nie mam to kupovane postupnefilip102 napísal:To si kupoval Valve Complete pack? Chcel som to aj ja zobrať len nejak neviem či by som to stiahol za rok...
Ktoru hru (by) ste si kupili?
kupene::: Shopping Centre Tycoon | Battlestrike:Call to victory | Americas Secret Operations | Emergency 3 | Sacred Gold | Ford Street Racing | Hard Truck Tycoon | Empire Earth + datadisk | Lotus Chalenge | Terrorist Takedown: Conflict in mogadishu | Flyboys squadrons | Stalingrad | 1.svetova valka | IL2 Sturmovik | CRC 2005 | Conflict:Vietnam | NFS Road chalenge
platim: ziadne
planujem kupit: uz radsej ziadnu hru
platim: ziadne
planujem kupit: uz radsej ziadnu hru
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
kupene:
Bad Boys II - co bola celkom dobra kupa lebo ma to bavilo a presiel som to par krat
The Hulk - na wareze som to zhanala dlho a volako sa mi to nepodarilo tak som to nakoneic kupil niekde v Tescu a do teraz som to presiel nespocetne vela krat
a posledne co som uz dlho planoval a konecne po pol roku od vydania som si objednal Devil May Cry 4 CZ...v PGS maju januarovu akciu so super zlavami...ja som dostal DMC4CZ za 840sk co je nieco okolo 5 kil menej ako inde
...
planujem:
Devil May Cry 3 SE
[Januárový výpredaj hier na ProGamingShop.sk]
Bad Boys II - co bola celkom dobra kupa lebo ma to bavilo a presiel som to par krat
The Hulk - na wareze som to zhanala dlho a volako sa mi to nepodarilo tak som to nakoneic kupil niekde v Tescu a do teraz som to presiel nespocetne vela krat
a posledne co som uz dlho planoval a konecne po pol roku od vydania som si objednal Devil May Cry 4 CZ...v PGS maju januarovu akciu so super zlavami...ja som dostal DMC4CZ za 840sk co je nieco okolo 5 kil menej ako inde
planujem:
Devil May Cry 3 SE
[Januárový výpredaj hier na ProGamingShop.sk]
-
Royalflush
Guru wannabe
No tak zatial kupene iba tieto hry:Eragon, The Hell in Vietnam, The Heat of War, Redneck Kentucky, Funny Racer, RPM Tuning, Dungeon Siege Legends of Aranna.Hry v podstate v dnesnej "internetovej"dobe uz nekupujem, lebo na nete je skor ako v obchode
, ale kupoval som ked som este nemal net, ale teraz podporujem warez 
-
Daggertail
Light Professional
tak cod2 uz mam od vianocDaggertail napísal:Kupene: GTA4, COD 4, splinter cell:chaos theory, world in conflict, crysis, prince of persia: warrior within
ku grafike: neverwinter nights 2
planujem kupit: COD 2, Mafia 2
//![]()
nasiel som si post asi 3 strany dozadu,no neva aj tak mam odvtedy nove gta4
Povodny zoznam doplneny o tieto tituly (niektore uz su starsie, ale chybali v zozname
)
Dead Space
Fallout 3
World of Goo
Half Life
HL: Opposing Force
HL: Blue Shift
Left 4 Dead
Mirror's Edge
NFS: Most Wanted
Fahrenheit
Homeworld 2
Dead Space
Fallout 3
World of Goo
Half Life
HL: Opposing Force
HL: Blue Shift
Left 4 Dead
Mirror's Edge
NFS: Most Wanted
Fahrenheit
Homeworld 2
-
NuSuey
Professional
nuz uz som si pridal do svojej zbierky :
Stacraft: Anthology (SC +BC)
Warcraft 2 ( oldies !)
Warcraft 3
Warcraft 3: Frozen Throne
Diablo 1
mnamky!
a samozrejme som si to vsetko prepojil na battle.net account, cize si cez neho mozem z netu vsetky tie stiahnut (v pripade ak nebudem mat medium po ruke)
Stacraft: Anthology (SC +BC)
Warcraft 2 ( oldies !)
Warcraft 3
Warcraft 3: Frozen Throne
Diablo 1
mnamky!
a samozrejme som si to vsetko prepojil na battle.net account, cize si cez neho mozem z netu vsetky tie stiahnut (v pripade ak nebudem mat medium po ruke)