POMOC s ICQ smajlovia

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
CHoBoT
Star
Star

POMOC s ICQ smajlovia

Príspevok od používateľa CHoBoT »

caute pls neviete aky typ suboru su smajlovia? chcel som si dat na icq niakych co sa pohybuju a stale su taky zaseuknuty nevietie co stym alebo cim sa daju dat tam smajlova niaky program alebo nieco dakujem :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ICQ.. ICQ klient, alebo miranda qip ?
su v GIFku.. teda aspon u mna.. (miranda)
CHoBoT
Star
Star

Šu-Do napísal:ICQ.. ICQ klient, alebo miranda qip ?
su v GIFku.. teda aspon u mna.. (miranda)
icq 6.5 ma tam aj moznost ze spravit si vlastne ale to je na ... chcem pohyblive a nejde mi to tam dat napr chcel som tieto z hojka :oops:

na tej mirande si kludne mozes pridat taketo obrazky a budu sa ti hybat?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

CHoBoT napísal:na tej mirande si kludne mozes pridat taketo obrazky a budu sa ti hybat?
jop.. mozes si dat obycajne gifko, neviem ci musi byt v urcitych velikostiach a budu sa hybat.. je tam jeden subor ktory ked si poprepisujes.. napises nazov gif suboru a k nemu priradis znakovu kombinaciu napr. :P alebo pod. tak potom sa ti tak zobrazi ak niekto taky znak napise tebe alebo ty tomu komu pises
CHoBoT
Star
Star

Šu-Do napísal:jop.. mozes si dat obycajne gifko, neviem ci musi byt v urcitych velikostiach a budu sa hybat.. je tam jeden subor ktory ked si poprepisujes.. napises nazov gif suboru a k nemu priradis znakovu kombinaciu napr. :P alebo pod. tak potom sa ti tak zobrazi ak niekto taky znak napise tebe alebo ty tomu komu pises
hmm a zobrazi sa aj tomu co mu to pride?alebo tomu sa nic nezobrazi? asi si to idem stiahnut :D a ked niekto ma icq a tam idu posielat vsetky obrazky tka ked s mirandi poslem tak sa musi yobrayit ako ho poslem ne?

no nic uz som tu mirandu vymazal aj :D
Napísať odpoveď