dalo lahsie pochopit...
-
audiotrack
VIP
ja som zase musel pozreť zdroják aby som pochopil ako sa to ovláda. Keď má označovanie x-ovej osi velkými písmenami, neviem prečo vstup bere malé písmena, ani som nechápal že keď napísalo že x: čo mám zadať
(som myslel ako ťah pre hráča x, nie ako x-ovú os, tak som zadával B1, b1, 1B ale aj 1 alebo B...)
-
addictor
Medium Star
jj presne aj ja som toto robil... si to mohol dat rovno ako suradnice... a tie znaky abecedy zadavat cez toupper, aby bralo aj male aj velke pismena...audiotrack napísal:ja som zase musel pozreť zdroják aby som pochopil ako sa to ovláda. Keď má označovanie x-ovej osi velkými písmenami, neviem prečo vstup bere malé písmena, ani som nechápal že keď napísalo že x: čo mám zadať(som myslel ako ťah pre hráča x, nie ako x-ovú os, tak som zadával B1, b1, 1B ale aj 1 alebo B...)
-
existpierre
Medium Star
-
addictor
Medium Star
fuuu.. to si ja uz nepamatam, ale najprv som prichadzal systemom pokus-omyl na to, ako sa ovladaju tie suradnice... takze je mozne, ze tam nieco zblblo...existpierre napísal:nj ten kod je neprehladny, myslel som ze som to tam uz odstranil, ..zacinal som s tym... ofc to co robim s OOP je tam opravene, resp, inak a efektivnejsie napisane, ... ale mohol by si sem alebo SS napisat, presny postup ako si k tej chybe dosiel ? dik
BTW: napadlo mi, ze si nakodim aj ja piskvorky... ale iba v Ccku, bo z OOP viem ako tak Javu, no som ju hodne dlho nevidel, tak by som si ju musel obnovit a to sa mi nechce.... no ale s5 k veci... aky algoritmus si pouzival na zistovanie, ci uz niekto nevyhral...? si kontroloval uhlopriecky, riadkky a stlpce iba od posledneho pridaneho znaku, alebo celu hraciu plochu...? Nechcelo sa mi luskat tvojim zdrojakom a navyse som ani nechcel, bo som to chcel kodit podla seba..
-
existpierre
Medium Star
ked si zoberes pole po suradniciach X.Y vsimnes si spravanie cisel... robil som to tak ze som to rozdelil na riadky, stlpce a na diagonaly. myslim ze je tam aj program na vykreslenie pola s cislami. a tam v komentoch mas popisanu kadu diagonalu... vsimaj si tie cykly, v tych priecinkoch som robil aj testovanie diagonal zvlast