GTA 4
GTA IV Problem
Cawte, mam taký problem. Nainštaloval som GTA IV (zostavu mam tak na medium detaily). Crackol som a zapol..hral som asi 5 min. a potom to začalo pravidelne sekať po 5 sekundách. Myslel som že to bude tou verziou tak som si zohnal originalku a normalne aktivoval cd-key...a seka to STALE. PLS POMOZTE.
A ešte jedna vec mohol by isť MP aj z cracknutej verzie ?
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: GTA IV Problem
Hmm uplne mi seka GTA4 co mam robyt.?Majooo15 napísal:Cawte, mam taký problem. Nainštaloval som GTA IV (zostavu mam tak na medium detaily). Crackol som a zapol..hral som asi 5 min. a potom to začalo pravidelne sekať po 5 sekundách. Myslel som že to bude tou verziou tak som si zohnal originalku a normalne aktivoval cd-key...a seka to STALE. PLS POMOZTE.
-
cruncher007
Amateur
-
Andrew007
Guru wannabe
Thek_SVK..Mas pravdu ale nebolo by jednoduchsie hned ceknut zostavu ake je good tak potom brat mensie vecy ktore mozu sposobit problem.?Thek_SVK napísal:ak ti to prvych 5 minut nerobilo tak v zostave nie je problem, naozaj ma nic nenapada,skus pozriet procesy, hodit antivir, posprtat sa v nastaveniach, pripadne reinstall
-
DAMON88
Professional
cruncher007 napisal:
prosimvas ako zadam cheaty do GTA 4? chcem ich skusit ale stlacim aj na mobile 2 krat klavesu nahoru a sa my tam obiavy len niake menu a tam pisane o zmene hraca atd a nefunguje my to zadat aj ked stlacam cisla Sad
sak proste stlacis 2x sipku hore alebo ju stlacaj dovtedy kym nebudes moct davat cisla
prosimvas ako zadam cheaty do GTA 4? chcem ich skusit ale stlacim aj na mobile 2 krat klavesu nahoru a sa my tam obiavy len niake menu a tam pisane o zmene hraca atd a nefunguje my to zadat aj ked stlacam cisla Sad
sak proste stlacis 2x sipku hore alebo ju stlacaj dovtedy kym nebudes moct davat cisla
nie nepojde ti to, spoluziak ma v podstate identicku zostavu, ja tiez len mam slabsiu grafu a nejde nam to obom, bude ti to riadne sekat a okrem toho ty bude chybat vacsina textur, neoplati sa ti to instalovatamateur napísal:zdravim
chcel by som sa spytat či by GTA 4 šlo na tomto PC:(min konfiguracia mno možno že by šlo)
AMD Athlon 3000+(2,0ghz)
512mb ram
gainward 6600 gt 128 mb
teoreticky na minime by to ist malo ale mna zaujima ci to niekto ma odskusane na pribliznej zostave....thx moc
edit/ pripadne keby som tam dal 2x1gb ram....slo by to?
-
Šu-Do
Redeemer
amateur napísal:zdravim
chcel by som sa spytat či by GTA 4 šlo na tomto PC:(min konfiguracia mno možno že by šlo)
AMD Athlon 3000+(2,0ghz)
512mb ram
gainward 6600 gt 128 mb
teoreticky na minime by to ist malo ale mna zaujima ci to niekto ma odskusane na pribliznej zostave....thx moc
edit/ pripadne keby som tam dal 2x1gb ram....slo by to?
keby som to sam osobne nevyskusal na Q6600, 4GB ram, 7600GS 256mb, pod XP SP3 tak by som ti to zhltol.. lenze som to skusal na minimalnych moznych detailoch a rozliseni.. toto mi vyplul benchmarkBeybo napísal:Podla mna blbost... pretoze ja som mal o vela slabsi pc vo vsetkych ohladoch a islo mi to a any to nesekalo!
ok to by bolo fajn.. lenze.. na 7600GS sa nedaju dat novsie ovladace ako rada 178 tusim.. 180 a vyssie nejdu pretoze su uz na karty 8 rady +.. skusal som.. problem je v tom, ze nesvietia mi svetla, seka to, nemam radar, nic nepise, vidim len svet bez HUDu... ak chces mrknut video ako to ide.. mozes stiahnut ODTIALTO (21mb) (fps je bez zrazu.. na quade mi to nahravalo bez straty na fps, ale fps tak 15-25 -.-) moj gameplayStatistics
Average FPS: 21.00
Duration: 37.72 sec
CPU Usage: 42%
System memory usage: 43%
Video memory usage: 90%
Graphics Settings
Video Mode: 800 x 600 (60 Hz)
Texture Quality: Low
Render Quality: Low
View Distance: 1
Detail Distance: 1
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 7600 GS
Video Driver version: 178.24
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
File ID: benchmark.cli
+ ak chcem "svetla".. mozem si dat 1024*768 na 85Hz.. mam svetla.. ale vsade kde je svetlo, je len modra textura a to nepisem o tom, ako rapidne klesne fps na 8
// vodu tiez nevidim
mozno ta zaujme benchmark s render quality na medium
mozno je to kvoli ovladacom, mozno kvoli CPU, alebo kvoli samotnej VGA, preto take fps, a este view distance na 17 ako tak pozeramStatistics
Average FPS: 10.61
Duration: 27.04 sec
CPU Usage: 55%
System memory usage: 45%
Video memory usage: 93%
Graphics Settings
Video Mode: 800 x 600 (85 Hz)
Texture Quality: Low
Render Quality: Medium
View Distance: 17
Detail Distance: 1
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 7600 GS
Video Driver version: 93.71
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
File ID: benchmark.cli
-
tonek
Darca
diki chlapi moc všetkým...čiže asi si kupim novy komp alebo seriem na GTA 4
. A teraz opat otazka : (minimalna konfiguracia je niečo ine ako real) : na akej zostave(staci procak, ram, vga) to bude slapat aby som mal detaily aspon na strede a dalo sa to hrat??
bude stačit napr. AMD Athlon volajaky x2 4200+, 2x2gb ram, VGA radeon 3850 hd ?
bude stačit napr. AMD Athlon volajaky x2 4200+, 2x2gb ram, VGA radeon 3850 hd ?
-
Hellboy248
Guru wannabe