jaj a este som zabudol: chystam sa tiez na Rozpravky barda Beedla od Rowlingovej. Hrcakov som precital vsetkych, tak nech nejem...
Citate knihy?
davno som sem nenapisal co citam, takze momentalne mam okrem ucebnic rozcitanu knihu Medicina Strucne dejiny- F. Gonzales-Crussi (dejiny mediciny zaujimavym sposobom- viac sa zameriava na neodhalene fakty, nahody, "rusi" zvelicene situacie ako napriklad vynalezy liekov, objavy atd, fakt super), chystam sa este na Poviedky (Zdenek Sverak) a ked bude este cas, tak si asi precitam nieco z edicie zo SME (neviem ako presne sa vola, bolo to tych 50 the best of knih), nieco si vyberiem 
jaj a este som zabudol: chystam sa tiez na Rozpravky barda Beedla od Rowlingovej. Hrcakov som precital vsetkych, tak nech nejem...
-
Menojenanič
Expert
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
jj to som cital aj japiton napísal:No momentalne citam hlavne odborne veciTeraz som zazraty do knizocky Linux - zaciname programovat, a inac naposledy som zmakol "patdielnu trologiu" Stoparov sprievodca galaxiou...
ja teraz citam Kentaura od Johna Updikea ako povinne a snazim sa nejak ziskat Holisticku detektivnu kancelariu Dirka Gentlyho od Douglasa Adamsa.
-
El Suvereno
Light Expert