"Aj vy ste dieta 90tych rokov?.."
-
Eritrea
Star
- Kontaktovať používateľa:
ja si pametam tych jezkov dezkov plysakov.
co boli rodinka neviem ci nie z nejakeho radia.
a dali sa sklbit do klbka .
tych mali vsetcii
jasneee a bravo girl a zarucene pravdy o muzoch.
a taboryv sustakovej suprave a prva pusa v hre zvanej satka( muzika, vsetci stali do kruhu a kto bol v strede mal satku a musel ju dat niekomu na krk a dat mu pusu.
strasne sme sa hanbili)...a este si pametam pelendreky za 50 halierov a colu v sklenenej flasi za 5 korun kupenu na ihrisku na nedelnom futbale.
domcek na strome a schovky pred barakom 
dalo by sa dlhoo spominat...krasne spomienky
na karnevaloch sme okrem klasickych princezien a piratov byvali rozne muchy,chrobaky a iny hmyz
:D:D bola som lienka a segra motyl..
ty kokso uplne som sa nasla
OT: sorry za vsetkych tych smajikov ale vyjadruju radost kt prezivam ked to citam
jasneee a bravo girl a zarucene pravdy o muzoch.
dalo by sa dlhoo spominat...krasne spomienky
na karnevaloch sme okrem klasickych princezien a piratov byvali rozne muchy,chrobaky a iny hmyz
OT: sorry za vsetkych tych smajikov ale vyjadruju radost kt prezivam ked to citam
-
PAIN
Light Professional
ach ta nostalgia: to boli veru paradne casi....kazdovecerny futbal, potom kofola....(niektori uzivatelia z tadeto si to aj pamatuju), stavanie priehrady, hokej na ulici, pytliacenie na potoku...aj tak som za 3 roky chytil az jednu rybu
, stavanie kadejakych bunkrov, od rana do vecera som len po vonku s kamosmi kade tade pobehoval...nj, celkom radsi na to vspominam...
-
wolodo
Professional
Kolko hodin som prezil na prelieske pred domom.. 
Stacila mi obycajna gumova lopta za "velke" peniaze a prachar ako brana
Kolko stromov som presiel odhora dole, na kolkych som chcel mat bunker
Kolko gastanov som nazbieral
Kolko krat som siel zo skoly farebnejsi od vodovych farieb ako moj vykres
Kolko krat na mna mama kricala aby som uz isiel domov, a na 200 metrov boli prehovaracky aby som mohol ostat aspon 10 minut dlhsie ze budem len pri dome
Aky to bol pocit zaflekovat pedalom na sobi 20
Chodil som sa hravat na pc ku kamosovi
Mat moznost povozit sa na babete bol zazrak
Otacanie pogov bolo umenie
Kolko som zodrel pancusiek ked som sa kolenkoval za autami po dome
Ked som mal tisic malych shogunov na silvestra bol som boss
Akomi neslo v prvej triede napisat velke E
Bal som sa ziakov na druhom stupni
Ako som si rozbil nos na pieskovisku v skolke
Ako som kradol kocky s skolke
Na kupalisko som chodil s mamou ktora vzdy zobrala nejake rozky a nejake paradajky...
Ist na koniec bazena bol pokus pri ktorom som prisiel skoro o zivot
Kolkokrat som zazvonil susedovi ci si nejde zahrat clovece alebo dostihy na schody v baraku
Netusil som nic o ziadnych drogach, cigarety boli pre mna horor
Ufff.. to ma napadlo len za chvilku....
Ako len vychovam svoje deti v tolkej technike a v takom "zaspinenom" svete????
