Clint Eastwood reziser a zaroven aj herec mno proste zaruka kvality...
9/10
//dalsi film na ktory si cerim zuby je Curious Case of Benjamin Button, The
znova to iste.. ten vlak chodil na cervenu, predsa dpc musi niekto to monitorovat.. skor mi to pripadalo ako film pre vymlete hlavy, ktorych nezaujima nic len ako niekto niekomu buchne do hlavy tĺčik.. ale jo.. vsak mali podplatenu policiu, nikto po nicom nepatral, az na toho fotografa a jeho snubenku a nechtiac sa tam zaplietol aj ich kamos... predpokladam, ze to bude mat pokracovanie, ani poriadne nevysvetlili co su tie priserky zac a ze preco mal ten vodic taku silu.. bolo to planovane tak, ze ten fotograf mal byt ten nastupca, v podstate mal aj take divne sny..
Vyborny film tiez dakujem ze ste to spomenuli milujem taketo filmy , ziadna moc velka romantika , cely dej ma svoj zmysel , este mam rad ked je tam aj nejaky vypravac a ako sa dej postupne rozuzluje a nakoniec famozny zaver ktory sa zvrtne absolutne a ukaze ti ako to vsetko v skutocnosti jeHulkm napísal:ako vacsina ludi co bola v teme Boj o najlepsi film, si neico dobre z tade vybrali, tak ja som ako po prvom siahol po [The Prestige/Dokonalý trik]...velmi dobry kusok. herecke duo nemalo chybu a ten koneic bol tiez perfektny...trochu mi robilo problemy na zaciatku vnimat kto je kto a hlavne kde sa to rpave nachadza v pribehu kedze to tak skakalo ale zvikol som si a potom sami to zacalo aj pacit...