NHL (aktualne)
-
Sagittarius
Guru
-
Menojenanič
Expert
-
Sagittarius
Guru
-
Menojenanič
Expert
-
Sagittarius
Guru
ako nechcem si zastavať Crosbyho, ale klasicka bitka medzi hračmi, podla mňa nič nevídané. Media si to budu rozoberať lebo to bol Crosby, keby niekto iný tak to nehaju na pokoji.
Mňa dnes zaujala sprava že sa chysta vymena Gaborik - Kovalčuk /môže to byť zaujimavý ťah, ale Gabby by v atlante neostal.. takže tieto famy si myslim ostanú zažehnané.. ale Iljovi by som to prial predsa Wild su kvalitny klub s perspektívou a možnosťou lepšieho umiestnenia ako Atlanta a resp aj pokúsiť sa o boje o SC/
Mňa dnes zaujala sprava že sa chysta vymena Gaborik - Kovalčuk /môže to byť zaujimavý ťah, ale Gabby by v atlante neostal.. takže tieto famy si myslim ostanú zažehnané.. ale Iljovi by som to prial predsa Wild su kvalitny klub s perspektívou a možnosťou lepšieho umiestnenia ako Atlanta a resp aj pokúsiť sa o boje o SC/
-
Sagittarius
Guru
Nehovorím, že to bolo niečo zákerné, ale keď jeden hráč drží protihráča a druhý mu udiera od zadu do nohavíc, je to z jeho strany pri najmenšom smiešne a vypovedá to charaktere daného hráča...BoBor89 napísal:ako nechcem si zastavať Crosbyho, ale klasicka bitka medzi hračmi, podla mňa nič nevídané. Media si to budu rozoberať lebo to bol Crosby, keby niekto iný tak to nehaju na pokoji.
Nie nebolo to veľmi smiešne, takéto údery bývajú často "career ending". Naozaj tá prvá rana pripomínala útok Bertuzziho odzadu.BoBor89 napísal:ako nechcem si zastavať Crosbyho, ale klasicka bitka medzi hračmi, podla mňa nič nevídané. Media si to budu rozoberať lebo to bol Crosby, keby niekto iný tak to nehaju na pokoji.
Inak sa mi pacilo Valabikovo vyjadrenie, nieco v tom zmysle, ze: "Sotva som to citil."
BTW: Ako môže Letang tak držať Valabika??? " Letang is 5'10" and Valabik is like 6'7" and 250 lbs and is being pinned" WTF?
ja som sledoval len poslednu tretinu, lebo som si to neskoro uvedomil
, podla mňa to bolo dosť zaujimavé.. taka iná atmosfera, najviac sa mi pačilo ked bolo chvilku zamračene a chvilku slnko svietilo, a aj tie tribúny na tych domoch boli zaujimave heh.
a k zapasu, teda k poslednej tretine, Detroit hral lepšie, nesnažili sa podl amňa tak kombinovať ako Chicago, takže to bolo dosť rychle.. Chicago si to uvedomilo v poslednych 5 minutach tak začali aj oni tlačiť ale už im to nestačilo dali len jeden agol a aj ten nejakych 30 či 20 sekund pred koncom..
a k zapasu, teda k poslednej tretine, Detroit hral lepšie, nesnažili sa podl amňa tak kombinovať ako Chicago, takže to bolo dosť rychle.. Chicago si to uvedomilo v poslednych 5 minutach tak začali aj oni tlačiť ale už im to nestačilo dali len jeden agol a aj ten nejakych 30 či 20 sekund pred koncom..
bol to v pohode zápas... 10 gólov... to sa až tak často nevidí. Páčilo sa mi ako to DET otočil. 1. tretina nič moc... nechali sa vylučovať, ale potom im to padalo.
Bolo tam 40 000 ľudí a aj tak bolo na štadióne ticho! Ale asi to bolo tým, že tribúny boli dosž ďaleko od ľadovej plochy takže diváci toho asi moc nevideli
. A to ani nehovorím o tribúnach na domoch za štadiónom
.
Len nechápem jednu vec... na čo mali niektorí hráči kukly
- napr. Hossa
Bolo tam 40 000 ľudí a aj tak bolo na štadióne ticho! Ale asi to bolo tým, že tribúny boli dosž ďaleko od ľadovej plochy takže diváci toho asi moc nevideli
Len nechápem jednu vec... na čo mali niektorí hráči kukly
no asi tam bola zima, kedze to bolo vonkuswollo napísal:Len nechápem jednu vec... na čo mali nieltorý hráči kukly- napr. Hossa
aby som sa trosku vyjadril aj k zapasu - nezvyknem sice sledovat NHL, ale toto som si nenechal ujst a nelutujem - vyborny zapas s mnozstvom golov
Ja som to sice nazivo nesledoval, pozrel som si iba skrateny zaznam na nhl.com ale mne sa toto vzdy velmi pacilo. Je to take znovuzrodenie podstaty hokeja.
Zdalo sa mi ze aj ti hraci to brali tak s nadhladom. Bolo to mile. Zaujima ma: bola tam nejaka bitka?
K tim tribunam: ked sa brachanec vratil z USA tak mi povedal ze NHL je sice ina kvalita hokeja ale byt na stadione v sk extralige je ovela vacsia zabava
Zdalo sa mi ze aj ti hraci to brali tak s nadhladom. Bolo to mile. Zaujima ma: bola tam nejaka bitka?
K tim tribunam: ked sa brachanec vratil z USA tak mi povedal ze NHL je sice ina kvalita hokeja ale byt na stadione v sk extralige je ovela vacsia zabava
-
Menojenanič
Expert
a kopu dalšich tam je.. stači tukať 
fotky:
http://redwings.nhl.com/team/app/?servi ... eryId=9327
http://blackhawks.nhl.com/team/app/?ser ... eryId=9325
fotky:
http://redwings.nhl.com/team/app/?servi ... eryId=9327
http://blackhawks.nhl.com/team/app/?ser ... eryId=9325