Stacila mi obycajna gumova lopta za "velke" peniaze a prachar ako brana
Kolko stromov som presiel odhora dole, na kolkych som chcel mat bunker
Kolko gastanov som nazbieral
Kolko krat som siel zo skoly farebnejsi od vodovych farieb ako moj vykres
Kolko krat na mna mama kricala aby som uz isiel domov, a na 200 metrov boli prehovaracky aby som mohol ostat aspon 10 minut dlhsie ze budem len pri dome
Aky to bol pocit zaflekovat pedalom na sobi 20
Chodil som sa hravat na pc ku kamosovi
Mat moznost povozit sa na babete bol zazrak
Otacanie pogov bolo umenie
Kolko som zodrel pancusiek ked som sa kolenkoval za autami po dome
Ked som mal tisic malych shogunov na silvestra bol som boss
Akomi neslo v prvej triede napisat velke E
Bal som sa ziakov na druhom stupni
Ako som si rozbil nos na pieskovisku v skolke
Ako som kradol kocky s skolke
Na kupalisko som chodil s mamou ktora vzdy zobrala nejake rozky a nejake paradajky...
Ist na koniec bazena bol pokus pri ktorom som prisiel skoro o zivot
Kolkokrat som zazvonil susedovi ci si nejde zahrat clovece alebo dostihy na schody v baraku
Netusil som nic o ziadnych drogach, cigarety boli pre mna horor
Ufff.. to ma napadlo len za chvilku....
Ako len vychovam svoje deti v tolkej technike a v takom "zaspinenom" svete????
mozno este par, ak je ked nie takych trefnych ako tie audiove
Kód: Vybrať všetko
-volali sme z automatu do rock-fm aby zahrali pesnicku na zelanie
*piseme sms do music boxu a ocka aby zahrali tu istu pesnicku 12ty krat za hodinu
-pamatame si telefonne karty, niektori sme ich aj zbierali
*kazdy tyzden menime cislo lebo telefon niekde stratime
-bolo celkom jednoduche podla vzhladu urcit vek dievcata
*od 14 do 25 nieje mozne urcit vek-
pryja
Darca
Hej a 2 Unlimited robili technonordkapp_pb napísal:- McErik & Barbara - neskutocne nieco
-rifle sa zapinali az nad pupkom-dnes sa pas, ako uz audiotrack spominal, pomaly presuva na kolena.
-my baby sme cakali, kedy vyrastieme, aby sme si mohli dat trvalu
-ked sme chceli prepnut program, musel sa niekto postavit a ist k telke
-buchanie na ruru znamenalo, pod na balkon, chcem ti nieco povedat
-najvacsi adrenalin v lete bolo liezt na stromy a kradnut ceresne, zrele aj nezrele, to bolo jedno
-
Steven666
King
páni keď to tu tak čítam si prajem mať znova 6 rokov
chýbajú mi hlavne:
1. sneh v zime
, guľovačky, sánkovanie to všetko patrilo k zime, teraz sa dá tak maximálne sánkovať v Tatrách
2. chýbajú mi seriály ktoré vysielali, t.j. Knight Rider, Baywatch, Macgyver, ďalej filmy pri ktorých som z otvorenými ústami pozeral na akčné kúsky Stevena Seagela, Chucka Norrisa, J.C.V.D, Slya atď.
3. samozrejme rozprávky typu A je to, Šmolkovia, Gumkáči, Rozprávková jazda...
4. a asi čo mi hlavne chýba sú rozhovorili s mojim zosnulým starým otcom, ktorý mi rozprával ako sa žilo v detských časoch, rozprával mi všelijaké športové udalosti vtedajších čias.
njn to boli časy
1. sneh v zime
2. chýbajú mi seriály ktoré vysielali, t.j. Knight Rider, Baywatch, Macgyver, ďalej filmy pri ktorých som z otvorenými ústami pozeral na akčné kúsky Stevena Seagela, Chucka Norrisa, J.C.V.D, Slya atď.
3. samozrejme rozprávky typu A je to, Šmolkovia, Gumkáči, Rozprávková jazda...
4. a asi čo mi hlavne chýba sú rozhovorili s mojim zosnulým starým otcom, ktorý mi rozprával ako sa žilo v detských časoch, rozprával mi všelijaké športové udalosti vtedajších čias.
njn to boli časy
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
Začiatok Konca
Professional
Nordkap, tak s tým môžem iba súhlasiť... Nám to v škole zakázala nosiť riaditeľka do školy, lebo sme to vymieňali aj cez hodiny po tichu...
a ten svoj album mám ešte na poličke medziostatnými knihami.. To, keď kamarát doniesol obyčajný karizblok a mal ich v ňom bol pre mňa kráľ..
potom som aj ja mal, ale ozajstný, hokejový... pred tým boli Pogy..
a vyrážatká...
