Stiahol som z netu klasické DVD video, no po prvý krát som sa stretol, že v priečinku Video TS sú okrem BUP a VOB aj súbory s koncovkou *.bt!. Problém je, že Nero 9 mi ich nechce prevziať do kompilácie. nepozná ich. Je to 5 súborov o veľkosti 12kB a 92kB, avšak keď som to prekonvertoval 1:1 s DVD Shrinkom, výsledný súbor bol o 1GB menší, ako ten pôvodný. Takže asi sú dôležité.
Čo s tým?
Nalálenie DVD Video súborov *.bt!
!bt su subory z nedokonceneho stahovania...Zmaz si torrent subor z klienta (pozor nie data z disku, iba malicky subor *.torrent) a nahraj ho znova do klienta, daj moznost RECHECK, alebo RE-HASH neviem akeho klienta pouzivas...
Jendoducho asi to nemas dotahane...Pokial si zmazes ten maly suborik z klienta a data ti ostanu na disku, nahras znova do klienta subor torrent tak ti overi data z disku a mal by pokracovat v stahovani kym nebude kompletne...
Maly help
Jendoducho asi to nemas dotahane...Pokial si zmazes ten maly suborik z klienta a data ti ostanu na disku, nahras znova do klienta subor torrent tak ti overi data z disku a mal by pokracovat v stahovani kym nebude kompletne...
Maly help