Potreboval by som nejaký tip na program, cez ktorý by som mohol pospájať približne 360 menších 1 - 2 sekundových zvukov do 1 súboru MP3. Skúšal som to cez Audacity, ale tam by som sa s tým najskôr musel manuálne trápiť a pri takomto množstve súborov by som tým zabil strašne veľa času.
Ak by ale mal niekto nejaký návod, ako to jednoducho urobiť v Audacity, bol by som rád.
Ďakujem za rady...
Pospájanie viacerých zvukových súborov do jedného
V audacity bys to možná musel lepit za sebe jeden po druhým , zkus třeba mergemp3 , je to freeware , teď jsem ho zkoušel a ovládání je jednoduchý add file/directory - Merge , akorát to automaticky nedá příponu takže jsem pak musel přejmenovat ( kdoví proč ) . Stáhni ho třeba ze softpedia tecka com .
Toto bol presne taký program, ako som potreboval. Jediný problém som mal vtedy, keď už akoby nevedel pospájať viac ako 200 súborov, ale vyriešil som to tak, že som pospájal prvých 200 súborov do 1. Mp3 súboru a zvyšných 160 do 2. Mp3 súboru a tieto 2 som spojil ešte v Audacity.Tom1622 napísal:V audacity bys to možná musel lepit za sebe jeden po druhým , zkus třeba mergemp3 , je to freeware , teď jsem ho zkoušel a ovládání je jednoduchý add file/directory - Merge , akorát to automaticky nedá příponu takže jsem pak musel přejmenovat ( kdoví proč ) . Stáhni ho třeba ze softpedia tecka com .
Tom1622 K+