naformatovanei usbcka
naformatovanei usbcka
dostal som 20gb usb(16+4) a je naformatovany na fat32 , ako ho naformatujem na ntfs. staci cez tento pocitac alebo treba cez partition magic ?chcem ho naformatovat kvoli tomu kedze ma napadlo ze fat32 nebere vacsie ako 4gb iso subory , je tak ?
Re: naformatovanei usbcka
jj je to tak. Jednoznacne ti odporucam NTFS ak mas vacsi kluc ako 4GB. Bud to naformatujes softom alebo treba mensie nastavenie v systeme, kedze klasicne formatovanie kluca vo WIn vam neda moznost na vyber aj NTFS.IMI napísal:dostal som 20gb usb(16+4) a je naformatovany na fat32 , ako ho naformatujem na ntfs. staci cez tento pocitac alebo treba cez partition magic ?chcem ho naformatovat kvoli tomu kedze ma napadlo ze fat32 nebere vacsie ako 4gb iso subory , je tak ?
Postup: na TENTO POČITAČ kliknut pravým,vlastnosti,HARDWARE,SPRAVCA ZARIADENI,DISKOVE JEDNOTKY,DANE USB DEVICE,kliknut naň pravým,potom kliknut lavim na vlastnosti,ZASADY,OPTIMALIZOVAT PRE VYKON a potom dat ok.A už pojde naformátovat na NTFS... SAm som si svoj Voyager GT takto spravil...
Alternativa: softik HP USB Disk Storage Format Tool