radu ani necakam.. iba nazory.. a ked sme uz pritom ja som sa snou uz jeden krat rozisiel preto lebo mi klamala ze si snim nepise.. ale navine je ona, ja a este aj on.. chlapca vybavim ja, ju skusim vybavit, a ja som uz na vsetko prisiel, kvoli comu sa zrutil nas vztah
PS: vsetci ste super, pomohli ste mi!
som rad ze si na to prisiel.. ak "vybavis" chalana s tym ze dufas ze sa to zmeni, tak ...dufaj dalej. musela by sa zmenit ona. inak pride dalsi chalan, a spravi to iste. Na neho by som sa teraz nezameriaval, lebo ako vies, prilezitost robi zlodeja.. ale to ho zasa neosppravedlnuje, aby nedostal priucku
no ten cas ma se*e najviac.. ale uz som konecne prisiel nato co chybalo nasemu vztahu a este sa snou pokusim porozpravat.. prisiel som nato pri kukani prvych casti Step By Step :D dobre co?:D
tvrdas napísal:no ten cas ma se*e najviac.. ale uz som konecne prisiel nato co chybalo nasemu vztahu a este sa snou pokusim porozpravat.. prisiel som nato pri kukani prvych casti Step By Step :D dobre co?:D
no vlastne o to, ze tam bola ta dovera a laska a vsetko si hned vyjasnili.. u nas je to len ta laska.. preto sa snou musim porozpravat lebo to ze sme sa rozisli je chyba obydvoch lebo jej ked sa nieco nepacilo tak drzala hubu..
//autoeditácia príspevku ( 30 Dec 2008, 21:56 )
porozpraval som sa... ale ona moju lasku stale odmieta.. ze sa chce sama postavit na vlastne nohy..
Niekedy sa neni dobre vtierat tym sa pokazi toho viac padlo tu ze ma ineho je vysoko pravdepodobne ze ma ineho neuraz sa mas 16 on 18 keby to bolo naopak poveiem ze je to truba ktora nevie co chce zmier sa s tym a hladaj si nejaku novinku. Tu si myslim nemas sancu. By the way a mna jedna zensaka nechala preto ze mam jebaky po xichte
Death 69 napísal:Niekedy sa neni dobre vtierat tym sa pokazi toho viac padlo tu ze ma ineho je vysoko pravdepodobne ze ma ineho neuraz sa mas 16 on 18 keby to bolo naopak poveiem ze je to truba ktora nevie co chce zmier sa s tym a hladaj si nejaku novinku. Tu si myslim nemas sancu. By the way a mna jedna zensaka nechala preto ze mam jebaky po xichte
vsak aj fyzicka krasa je troska dolezita ...ale zas laska hory prenasa
Haslerka napísal:vsak aj fyzicka krasa je troska dolezita ...ale zas laska hory prenasa
Tha jasne ale mam tri pupaky na xichte a povie ze "ja s tebou nechcem chodt lebo mas jebaky a bojim sa ze ich od teba dostanem" je to normalne??? ja si myslim ze nie
//autoeditácia príspevku ( 31 Dec 2008, 11:32 )
Haslerka napísal:vsak aj fyzicka krasa je troska dolezita ...ale zas laska hory prenasa
Tha jasne ale mam tri pupaky na xichte a povie ze "ja s tebou nechcem chodt lebo mas jebaky a bojim sa ze ich od teba dostanem" je to normalne??? ja si myslim ze nie
jak mam pravdu povedat je to cele pi****** lebo ako sa moze somnou rozist ked ma stale miluje a ja to stale citim.. a aj napriek tomu chce byt sama lebo si chce opravit znamky lebo chce ist na vysku a este ze si chce aj zarobit ze jej rodicia nedaju nic no mna islo je**** ked som to cital chlapci a dievcata ona pride na to o co prisla uz sa jej ani neozyvam ani nic bude najlepsie
len o tom nebud tak skalopevne presvedceny "ze ona dojde na to o co prisla" , aj ja som si to volakedy myslel
ale nekerym zenam to proste nikdy nedojde
Death69 LOL ale to si predtym nepovedal,ze sa boji ze ich do teba dostane bud je taka blba a mysli to vazne alebo taka bla a nevedela najst lepsiu vyhovorku
takze vcera pred silvestrom som sa nasral a napisal som jej ze pockam maximalne mesiac alebo koncim snou navzdy napisala ze dobre rozmysli si to joj tesim nech to dopadne uz ako chce
Dieg0 napísal:Zo začiatku som už chcel pi***** že zasa nejaká romantická sračka ale chválim parádne video.A ku cintorínu.Myslím že je to normálne.Bežne chodim s kamarátkou