Na irhrisku, kde som hrával futbal je parkovisko a na tom druhom voľakedy nerástla tráva, lebo sme ju vždy udupali... behali sme a hrali sme tam futbal od rána do večera...
teraz, keď som sa tam bol prejsť, tak som tam mal trávu po kolená a deciek nikde... Veľmi som sa pobavil aj nad tým, ako som musel ísť za kamarátom a obehať pekne veľa činžákov, kým niekto išiel von...
že drogy neboli... o tom ani nepremýšlam,nevedeli sme čo to je, kým neprišla tá pesnička nikdy nezober drogu...
ako sme si chodili kupovať calipo a na tie oči, čo sa lepili na stenu a na okná som tiež nezabudol...
Minule som dokonca našiel ešte hokejové kartičky sa predávať... proste haluz.. a ako sa rôzne delili.. tie boli Victorky, tie Star neviem čo... proste, ako som to čítal, len som sa smial, ako to všetko našli a všetko tam poznamenali.. nenašiel som sa snáď len v troch, či štyroch bodoch... proste paráda...
krásne časy to boli...
Ešte si pamätám, ako sme sa v potoku(bývam v meste) kúpavali.. keď bola voda na pás ešte som si videl na špičky a voda bola čistá... Nosili sme také veľmi veľké polystyreny...
a na nich sme splavovali potok... kúpavali sme sa a dokonca sme sa chodili na potok korčuľovať...
potom do potoku vyspustila jedna firma jedovaté látky, vyhubila všetky ryby, ktoré sme chytávali do rúk(no nikdy sme žiadne nechytili), potok bol na čas červený, potom obrovksý zápach a neskôr len riasy a smrad... teraz sa to dáva samo s5, ale nikdy to nebude, ako pred tým...
Dosť mi chýbajú tie časy.. boli neopakovateľne krásne...
//edit: Maki, ja si pamätám, ako som chcel za Hašeka vymeniť ďalších 6 brankárov, len, aby som ho mal v zbierke.. nepodarilo sa...
Na irhrisku, kde som hrával futbal je parkovisko a na tom druhom voľakedy nerástla tráva, lebo sme ju vždy udupali... behali sme a hrali sme tam futbal od rána do večera...
Ešte si pamätám, ako sme sa v potoku(bývam v meste) kúpavali.. keď bola voda na pás ešte som si videl na špičky a voda bola čistá... Nosili sme také veľmi veľké polystyreny...
Dosť mi chýbajú tie časy.. boli neopakovateľne krásne...
//edit: Maki, ja si pamätám, ako som chcel za Hašeka vymeniť ďalších 6 brankárov, len, aby som ho mal v zbierke.. nepodarilo sa...
-
tomasito13
Star
ja mam doma asi 650...nechces ich odkupit bdues mat viacMaki napísal:kartickyyyyy... stale ich mam na policke, staci sa mi otocit o 180°a mam:D boze to boli velke vymienacie akcie.... "ja ti dam tychto 15 z torronta a ty mne das 20 z new jersey,ok?"
a vsetky tieto veci som zazil ale nenarodil som sa za komunizmu
Mohli by sme z tejto temy urobit nieco ako 'spomienky na stare dobre detstvo'
Tak nieco z nasej sidliskovej mafie.....v zime nam zamrzlo cele ihrisko, kde sme mali branky a celu zimu som prezil na tom lade, hrali sme hokej bez korculi, domov sme chodili pozbijany, zmodrety, spuchnuty a podobne....pamatam sa ked ma dali do brany a dostal so mtaku pecku do cela s pukom....az ma hodilo do zadu a zacal som plakat, celo hned take spuchnute, ze mi pomaly ovysalo cez oci.
Alebo este ako maly chlapci, sme nemali mozno ani 12 sme kupili 2 piva vo flaskach a sli sme do krykov. (Ja som nepil, ale kamarati hej)
Mali parchanti v 'krackoch' s 'chlastom'
a dvaja kamarati zobrali tie flase, ze ich idu otvorit jednu o druhu.....cize sa postavili oproti sebe, vrchanky zachytili o seba a tahali, no nanestastie sa otvorila iba jedna flasa a vystrieklo to pivo na kamarata, chudak bol cely mokry od piva a zacal plakat, 'Jaaj som caly mokry, co budzem teraz robit, sak som caly mokry od piva' a ostatny sa hnusne smiali a on plakal.....a hned posiel domov, doma ho zrezali a mal zaracha.....
Tod stipka z mojho detstva.....mam toho v pamatai este strasne vela, stale ked chodim na SVK a sedime niekde s tymi istymi kamaratmi, tak spominame a smejeme sa pri tom....
su to paradne spomienky.... 
Tak nieco z nasej sidliskovej mafie.....v zime nam zamrzlo cele ihrisko, kde sme mali branky a celu zimu som prezil na tom lade, hrali sme hokej bez korculi, domov sme chodili pozbijany, zmodrety, spuchnuty a podobne....pamatam sa ked ma dali do brany a dostal so mtaku pecku do cela s pukom....az ma hodilo do zadu a zacal som plakat, celo hned take spuchnute, ze mi pomaly ovysalo cez oci.
Alebo este ako maly chlapci, sme nemali mozno ani 12 sme kupili 2 piva vo flaskach a sli sme do krykov. (Ja som nepil, ale kamarati hej)
Mali parchanti v 'krackoch' s 'chlastom'
Tod stipka z mojho detstva.....mam toho v pamatai este strasne vela, stale ked chodim na SVK a sedime niekde s tymi istymi kamaratmi, tak spominame a smejeme sa pri tom....
-
.:M4jco:.
Medium Star
Čo mi všetko chýba 
- Lezenie po stromoch a naháňanie sa po ních. Hranie súťaži kto vylezie na ten a ten strom...
- Hrávanie céčok pri paneláku, a robenie čiary púpavou...
- Pokusy o stavanie bunkrov na strome a náelsdne zamachrovanie pred ostatnými...
- Stavanie iglu v zime
- Strielanie sa jarabinami (Neskutočná zabava, vyrábanie nových a nových zbraní vtedy bola strašna sranda, a ludia neboli ako v dnešnej dobe na airsofte, že chcu čo najviac dostrielať protivníka, ale naopak...ludia si strielali len do noh lebo sa báli o toho druhého, no to v tejto dobe nehrozí
- http://www.youtube.com/watch?v=AbBE1whPqyA
- Zbieranie a hranie o hokejové kartičky...hodiť ju čo najbližšie k stene, bez toho aby som sa jej dotkol...
- Tom a Jerry bola vtedy najlepšia rozpravka na svete
- Aj 16-17 ročný sa dokázali bez problémov zahrať s 10ročnými...bez výsmechov a iných problémov...
To boli časy
- Lezenie po stromoch a naháňanie sa po ních. Hranie súťaži kto vylezie na ten a ten strom...
- Hrávanie céčok pri paneláku, a robenie čiary púpavou...
- Pokusy o stavanie bunkrov na strome a náelsdne zamachrovanie pred ostatnými...
- Stavanie iglu v zime
- Strielanie sa jarabinami (Neskutočná zabava, vyrábanie nových a nových zbraní vtedy bola strašna sranda, a ludia neboli ako v dnešnej dobe na airsofte, že chcu čo najviac dostrielať protivníka, ale naopak...ludia si strielali len do noh lebo sa báli o toho druhého, no to v tejto dobe nehrozí
- http://www.youtube.com/watch?v=AbBE1whPqyA
- Zbieranie a hranie o hokejové kartičky...hodiť ju čo najbližšie k stene, bez toho aby som sa jej dotkol...
- Tom a Jerry bola vtedy najlepšia rozpravka na svete
- Aj 16-17 ročný sa dokázali bez problémov zahrať s 10ročnými...bez výsmechov a iných problémov...
To boli časy
-
Menojenanič
Expert
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
Menojenanič
Expert